A Central Coast Mariners véget ér A-League otthoni aszálynak Perth ellen

A Central Coast az A-League első győzelmét hazaérte, mivel az új év előestéjén dinamikus 2-0 győzelmet aratott egy sérült sújtotta Perth. Harry Ascroft hazatért az első felében, majd Roy O’Donovan mind a három pontot lezárta a másodikban, ideiglenesen a tengerészeket a hatodikba küldte.

Otthoni rajongóik előtt játszott Gosfordban második alkalommal ebben a szezonban, egy izgalmas kereső Mariners felszerelés csütörtökön este Betclic fogadási útmutatók mutatott be egy kis, de 5906-os énekes tömegre.Connor Pain és Trent Buhagiar energikus Mariners előadást vezetett, amely meggyengítette a négynapos fordulatot és az indokolt edzőt, Paul Okon döntését, hogy négy változást hajt végre a line-up-ban. Ehelyett a dicsőség volt, aki álmosnak látszott, a horror éjszaka elindult a Socceroo Josh Risdon elvesztésével, ami a bemelegítés során térdérülést szenvedett, és Diego Castro korán elcsúszott. A jobb oldali Rhys Williams különösen nem válaszolt a fájdalomra, és egy maroknyi esélyt lőttek ki a korábbi Melbourne Victory játékos bootjából.

Buhagiar majdnem Betclic ingyen fogadások büntetést hozott Williams-től a 26. percben A fájdalom pedig a Liam Reddy-t is elcsábította a dobozából, de a lövését Joseph Mills törli.A dicsőség három sárga lapot adott el a nyitó felében, mivel egyszerűen nem tudtak megfelelni a tengerészek ütemének, és a nyomást végül az eredménytáblán mondták.

Az Ascroft kihasználta a dobozt a röplabdába, hogy hazatérjen. Nick Montgomery sarok a második érintésével, és a negyedik célját, az A-liga karrierjét. Perth megpróbálta felvenni a tempót a második félidőben, de minden reményt szaggattak, amikor O’Donovan a 63. percben a Montgomerytől félreértett.

A győzelem, csak a második Gosfordban 14 játékban, hatodik Betclic internetes sportfogadás helyszínre emeli a tengerészeket a nyugati Sydney-be, míg a dicsőség a hétvége végére ötödikre eshet. Ez volt a tengerészek első tiszta lapja 36 játékban.