A filmkészítő a Marcus Willis története fölött beszélt: “Ez a tenisz szikla”

A Marcus Willis története – szürreális és valóságos, és ha a romantika nem számít semmit, messze tőle – hamarosan immortalizálni lehet a filmen. Roger Federer látja Marcus Willis történetét a Wimbledonon, mint a hollywoodi aranyat Read more

Andy James, a londoni székhelyű filmkészítő megpróbálja elmondani, hogy a református párttagok a semmiből jöttek, hogy szerdán egy órával és 25 perccel közösen osztozzanak Center Court-ban a hétszeres bajnok Roger Federerrel, de szerelmi történetként . – Most tárgyalok a produkciós cégekkel Los Angelesből – mondta James. “A cél az, hogy felkészítsük, lövöldözzünk és készen állunk arra, hogy a Wimbledont jövőre elindítsuk.”

Ami Jameset különlegesnek találta, nemcsak a második fordulóban volt a játékos – de az a része, amelyet barátnője, a fogorvos Jennifer Bate játszott, meggyőzte őt, hogy ne hagyja abba a sportot, amikor ki van elégedve és sérülést szenved. James úgy véli, hogy ez egy történet, amelyet ideiglenesen Break Point , amely még a fiktív 2004-es romantikus Unibet fogadási bónuszok komédiát, a Wimbledont is meghaladja, a valóságos csavarásokhoz.Willis, aki még mindig a szüleivel él – “él az álom”, ahogy ezt a héten viccelődött – a gyerekeket és a nagymamákat 30 óránként tanítja a Warwick Boat Clubban, és hétvégén játszik német teniszezőket és Franciaországot.

A férfi elismerte, hogy ő “veszteségnek” tekintette magát, mielőtt partnere meggyőzte róla, hogy még egy lövést kell tennie, nem pedig egy coaching munkát elfogadni Philadelphiában.

“Ez egy gyönyörű szerelmi történet” – mondta James . “Ő egy olyan ember, akit a szerelem ihletett és soha nem adta fel. Jennifer tökéletes vezető szerepet játszik. Ő egy fogorvos, és csak azért, mert a felszerelése leállt, kapta a lehetőséget, hogy jöjjön, és látja őt játszani. Olyan ez, mint a tenisz sziklája.

“A rekordja alapvetően nulla a világ minden táján. Annyira keményen kellett dolgoznia, hogy csak a fő húzáshoz jusson. Ez a szerelem a sport történet mögött van.Azt hiszem, ez egy igazán hűvös, alacsony költségvetésű angol romantikus dráma lehet. “Marcus Willis hét játékot vesz Roger Federertől:” Söröztem, azt hiszem “Olvass tovább Willis, még mindig a bulik utolsó maradékai, melyeket a délutáni karácsonyi ünnepeken hordott vele – amikor a dél-park rajzfilmje után Cartman néven ismerték meg – mindenkit meglepett, amikor Litvánia 54. világháborúját Ricardas Berankist verte fel hétfőn egy külső udvaron. / p>

Utazása akkor elérte a csúcsot szerdán, Sportingbet fogadási bónuszok az interneten amikor egy lenyűgöző közönséget szórakoztatott Federer ellen a tenisz legnagyobb színpadán. A No3 világbajnok 6-0, 6-3, 6-4, de a hazai játékosnak volt nagyobb támogatottsága – ritka a Federer meccsen.Szinte mindenki az arénában és a televízióban otthon fogva fogalma sincs, mi Willis, mint teniszezõ. A 25 éves 77-es rangú balkezes világszerte úgy nézett ki, mintha a amikor Federer megnyerte az első szettet anélkül, hogy eldobná a játékot, de Willis a versenyen maradt és dicséretet nyert a svájci versenyből.Szokatlan játékát, amely zsetonnal, lárvákkal, csepegésekkel és rengeteg dühös pörgetéssel teli, egy nagy szolgálat, amely időnként Federer bajban volt.

Az idei nyeresége, mielőtt Wimbledont elhagyja £ 50,000-tel a második forduló elérte a 60 eurót egy heti futballverseny után egy tunéziai Future rendezvényen.

Csütörtökön páros versenyen játszott a Coventry League-ben Warwick Boat Club partnerével, Gavin Henderson-szal és nyert 6-4, 7-6, érkezve a Wimbledon akkreditáció még mindig lógott a nyakán. Biztos, hogy még mindig életének legnagyobb napjától zümmög, és mégis látja, hogy mindez a képernyőn játszódik.