Hän palasi Manchesteriin ja häikäilemättömästi kaupungissa

“Olen työskennellyt Peterin kanssa kahdeksan vuotta, ja haluaisin tehdä saman työn”, oivaltavasti Alex Ferguson, ovela. Suuri valmentaja ja maalivahti suhdelivat melko nopeasti – neljän vuoden oleskelun jälkeen Schmeichelissä Old Traffordissa. Kun valmentaja menetti tilaisuuden, maalivahti ei päässyt taskuunsa sanan jälkeen. Sitten tuli keskinäinen anteeksipyyntö stiilissä ”Oli väärin. Paisunut. ” Konflikti on jäädytetty. Mutta kun vuonna 1999 oli aika jatkaa sopimusta Peterin kanssa, kukaan muu kuin Ferguson teki veto-oikeuden.
Barcelonan finaalissa Peter tuli tietäen, että tämä oli hänen viimeinen peli villapaita sisältävässä villapajassa. Kuitenkin hän työskenteli tunnollisesti, ja jos se ei olisi Shmayks-raidalle muiden portteihin, Baijerin olisi pitänyt juhlia. Muuten, tämän erinomaisen pelin jälkeen, Alex Ferguson sai ritarikunnan ja siitä tuli Sir Alexander. Ja kuka tietää, olisi mahdollista ilman Pietaria.

MJ: n hylkääminen Peter meni Lissaboniin, jossa hän auttoi Sportingia tulemaan mestariksi lopullisesti. Mutta ”United”, joka jäi ilman Schmaykeä, kärsi pitkään maalivahtien kanssa ennen kuin hän löysi Edwin van der Sarin. Kenelle “Vanhan Traffordin” esiintymisajankohtana oli 36. vuosi, sama kirjoitettiin Pietarin vanhuudesta. Mutta Schmeichel sen jälkeen, kun erottui Manchesterista jotenkin läpäisi. Loaded, tuli vähemmän ketterä ja uhkapeli. Spartakin kanssa käydyissä otteluissa tuntui, että Portugali ei ollut hänen maansa. Kun hän oli palvellut Sportingissa kahdeksi vuodeksi hätätilanteessa, Schmeichel palasi Englannin Premier League – ensiksi Aston Villa, jossa hän lopulta sai pelin Premier League -otteluissa.
Mutta pelaat “Villa”: ssa ”United” jälkeen … Hän palasi Manchesteriin ja häikäilemättömästi kaupungissa, selventäen Unitedille, ettei hän ollut unohtanut tai anteeksi. Todennäköisesti tämän siirtymän pääpiste oli naapuripuutarhassa painavan kiven heittäminen, vaikka on syytä huomata, että kaupunkilaisten portilla ”Schmikes näytti vakuuttavammalta kuin hänen vertaansa, toinen suuri maalivahti David Seaman. Epätäydellisessä neljäkymmentä Peter Boleslavin peitossa oli käsineitä.