Jürgen Klopp megérkezik Steve Cook-ba Loris Karius beszélgetésért

A Liverpool menedzsere a múlt vasárnapi figyelemre méltó vereség után nagyszerű volt a Vitality Stadionban, ahol a 76. percben 3-1-et vezetett, hogy a 93-as években 4-3-at veszítsen, dicsérve Howe taktikáját és Bournemouth klinikai késői virágzását. De Kloppot megdöbbentette, amit észrevehet a tisztelet hiányának, amit Cook a szakmai fogadási bónuszok szakember felé mutatott egy következő interjúban. p> A Bournemouth védője 3-3-ra állította a pontszámokat, és a lövése, hogy Karius a késői győztes Nathan Aké útjába ömlött. Arra a kérdésre, hogy Bournemouth a 23 éves kapust célozta meg Liverpool gyenge láncszemeként, Cook elmondta a TalkSportnak: „Őszintén láttam.Úgy éreztük, hogy nagy nyomás alatt áll – nyilvánvalóan a Liverpoolra való játék nagyon erős karaktert jelent. Megcéloztuk őt, megpróbáltuk nyomni, és minél több lövést kaptunk rá. Nyilvánvaló, hogy nem jöttünk ki sok játékot a játékban, de a Liverpool oldalának gyengeségévé tettük. ”

Ez egy dühös választ váltott ki Klopptól, aki kénytelen volt rá védekezni kell a Mainz-tól, mint első választás kapusától, a 4,7 millió font nyár aláírásától Simon Mignolet előtt. – Valójában ez az egyik legrosszabb dolog, amit valaha hallottam az életemben – mondta Cook megjegyzéseiről. „Az a fickó, aki megnyerte a játékot – nem tudom, ki volt ez – azt hiszi, hogy ezt kell mondania a játék után.Nagyon várom, hogy ismét Bournemouth-t játszhassam.

“Nyerj a játékot, tisztelj a másik csapat játékosát, majd [gesztusokat a száj bezárásához]. Azt hittem: „Tényleg, mit mondtam?” Nem érdekel, mit gondolt, nem érdekel, hogy mit mondott a játék előtt. Ha a játék előtt gondolták, hogy Loris Karius gyengeség, akkor nem tudom, melyik játékot nézett. A játék a Sunderland ellen korábban megmentette az unibet fogadási bónuszok az interneten életünket három vagy négy helyzetben.Talán a Mainz-i játékokat nézte. ”

Karius bizonytalan volt, mi volt csak a kilencedik Premier League-i ​​megjelenése Liverpoolban, és Bournemouth céljait ezen a héten a menedzserével elemezte, aki várhatóan a hit alatt tartja a Németországot Vasárnap a West Ham United elleni nemzetközi ellen. „Beszéltünk róla, figyeljük a célokat, és nem természetesen azt mondtuk:„ Mit csináltál itt? Mit csináltál ott? ”Mondta Klopp.

Hozzátette:„ Szükséged van játékosokra, akik illeszkednek a stílushoz. Mi egy labdarúgó oldal vagyunk, és néha ezt a kapust használjuk. Szükségünk van rá, hogy gyors döntéseket hozzon. Nem hiszem, hogy nagyon különleges vagyok ebben – azt hiszem, az összes edző ugyanazt keresné.Természetesen nem akarja elismerni a célokat, és ez az egész csapat védelméről szól.

„Néha szüksége van a kapusra, és sok jó mentést tett az elmúlt néhány játékban. És akkor ez a nem túl jó mentés az utolsó pillanatban Bournemouth ellen. Ez nem volt túl jó érzés, de fontos, hogy a fejlesztésedhez hasonlóan olyan helyzetben érezzétek a kritikát – a helyes kritikát, nem az emberek kritikáját, akik ki akarnak küldeni az országból vagy valamit. Ebben a helyzetben meglehetősen hűvösek vagyunk, így mindannyian felelősek vagyunk a vereségért. – Nyilvánvaló, hogy helytelenül értékeljük a helyzetet – mondta. – A Bournemouth-ban három ember egy csodálatos eredmény.Nem kell többet támadnod. ”Megkérdezte, hogy az igazgató volt-e rá, hogy megkapja ezt az utasítást a játékosai felé, Klopp azt mondta:„ Igen, valószínűleg. ”Jürgen Klopp és a Liverpool csapást csapnak Joe Gomez feszület sérülésével

A Liverpool menedzsere megerősítette, hogy nem tervezi, hogy Joe Gomezet a szezon hátralévő részében a sérülésektől való védekezés részeként küldje kölcsönre. Az ígéretes 19 éves a Liverpoolban nem szerepelt, hiszen 15 hónappal ezelőtt Angliában a 21-es év alatti keresztkötést megszakította, és a nyáron az achilles-probléma miatt akadályozta a rehabilitációját.

Klopp azt mondta: „ Nagyon jó beszélgetésünk volt. Mit gondolok Joe Gomezről, hogy hihetetlen tehetség. Hosszú sérülés, és ha kölcsönben küldjük neki a minőségét, a csapat minden játékot fog játszani.Ez nem az, amire szüksége van a pillanatban. Mert régóta megsérült, szüksége van ránk, hogy megítélje, hogy játsszon, most, hogy megálljon, pihenjen, dolgozzon ezzel, tegye ezt, csináljon egy kicsit erről. 100% -os fiú a jövőért. Talán az első csapat lehetősége, de talán nem ez a szezon.