I enhver idrett kan uavgjort redusere

Hvordan kan du satse i løpet av kampen?

Satsingen under kampen er det samme som før kampen. Du må gå til en begivenhet på bookmakerens nettsted, velge et utfall, angi beløpet. Satsingen gjøres – den er ikke vanskelig. Men strategien for live betting er litt annerledes enn forkampen.
På en favoritt som startet dårlig.

I enhver idrett kan uavgjort redusere en åpenbar favoritt nett casino og en utenforstående. Odds før kamp er ugunstig: 1,1 er i beste fall for å vinne favoritten. 1.1 er ikke verdt å satse. Det er bedre å begynne å se kampen og navigere underveis.

For eksempel i en tenniskamp gjør favoritten en feil i det første spillet og savner spillet i serveringen hans. Mens spillerne har mye styrke, vil en slik feil sannsynligvis vokse til en kamp og utmatte begge utøverne. Erfarne spillere er klare til å gi settet, samtidig som de sparer strøm og utmatter motstanderen.

I en slik situasjon ser bookmakeren bare på kontoen og evaluerer bare ham. Hvis favoritten har mistet settet, kan koeffisienten på seieren doble eller til og med tredoble seg.

Dette er den beste tiden å by. Så hvilte favoritten helt inkludert i spillet og erstatter den trette utenforstående. Hovedsaken er å fastslå at det var en norske spilleautomater 2016 bevisst manøver. En utenforstående kan fange mot og sette på en favoritt.

Slik logikk er ikke bare egnet for tennis, men også for enhver annen sport.
Mot uavgjort

Denne strategien kombinerer riktig pre-match og live-spill. Før kampen må du finne gode odds for å vinne et av lagene. Og så se på kampen og vent til noen i denne kampen kommer frem. I dette tilfellet vil koeffisienten for uavgjort øke. Satsingen på denne koeffisienten vil sikre forhåndskampen.
Live Express.

For å øke oddsen i live-modus, må du samle ekspresstog fra hendelser i samtidig løpende kamper. Dette gjøres enklest i fotball.

En velprøvd strategi er 3 × 85. Vi må vente 85 minutter tips odds og legge på det faktum at det ikke blir flere mål i to eller tre samtidig løpende kamper. Dette uttrykket vil gi et forhold på opptil 1,6. Og sannsynligheten for at målet ikke lenger vil være – høyere, kanskje i de siste minuttene prøver lagene å tørke spillet og beholde resultatet.