Breznanik aikoo juhlia kahdesti, haluaa pelastaa pelastusveneen ja mestaruuden

Kolme vuotta sitten hän auttoi Liberecia voittamaan historiallisen kolmannen mestaruuden. Hän teki 12 maalia ja vasemmalla puolella olevat kisat olivat kuuluisia. Hän oli yksi parhaista liigan pelaajista. Hän halusi lähteä Venäjälle ja ansaita sen. Kesällä 2012 hän muutti Permiin. Mutta hänet on satuttunut siitä lähtien.

Hän ei päässyt liikaa Venäjälle, joten hän muutti viime vuonna Spartaan. Siitä huolimatta peripetioita jatkettiin terveydellä. “Se oli hieman julma minulle. Kahden ja puolen vuoden ajan soitin 500 minuuttia, se on sama kuin Liberecissa kuusi viikkoa. Toivon, että hän on jo takanani. “Kun Sparta oli kahden toiminnan jälkeen, hän suoritti talvikoulutuksensa ja oli valmis hyppäämään takaisin peliin.Kuitenkin Letenský velkoklub taistelivat otsikosta osti vahvistuksia, eikä Breznanikille jäänyt tilaa. “Tiesin, etten edes päästä penkkiin. Kun kuulin Liberecin, en epäröinyt. Toivon pelaamaan uudestaan ​​ja saada uuden vuokrasopimuksen jalkapalloon toiveiden mukaan.

Slovan on toiseksi viimeinen taulukossa ja on poikennut jousi debyytti vastaan ​​Slavia (1: 3). Nyt ilmeisesti sai seuran heinään vahvistuksia viime hetkellä, paitsi Breznaníka suuntasi slaavit ja puolustaja Erich Brabec.

Muut kuin Liberec Michal Breznaník ilmeisesti ei. “Jos Slovanista ei ole tarjouksia, jään Spartalle. Liberecissä tunnen matkustamon ja kaikki ihmiset ympäri. Olen iloinen, että olen täällä. ”

Missä vaiheessa raportti Liberec lennolle, mutta en tiedä vielä.Varmuuskopion vasemmalla reunalla, joka on hänen suosikkikanava, soittaa Frýdekia. Ja takanaan, Fleišman tulee takaisin. “Pelaan missä tahansa. Valmentaja näkee missä muodossa olen, ja hän päättää sen mukaisesti “, sanoo Breznanik. Liberecissa hän on isäntänä kausi. Mikä sitten ei ratkaise sitä vielä. “En tiedä, mitä on huomenna. Haluan kouluttaa täällä, pelata ja katsoa, ​​voinko ollenkaan olla menestyvä “, hän ottaa kaiken nöyryyttämällä. “Joka tapauksessa, olin aikeissa nousta perjantaina Dukla.”

Miten saalis tällä kaudella, noin Breznaník selvä: “Haluan juhlia otsikko Sparta ja Liberec pelastus.”