Nem túl mély a közepén: Gabba splash-t tesz a Betclic medencével

Az első teszt Ausztráliában és Pakisztánban Brisbane-ben, néhány kiválaszthatatlanul meglátogatja a műveletet, miközben pihen a vendégeikben.

Csak a kutatás érdekében próbáltam ki Csütörtök cselekedete. Mint egy végtelenített medence, a fedélzet kilátása megszakítás nélkül történik. A kiálló fejek alatt nincs ülőhely. A tájolás négyszögletű a wickethez képest, és az eredménytábla a háttérben túl van. Krikettben, amikor a bowler lefelé halad a Vulture utca végén, akkor a legmélyebb négyzetlábra vagy mély pontra ültél, amikor a trandler a Stanley Street-ből érkezik. Facebook Twitter Pinterest A házba való belépés Betclic egyfajta lottóval történik.Fénykép: Michelle Smith a Guardian számára

Ez egy tisztességes kilátás, bár nem olyan, amiből bármelyik hatóságnál sikoltozik a láb-előtti vádak támogatása. Elképzelhető, hogy a vízből figyeli az összes fellépést, amíg az óriási felfújható krikett golyók nem kerülnek útba.A medence sekély, egy méter a legmélyebb, így a vízbe merülő bomba nem valószínű, hogy zavaró lenne.

Ezekben a pillanatokban, jól gondolod, nem jöttünk hosszú utat 1950-ben, amikor a látogató angol krikettíró, John Kay szerint, a helyet olyan „koncentrációs Betclic fogadási útmutatók tábornak” nevezték, amely olyan nézőknek tűnt, mint egy „rabszolga”. Geoff Lemon Bővebben

Természetesen csak egy választott 120 vagy olyan, aki kiváltsága lesz, hogy egyszerre elszállítsa a Gabba medencét. És mivel maga a medence 32 000 literes átlagos külvárosi modellt jelent, biztosan azt mondhatjuk, hogy 120 ember nem egyszerre engedélyezett a vízben. Lesz életmentők és más tisztviselők, hogy szabályozzák ezt a nyári szórakozást.És ellentétben a nézőkkel a saját medencéikben – és Brisbane-ben lesz néhány – Gabba medencéjében tilos, hogy bármi legyen a karja.

A medence fedélzetére való belépést egy fajta lottó. A közönség elkötelezettségének szellemében a krikett hatóságok felkérik a nyilvánosságot, hogy „a legjobb medencék ruhájába lépjenek a meccsre, és véletlenszerűen kiválaszthassák a medence fedélzetére való frissítést”.

Ez két közvetlen kérdéseket. Mi lehet, hogy rosszul jön a nyitó nap? És ez lesz az első tesztmeccs a történelemben, ahol a tömeg nagy része nincs teljesen felöltözve?

A Cricket Australia szóvivője elmondta, hogy „a kreativitás jutalmazza”, és megemlített valamit a Hawaii ingekről, bár a pontos kiválasztási kritériumok továbbra is tisztázatlanok.Lehet, hogy soha nem tudjuk, hogy hány védőnő lenne félig meztelenül bátorítás nélkül. Megaid Ashes éjjel-nappal Teszt megerősítette Adelaide-t 2017 decemberében. További információ

Ez egy trükk, biztos. De egy olyan korszak olyan jet-csomagjait, passz-bütykeit és lövöldözős lángjait követi, amelyekben a hagyományos teszt mérkőzés – a hossza az átlagos ausztrál munkavállaló éves szabadságának egynegyedén keresztül rágja – közönséges figyelmet szentel a népszerű figyelemnek, kivéve, ha Anglia jön a városba.

Csak azért, hogy a dolgok érdekesek legyenek, ez a Gabba első éjszakai tesztje, két Ausztráliában, Adelaide-ban és egy az Egyesült Arab Emírségekben. Ez azt jelenti, hogy késői felvételek, a rózsaszín labda és minden.A szürkület utáni nedvességnek több segítséget kell nyújtania, mint a pakisztáni fickóknak, akik Dean Martinhoz hasonlóan lesznek.

A krikett Ausztrália ügyvezető igazgatója, Ben Amarfio leírja a a medence fedélzetén „valódi Queensland nyáron érezhető a teszt”.

Ez a strand-témájú Sandy Point nézőterület homokos és nagy képernyős, a stadionon kívül is „kezdeményezések” voltak, amelyeket a tisztek reméltek az Amarfio szerint csalogatja az országot és még az országot is. Ez a fedélzet és a mesterséges fű melegen süt a Brisbane decemberi napján. Elég rossz a lábánál, de én csak a medence kezére támaszkodtam.Vegyünk egy gondolatát a medence melletti „nagykövet” és az olimpiai úszóbajnok, Stephanie Rice számára, akinek hétfőn fotófotózás idején a fedélzeten kellett ülnie.

Ne feledje, hogy a szíjak elengedhetetlenek. Mint a fényvédő.

Azt is elvárhatja, hogy tisztességes kis figyelmet fordítson, és egyfajta emberi akváriumban legyen. A medencében több mélységű platform található a megtekintés örömére, vagy a megjelenítésre az irigységes tömegekre – attól függetlenül, hogy milyen módon nézel rá.

A rövid dipem elég volt ahhoz, hogy felkérje, hogy milyen irigy a technológiai telepítés néhány srácából néz ki kedden. És a krikett még nem volt.

Ez a medence egyértelműen oázis. Akkor miért álljon meg egy. A kísérlet a nézők merülésében egy jövőbeli Gabba medencékkel festett.Ahol a mezőt strandra alakítják, és a strand krikettje a játék domináns formájává válik.

A hűvös kényelem jövője mindenkinek, a szokás szerint. Facebook Twitter Pinterest ”A rövid dipem elég volt ahhoz, hogy felkérjem, hogy néhány technikai telepítő srác néhány kedves pillantást vetett fel kedden. És a krikett még nem volt. ”Fénykép: Michelle Smith a Guardian számára