Nimitys hyväksytään, Doha on valmis. Athletic World Championship on tulossa

Tietenkin, edustus panostaa Zuzana Hejnováan – joka on kaksi kertaa maailmanmestaruuskisojen kuningatar. Mitalin toiveet etsivät eniten.

“Minusta tuntuu hyvältä, mikään ei satuta minua ja muodon pitäisi valmistua vasta maailmanmestaruuskisoissa”, toistaa Tšekin estemestarin koko kauden.

Barbara Špotáková, joka puolustaa myös otsikkoa Lontoosta.

“Ja numero seitsemän on onnellinen numero, eikö niin?”, Hän hymyili maanantaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa.

josta hän haluaa nyt poistua ainakin kauden parhaaseen tulokseen.Alalla sitä seuraavat Euroopan 1xbet varapallimestari Nikola Ogrodníková ja Irena Šedivá.

Siellä on myös hopeinen keila Lontoon Jakub Vadlejchistä ja entisestä maailmanmestari Vítězslav Veselýstä. Ehdokkaan kuuluu myös ampuma-tykkääjä Tomáš Staněk, joka loukkaantui nivusiinsä Ústíssa pidetyssä kokouksessa, mutta loukkaantumisen ei pitäisi olla vakavaa.

”Minulla on hyviä uutisia; Emme tienneet mitään vuodatetusta verestä. Yhdessä paikassa oli enemmän halkeamia. Se ei luultavasti ollut mitään suurta, vaan pikemminkin he olivat vierekkäin. On hyvä, että arvet ovat. Luulen, että se on hyvin pian “, Stanek kertoi.

Kuinka käsitellä lämpöä?

” Meillä on edessämme vuoden suurin urheilutapahtuma.Se tulee olemaan meille valtava loma, mutta samalla se on tapahtuma, joka hajottaa koko vuodenajan “, sanoo Tšekin yleisurheilujärjestön puheenjohtaja Libor Varhaník.

Dohan kuuman sään vuoksi kesällä Tähän asti epätavallisen syksyllä. Aikana, jolloin muiden vuosien edustajat nauttivat ansaitsemastaan ​​lomastaan, tällä kertaa he taistelevat kauden toiminnasta.

”Se on outoa. Meillä on ollut viisi vuotta säälimätöntä keskustelua siitä, mistä maailmanmestaruudesta se tulee, mitä se tuo, olipa se sitten vai ei. Nyt näemme sen vihdoin, lähdemme pian ”, Varhaník odottaa.

Ohjelmassa on yhteensä 49 tieteenalaa.Tasaisesti 24 miehille ja naisille ja sitten yksi yhteinen – siellä järjestetään ensimmäistä kertaa sekoitettu 4×400 metrin relejuna. > Tietenkin sää on ongelma koko pariuri online legale retkikunnan kannalta. Nykyään, jopa seuraavana päivänä, pitäisi olla Dohassa noin 40 astetta.

“Mikä ei ole pahin. Kosteus on kuitenkin noin 90 astetta, mikä ei ole miellyttävää urheilijoille ”, Varhaník sanoo.

Lämpötilan muutoksilla on suuri merkitys mestaruuskilpailussa. Vaikka paikassa, jossa urheilijat lämpenevät, tarvitaan 36 astetta, kokouksessa se on vain 28 astetta.Tunnelissa, urheilukentällä tai sekoitusalueella vain 24 astetta.

Hänen väitettiin olevan erittäin kylmä, kun entinen valmentaja Tomáš Dvořák oli Dohassa tarkastusmatkallaan.

” kuinka kaikki selviytyvät. Joka tapauksessa teemme parhaamme valmistellaksemme urheilijoita parhaalla mahdollisella tavalla ”, Varhaník sanoo.

Lisätäänkö Doležal?

Ja niitä ei tule olemaan monia.

25 urheilijaa, ei huikea hahmo.

“Odotimme uutta kutsua”, maajoukkueen uusi valmentaja Jan Netscher kertoi. ”Nimitysjärjestelmä on hiukan muuttunut, ja kilpailijoita, jotka eivät ylittäneet terävää A-rajaa, kutsuttiin tekemään niin eri tavoin.Odotimme joukko kutsuttuja ihmisiä, mutta niin ei tapahtunut. Pyysimme sitten selitystä, mutta emme ole vielä saaneet sitä. ”Oli outoa, että vuosikymmenen harjoittajaa Jan Doležalia ei kutsuttu. . Hän ei kuitenkaan saanut kutsua IAAF: lta. Siksi he myös lopettivat yhdessä valmentajan Josef Karasin kanssa Espanjan harjoitteluleirin ennenaikaisesti.

Netscher ei ole vielä luopumassa. Honza on ensimmäinen Baumbet linjan alla ja keskiyöhön asti nimitys on ehdottomasti suljettu. Toivon, että hän ei aio pysyä linjan alapuolella “, sanoi päävalmentaja.

Mihin Dohaan hän olisi tyytyväinen?” “Kun kilpailijat lähestyvät tai rikkovat henkilökohtaisia ​​ennätyksiä.Sitten on todennäköisyys, että joku onnistuu mitalissa. Ja haluaisimme tuoda mitalin ”, lisää uusi päävalmentaja.