Kesällä vanhin Schmeichel ryntäsi johtamaan Leicesteria

Maassamme Peter vietti viisi peliä nykyisenä maalivahtina. Kirjoitin jo ensimmäisestä vierailusta – vuonna 1985 hän puolusti Tanskan nuorisojoukkueen portteja. Sitten voitimme 2: 0. Muistitte toisen vierailun – maaliskuussa 1991. Sitten Torpedo voitti Brøndbyn 1: 0, mutta sama tulos, vain tanskalaisille, tuli ensimmäisen kokouksen lopulliseen pöytäkirjaan. Useita seuraamuksia voitti Schmeichel. Puolentoista vuoden kuluttua syyskuussa 1992 Schmaix ja hänen uusi klubi, Manchester United, lähtivät Moskovasta kilpeen.

Rangaistuspotkussa Torpedo ylitti brittiläiset ja otti henkilökohtaisen kosto High Blondinilta. Red Devils valmistui eurooppalaiselle kampanjalle, joka alkoi tuskin 1/32 UEFA Cupin finaalissa. Neljäs päivä venäläisten seurojen kanssa ei tuonut mitään hyvää. Jopa Schmeichelin tavoite “Rotor” -portille ei pelastunut – hän vain auttoi “MJ: tä” välttämään “roottorin” kotivoiton – 2: 2. Ja kaksi viikkoa aiemmin Volgogradissa oli nolla. Ja yritä numero viisi – vuosi 2000 ”Spartak” – ”Urheilu”: 3: 1 ja 3: 0. Se ei ole ironista, mutta 1990-luvun suurin maalivahti oli ”asiakkaamme”.

Kun hän on suorittanut uransa, hän kasvoi sioilla omalla tilallaan, työskenteli televisiossa ja osallistui joskus ohjelmiin, jotka eivät liittyneet jalkapalloon. Nostanut kunnon pojan. Casper, joka oli hyvin samanlainen kuin hänen isänsä isänsä, ei heti määrittänyt asemaansa kentällä, sitten hän etsii tiimiä jo pitkään jäljellä “toverin Miloserdovin poikana”. Mutta useiden kausien jälkeen, Manchester Cityn valmistunut, tuli itsenäinen luku. Tänään Schmeichel Jr. ei ole pelkästään Tanskan maajoukkueen ensimmäinen numero, vaan myös Leicesterin pääpelaaja, viisi minuuttia Englannin mestarille. Oliko mahdollista ottaa pois “kettuja” ilman vahvaa maalivahtia? Vastaus on pinnalla.

Kesällä vanhin Schmeichel ryntäsi johtamaan Leicesteria, kun Nigel Pearson lähti klubista. Mutta johto valitsi Claudio Ranierin, koska kukaan ei pahoittele. Mukaan lukien Pietari. Iso-Tanska on epätoivoisesti sairas poikansa käskystä ja taistelee epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Viime aikoina hän hyökkäsi tuomarille, joka poistti Jamie Vardyn.