Tämä tavoite odotettiin jo lähes koko maailmalla

Torres on aina ollut ahkera jalkapalloilija ja saman Chelsean pelin aikana häntä voidaan syyttää mistä tahansa, vaikkei vain halua ja vaivaa. Jälleen, tämä on iso plus viisas El Cholo. Argentiina ymmärsi, että Fernando voisi kenttien tekemiseen Atletico-T-paidassa tehdä paljon karkeaa työtä. Hän on hyvä painostus, tiimien vuorovaikutuksessa. Pelkästään tämän hyökkääjän läsnäolo kentällä tekee vastustajansa puolustavaksi ja jännittäväksi, mikä taas antaa enemmän tilaa Griezmannille ja joukkueen hyökkääjille. Lopuksi, tärkeimmissä otteluissa, voimakkaimpia vastustajia vastaan, Torres voi silti olla keihään kärki, pistävä pistys, joka voi osua porttiin sarjamurhaaja. Ja vaikka tämä tapahtuu harvoin, vaikka El Niño ei riitä 90 minuutin intensiiviseen työhön, hän todella osoittautuu erittäin hyödylliseksi joukkueelle. Tällaista pelaajaa tarvitsee Atletico, ja rohiblancot itse ovat edelleen miehen tarpeessa.

Koska Fernando Torres palasi Atleticoon, vuosi ja muutama kuukausi ovat kuluneet. Tänä aikana espanjalainen ilmestyi 60-kertaiseen kenttään T-paidan “patjaan”, jossa oli 13 maalia eri turnauksissa. Se tosiasia, että suurin osa El Ninon ongelmista oli psykologista luonnetta, osoittaa Nandon 100. tavoitteen kuuluisiksi tulleiden intiaanien kokoonpanossa. Tämä tavoite odotettiin jo lähes koko maailmalla, mutta se ei tapahtunut eikä tapahtunut. Mutta heti kun Torres oli lyönyt hänen suosikkinsa “Eibarin” portista, sitten maalit hajaantuivat kuin paljon sarvea. Myöhemmissä taisteluissa esimerkit hän iski portille “Getafe”, “Valencia” ja “Betis”.

Lisäksi kahdessa tapauksessa hänen tavoitteensa voitettiin. Ja tällä viikolla hän teki Camp Nou’n tavoitteen Barcelonan tavoitetta vastaan, joka voi olla ratkaiseva koko vastakkainasettelua varten. Torresin myöhempi poistaminen erittäin kiistanalaisella ja ei hyvin pätevällä saksalaisen Brychin tuomarilla on toinen tarina. Ja vaikka tunnistatte El Ninon syylliseksi kaikissa asioissa, voit silti väittää, että tässä tapauksessa on enemmän painoa, tavoitetta tai poistoa. Riippumatta siitä, mitä se oli, ei ole mahdotonta myöntää, että nyt, aina hymyillen Torres, on hyvässä kunnossa.