Μπάλα αντί των κώνων, από πάνω προς τα κάτω. Ωστόσο, ο αθλητικός αρχάριος ονειρεύεται το Ρίο

Στο ένα χέρι κρατούσε ένα ανοξείδωτο χάλυβα μπάλα που ζυγίζει 4 κιλά, η δεύτερη οκτώ φορές ελαφρύτερο κώνου, που μέχρι πέρυσι ήταν έλασης το ράγκμπι. Ένα από τα χέρια της κρατούσε το μέλλον, το άλλο κουνώντας αθλητικό παρελθόν του.

Για την Αγγλία κέρδισε δεκαπέντε χρόνια καριέρας του πάνω από 70 τρόπαια και έγινε ο πιο διάσημος παίκτης του ράγκμπι των νησιών, αλλά μετά από τον σύλλογο Σαρακηνών κέρδισε τον αγγλικό Κύπελλο , ο οποίος ενθάρρυνε τον τίτλο του πρωταθλήματος, άρχισε να αναζητά μια νέα πρόκληση. Μετά από δεκαεπτά χρόνια, έδωσε την καρδιά του αθλητισμού της και υπενθύμισε ότι στα νιάτα του ήταν vrhačským υπόσχεση

Το σχολείο είχε αρχίσει με το δίσκο, και όταν το περασμένο καλοκαίρι εκπαιδεύονται μαζί με τους Παραολυμπιακούς Αντιπροσώπων, έλαβε ένα ερώτημα:. Τι σκοπεύετε να κάνετε στη συνέχεια ;Και άρχισε να εξαπατά. Αυτό θα bonus εγγραφης αθλητισμό;

Το άθλημα αναπτύχθηκε στην αθλητική ομάδα Haringey Αθλητικού Συλλόγου, που κάποτε έτρεξε και Sebastian Coe, Alphonsiová διακρίθηκε ως μαθήτρια σε μια μπάλα και το αυτοκίνητο. Εσωτερικών Αλλά δάσκαλος γυμναστήριο της έπαιξε ράγκμπι και αυτή είναι στο παιχνίδι ερωτεύτηκε. Όμως, δύο δεκαετίες αργότερα, ένα από τα κορυφαία αθλητικά βυθιστεί στον πυθμένα του άλλου.

«Στο ράγκμπι, έχω φτάσει στο καλύτερο», είπε. «Τώρα έριξα κάτι νέο σε κάθε προπόνηση λέω:. Μετακίνηση προς τα επάνω και να πάρει στην τεχνολογία»

Τον Φεβρουάριο του στο πρώτο του αγώνα, ήταν η τέταρτη σε 10,24 μέτρα, μια προσωπική καλύτερη ώρα είναι τώρα 11,44 μέτρα. Αλλά οι καλύτερες γυναίκες στη Βρετανία ρίχνουν πέντε μέτρα ακόμα. Ακόμα, οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Ρίο είναι ένας θαρραλέος στόχος.Ή το Τόκιο 2020; “Δεν είμαι πια παλιά”, δήλωσε ο Αλφόνσι στο The Independent. «Και η εικασία μου είναι ότι στο τέλος του καλοκαιριού θα μπορούσε να ρίξει κάπου δεκαπέντε μέτρα.»

Το μόνο αριθμός που σήμερα Alphonsiovou ενδιαφέρει είναι 17.80. Αυτή είναι ακριβώς η αξία του προκριματικού A-limit για να πάρετε μια θέση στο αεροπλάνο στο Ρίο. Αλλά θα έπρεπε bonus εγγραφης vα κάνει μια γιγαντιαία μετατόπιση για να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Τώρα είναι μέχρι 43.. Καλύτερη βρετανική γυναίκα

Νεοζηλανδός Valerie Adams, Queen βαριά στίβος, μια προσωπική καλύτερα από περίπου 10 μέτρα μακριά, και το ίδιο είναι και η διαφορά στις αναλογίες των δύο αθλητών – ενώ διπλή Ολυμπιονίκης ζυγίζει 120 κιλά, βρετανική ανταγωνίστριά της μόνο 75 κιλό.

οι αριθμοί μπορεί να μιλήσει εναντίον του, αλλά αυτό δεν μειώνει την απόφασή της. Θα προπονητής της καθησυχάζει: «Είναι απίστευτο αυτό που έχετε επιτύχει. Τα κορίτσια που ρίχνουν τέσσερα ή πέντε χρόνια, μπορεί να κάνει ό, τι κάνουμε τώρα «.

Ακόμα, αμφέβαλε πολλές φορές Brit, τι κάνει στην πραγματικότητα.Αν δεν έκανε λάθος εκείνη τη στιγμή. «Μόλις είμαι καθησυχαστική για να είμαι νεοφερμένος», είπε. “Τότε έρχεται η μέρα που όλα πάνε καλά.” Το όνειρό της για το Ρίο είναι ακόμα ζωντανό.