Mutta Fernando ei koskaan kiistänyt

Fernando Torres kuuluu edelleen virallisesti Milanoon, ja kesällä espanjalainen lakkaa, sekä vuokrasopimus Atleticon kanssa että sopimus Rossonerin kanssa. El Ninosta tulee vapaa agentti ja hän voi vapaasti valita itselleen lisäreitin. Milanossa kukaan ei odota paluuta, ja espanjalaisen aurinkosielu ei ole lainkaan Italian teollisuusalueella. He puhuvat Torresin kiinnostuksesta ihmeellisestä tämän kauden “Leicester Citystä” sekä useista englantilaisista seuroista.

Mutta Fernando ei koskaan kiistänyt, että hän haluaisi suorittaa uransa osana Atleticoa. Viimeisiin päiviin asti hänen tulevaisuutensa oli kuitenkin täysin epävarma ja Rohiblankosin johto pysyi hiljaa, kun taas Torres itse myönsi haastattelussa, ettei hän tähän mennessä ole tiennyt mitään omasta tulevaisuudestaan. Monet alkoivat jopa ajatella, että Nando, joka oli jo voittanut lähes kaiken uransa aikana, olisi täysin sidottu jalkapalloon 32-vuotiaana.

Mutta kun Mestarien liigassa Barcelonan otteluita vastaan ​​tiedotusvälineet saivat tietoa, että Diego Simeone suostui laajentamaan sopimusta, mutta todellisuudessa se osoittaa allekirjoittavan El Ninon täyden Atletico-sopimuksen. Tällä hetkellä nämä tiedot eivät ole vielä saaneet virallista vahvistusta, mutta näyttää siltä, ​​että se on vain ajan kysymys. Itse asiassa on todennäköistä, että kova El Cholo on jo pitkään päättänyt kaiken itselleen.

Edellä mainitut edut ja toiminnot, joita Torres esiintyy Atleticossa, kattavat enemmän kuin kaikki nykyisen Fernandon puutteet, ja tällaista pelaajaa tarvitsevat yksinkertaisesti “intiaanit”. Mutta Simeone halusi, että todellinen hyökkääjä heräisi El Niñossa olevan kauden ratkaiseviin otteluihin, janoen pysyä kotona ja pelata jalkapalloa korkeimmalla tasolla hänen suosikkijoukkueessaan jonkin aikaa, antaa Nandolle ylimääräistä motivaatiota ja antaa hänelle pisteet, pisteet ja aika pisteet! Ja Torres alkoi tehdä juuri sitä, mitä hänen mentorinsa ja vanhan ystävänsä odottivat.