16-vuotiaan keskustelun aikana Peter kertoi meille vielä yhdestä unesta

– Jonain päivänä menen ulos yleisölle mustalla pukeutumiskerroksella, istun pianolla ja esitän suosikkisävelmääni – Griegin ”Solveigin laulu”. Ja sali istuu ja kuuntelee. Hiljainen ja hiljainen.

Tähän mennessä tämä unelma ei ole toteutunut. Ehkä Schmeichel Sr istuu pianossa “Lesterin” voiton johdosta Premier Leagueissä? Kuinka muistuttaa häntä?

Uusi kana rikkaruohoja
Äskettäin Newcastlea johti Rafael Benitez, jota pidettiin laajalti melko epäilevästi. Yury Usynin pitää vastakkaista näkökulmaa ja uskoo, että espanjalaisen olisi jatkettava työskentelyään kauden lopputuloksissa.

Monet fanit ovat melko skeptisiä Raphael Benitezin kykyjen suhteen, eivätkä pidä häntä vahvana asiantuntijana. Tämä on epäoikeudenmukaista, koska se ei ole. He antoivat palkitun valmentajan moitteettomasti Inter- ja Reale-työstä, mutta älkäämme unohtako, että näissä joukkueissa hän vietti yhteensä vähemmän kuin kausi. Kun klubeissa, joissa valmentajalle uskottiin tiimin rakentaminen vuosia, hän saavutti menestyksen: Valencian ja Liverpoolin kanssa, jossa hän vietti lähes kymmenen vuotta, Rafa voitti useita arvostettuja turnauksia. Kyllä, “Napolissa” hän ei toiminut niin hyvin, mutta Napolissa tuotiin hänelle useita sisäisiä kuppeja. Luottamukseksi Serie A: n mestaruuskilpailuun oli rehellistä, että se oli melko vaikeaa Juventuksen vahvuuden vuoksi. Monet yksinkertaisesti syrjivät Benitezia.

Mutta takaisin päivässämme. Espanjalainen ilmestyi niin kauan sitten St. James Parkissa, mutta nyt näet jo valmentajan työn hedelmät. Manchester Cityyn ja Liverpooliin kohdistuvissa inspiroivissa otteluissa jalkapalloilijoiden toiminnassa voitiin ymmärtää, miten pelata, toiminnan korkea taso ja itseluottamus ovat olennaisia ​​ominaisuuksia joukkueelle, joka haluaa nousta polvilleen.