Nå, hvordan tjener fagfolk penger?

Tenk på et lite eksempel. Mynten har to sider – hoder og haler. Etter å ha kastet en mynt 10 ganger, kan en ørn falle ut 5 ganger, og 8 ganger og 4 ganger – dette er kort avstand. I det lange løp har antall flipper en tendens til uendelighet, og antallet hoder eller haler faller ut vil være om lag 50 til 50. Det er meningsløst å argumentere for dette, du må akseptere det som et aksiom. Hvis oddsene som bookmakeren gir alltid var 2,0 og 2,0, så i teorien, i det lange løp, ville du heller ikke ha fortjent noe. Derfor legges marginer nett casino i koeffisientene, og da vil de være, si 1,90 og 2,0. Ta avstand på 20 spill, hvorav 10 du taper og 10 vinn. For mengden av priser tar vi for enkelhets skyld 100 rubler. Så, vinne 10 spill med 100 rubler med en hastighet på 1,90, du tjener 1900 rubler, mens netto inntekt vil være 900 rubler. La oss nå regne ut om du har mistet 10 spill med 100 rubler hver: 100 X 10 = 1000. Det vi har: Du har tjent 900 rubler for 10 vinnende spill, men du mistet 1000. Det er akkurat disse 100 rubler og bookmakeren opptjent, og du 50% av terrenget mistet disse 100 rublene, men ideelt sett har du uavgjort på tvister.

Etter å ha vurdert eksemplet blir det klart at marginen ikke påvirker utfallet av hendelser, det forhindrer deg i å tjene over lange avstander. Det eneste som kan gjøres norske spilleautomater 2016 er å ta oppblåste odds, og strengt fra 2,0, og dette garanterer ikke deg suksess.

“Nå, hvordan tjener fagfolk penger?” – spør du. Svar: De leter etter “valutakurser”, sett “gafler”, spill ikke med “flat” og dets variasjoner, men med “catch” og forbedrede visninger.

Mange spillere av en eller annen grunn er overbevist om at hvis du behandler priser som en bedrift, vil suksess komme uten å lykkes. Jeg lurer på hvordan de forestiller seg det tips odds, og hva mener de med ordet “business”? Dette er en betting bookmaker business, og det overveldende antall spillere – “Jeg snurrer, jeg vil vinne, jeg vil vinne!”. Bookmakeren, på bekostning av margin, vil motta en gevinst uavhengig av om din innsats vil passere eller ikke. Din innsats har gått, men hundre andre spillere har det ikke, det er alt matte. Bookmakeren i denne tvisten er nesten ingen risiko, du risikerer blod.