bet365 fogadási bónuszok

Bet365 MagyarAz Aston Villa továbbra is alig várom a Leicester City túlélését a tavalyi szezonban, de abban a helyszínben, ahol a mostani bajnokság vezetői tavaly áprilisban meghatározó eredményt hoztak, a jelenlegi Bet365 alagsori lakosok lehetőséget kaptak arra, hogy megindítsák a saját escapolói kalandjaikat.Rémi Garde : Aston Villa kapitánya, Micah Richards, nincs garantált helye Olvassa tovább

Bár Leicester 3-2-es győzelmet nyert a West Bromwich Albion ellen Jamie Vardy sérülési idejével, Villa alig tudott veszélyeztetni Ben Fostert visszatérve a Bet365 bajnoki fellépésbe először, mióta egy elülső keresztszalag szakadt márciusban.A bátorítás jelei – ez az öt mérkőzés veretlen futása a leghosszabb a szezonban – de úgy érzik, hogy nem marad elég idő.

Mégis, a legkisebb fénysugár sokat jelenthet. Csak két héten belül a játékosok és a szurkolók közötti kapcsolat kudarcot vallott, miután Brad Guzan és Joleon Lescott vádolták a szurkolóknak a FA Cup harmadik fordulójában a Wycombe-ben való káromkodását. A dolgok átszaladtak, és a játékosok az Adams Parkon kívül felszálltak az edzőjükön, amikor az Adams Parkon kívül felszálltak. De itt, az első távoli játékuk óta, a támogatás soha nem ingadozott, és Bet365 végül a játékosok megmutatták elismerésüket.Ez egy egységes front, és legalábbis úgy néz ki, mintha valami küzdelemhez hasonlítanának.

“Hogy tisztességes legyek, nem azt kérdeztem tőlük, hogy csinálják” – mondta Garde Rémi, a menedzser a játékosok köszönetet mondanak. “Ezt kérdeztem, amikor jöttem, de nem ma. Ez nagyon fontos; nem osztod a játékosokat és a rajongókat. Amikor játékos vagy, nagyon fontos, hogy olyan sok ember mögötted maradt, de szerettem volna, ha Bet365 ünnepelnénk egy győzelmet. “15 játék maradt és a Villa 10 pont a biztonságért, de mindenki számára újszerű pozitív, ez a szakadék feltartóztathatatlannak tűnik, hiszen csak kétszer nyertek.Garde azonban ígéri, hogy harcolni, amíg a valószínűtlen lehetetlen lesz.

“A végéig nem adunk fel” – mondta. “Biztos vagyok benne, hogy néhány embernek van, de a mi feladatunk a végéig hinni. Én leszek az utolsó, aki feladja. Nagyon csalódott vagyok, csak az utóbbi négy vagy öt játékban játszottunk ilyen módon. De a végéig Bet365 megpróbáljuk megtenni. ”

Leginkább a Villa menedzser vezetők csoportját akarja, és ismét megkérdőjelezi egyes játékosok hozzáállását.A Garde-t úgy értik, hogy Jack Grealish-ként ismert a frusztrációi a Wycombe kedden, miközben a klub kapitánya, Gabriel Agbonlahor hetekig nem volt hajlandó. Garde Rémi felhívja az Aston Villa tulajdonosát, Randy Lernert, hogy beszéljen a rajongókkal.

“Az ajtó zárva van azok számára, akiknek nincs megfelelő hozzáállásuk” – mondta. “Nemcsak tehetségeden játszhatsz, hanem a tehetségeden és a csapaton is játszani kell. Ez az, amit az utolsó négy vagy öt játékban mutattunk be. Nem tudsz labdarúgást folytatni, ha nem vagy ember. “Garde csalódott amiatt, hogy a horvát Lovre Kalinic labdát Bet365 megtagadták a munkavállalási engedélytől, de továbbra is reménykedik abban, hogy megerősíti a csapatát, amikor a következő hétfőn az átigazolási idő lezárul. Remélhetőleg igen. Nem tudom pontosan, mi, de látni fogjuk.Néha a transzfer ablak vége aktív és talán nekünk is lehet. “A klubnak szintén Eric Blacket, a korábbi Coventry menedzsert és a Birmingham No2-t kell kijelölnie Garde asszisztenseként. Fekete öt évet töltött Metzben, és a menedzser fontosnak tartja, hogy egy folyékonyan beszélő francia hangszóró legyen vele.

A West Brom messze nem biztonságos. Négy helyen nem nyertek, Bet365 és nem tudták regisztrálni egy hazugság kísérletét az alulról elhelyezett csapatnak. Peterborough után az FA-kupaon ezen a szombaton Swansea-t és Newcastle-t játszanak – a győztes nem nyeri meg azokat, akik komoly bajban hagyják őket.