Team GB Olympians -joukot kunnossa

Theresa May on avannut oven mahdollisuuden Sir Mo ja Dame Laura Trott jälkeen Downing Street osoitti, että laajennettu joukko kunnianosoituksia luovutetaan tunnistamaan “ilmiömäinen” saavutuksia Britannian Olympians.

Pääministerin tiedottaja sanoi, ettei minkäänlaista kunniamainintaa voida jakaa virallisesti, ja vaati, että Rio de Janeiron joukkueen GB menestys oli “erityisolosuhteita”.

Hallituksen toimisto antaa ohjeita vuodessa ballpark-luvuille “, hän sanoi. “Mutta kun on erityisiä olosuhteita ja suuri määrä ansaittavia ihmisiä, hallitusten komiteat katsovat sitä.Heidän pitäisi tunnustaa ja palkita suuria saavutuksia ja hyvyyteni, jota meillä on ollut viimeisten kahden viikon aikana. “

Myös kuningatar toivoi Team GB: n menestystä. Kuningas, joka on hänen vuosittaisessa kesätarjonnassaan Balmoralissa, sanoi: “Tarjoan lämpimät onnitteluni Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin urheilijoille ja Kansainyhteisölle heidän menestyksestään tämän vuoden olympialaisissa Rio de Janeirossa.

“Team GB: n erinomainen suorituskyky heijastaa urheilijoiden ja heidän tukitiimiensa lahjakkuutta ja kovaa työtä. Lähetän parhaani kaikille niille, jotka ovat myötävaikuttaneet tähän merkittävään saavutukseen. “

PM: n tiedottaja sanoi, että toukokuussa hän oli seurannut Rion menestystä tarkasti kävelymatkansa Sveitsissä ja oli erittäin ylpeä nähdessään joukkue ylittää saavutuksensa Lontoossa 2012.Jotta “tullut ensimmäinen maa, joka koskaan saavuttaa sen seuraavissa poissaoloissa, on suuri saavutus”.

Hän sanoi, että siellä oli jo suunnitelmia menestyksen kunniaksi Manchesterin esikaupungissa ja tapahtumassa Lontoossa.

Voisimme nyt “nähdä maan menevän Paralympiansin takana tapaa, jolla olimme olleet Olympian takana “, kuulustelija sanoi.

” Rion olympialaisissa meillä on ollut hämmästyttävä kaksi viikkoa, ja meidän pitäisi tarkastella erilaisia ​​tapoja, joilla voimme tunnistaa ja palkita urheilijoita siitä, mitä he “Olette saavuttaneet ja kunnianosoitukset ovat ihmisten tunnistamisessa”, hän lisäsi, viitaten siihen, että palkinnot ilmoitetaan uudenvuoden kunniamaininnalla.Facebook Twitter Pinterest Kuinka paljon olympiamitalit ovat todella arvokkaita?

On jo voimakasta spekulaatiota, että Mo Farah, Nicola Adams, Laura Trott ja Jason Kenny saattavat olla palkintoja palkintojen jälkeen.

Tulokset ovat parasta GB Olympic suorituskykyä vuodesta 1908 ja parhaimmat “pois peleistä” koskaan.

Tiedottaja sanoi, että se ei olisi vain urheilijoita linja palkkioita vaan myös ” kaikki ne ihmiset, jotka auttoivat meitä saamaan missä olimme mitalit “, mukaan lukien valmentajat ja muut.

Hän sanoi, että hallitus investoisi entistä enemmän olympialaisiin kohti Tokioa vuonna 2020 kuin niillä,

Ja hän hylkäsi ajatuksen siitä, että edellisen pääministerin, David Cameronin, eroamisluettelo oli tuonut järjestelmään huonosti. “Se, että monet ihmiset näyttävät pyytävän, että meidän olympialaiset tunnustetaan kunnioituksella, merkitsee sitä, että järjestelmässä on edelleen vakaumusta.”

Tiedottaja sanoi, että kunnianosoitukset olivat todennäköisesti seuraamassa samanlaisia kuvio, kun vuonna 2012, kun Ben Ainslie ja Bradley Wiggins sai ritarit.

Rory Katherine Grainger, joka hankki Rio-rallin rinnalla kaksoiskerroksen kumppaninsa Vicky Thornleyn, sai CBE: n neljä vuotta sitten ja voisi nyt olla linjalla tulla komeaksi, kuten Jessica Ennis CBE, joka tuli toiseksi heptathlonissa.

Kultaiset mitali-voittajat, jotka olivat jo OBEssa ja saivat suurempia kunnianosoituksia tällä kertaa, ovat: ratsastaja Charlotte Dujardin; pyöräilijä Pari Laura Trott ja Jason Kenny; ja tennismestari Andy Murray. Speculation on keskittynyt myös nyrkkeilijä Nicola Adamsille, joka sai MBE-palkinnon vuonna 2012, kun hän voitti kultaa Lontoon peleissä, joka oli toistuvasti tänä vuonna – ja kenraalit Max Whitlock, joka voitti kaksi kultaa Rio, ja Louis Smith, joka otti hopeaa.

Team GB: n mitali voittajat Rion voi odottaa kutsua Buckingham Palace syksyllä.Queen isännöi vastaanottoa Lontoon 2012 sankareille ja tekee todennäköisesti saman vuoden 2016-pelien tähdille. Queenin viesti seuraa Cambridgen herttuan ja herttuatar ja Prinssi Harry, joka julisti urheilijat “tehneet koko maan ylpeitä”. Facebook Twitter Pinterest Usain Boltin “triple treble” Simone Bilesille: Rio 2016: n parhaat hetket