Vapauta, “Celtic”! “Rangers” palaa Premiepshipiin

Tällä hetkellä, kun Fernando oli syyllistynyt Barcelonan tappioon, kun hän alkoi syyttää itseään poistamista varten, ja jälleen hän oli vaarassa joutua psyykkisten ongelmiensa punkkeihin, Diego Simeone päätti laittaa kortit pöydälle ja ilmoittaa uusimisesta sopimuksen tekemistä. Ja Torresille tämä on paras motivaatio ja tuki, joka voi olla nyt. Näin argentiinalaiset osoittautuivat jälleen loistavaksi strategiksi ja psykologiksi, ja El Niño uhkaa nyt entistä enemmän uhkia Atleticon vastustajille kauden lopussa.

Sopimus Fernando Torresin kanssa kannattaa ehdottomasti uudistaa. Sinun täytyy edelleen uskoa tähän hämmästyttävään pelaajaan ja henkilöön. Kaikki tietävät, että El Ninon tärkein unelma hänen uransa päätyttyä on voittaa joitakin palkintoja omassa Atleticossa. Ja mielestäni tässä Nandossa on toivottavaa onnea. Anna hyvän miehen täyttää hyvä ja ansaittu unelma. Lisäksi, jos Torres jatkaa leimojen asettamista kauden lopulla, niin kuka tietää, ehkä kesällä Vicente del Bosque antaa El Ninolle mahdollisuuden pelata kolmannen euron kultaa uransa aikana. Maailmassa ei ole parempaa asiantuntijaa Euroopan mestaruuskilpailujen lopputuloksissa kuin Fernando Torres. Joten, jos 35-vuotias baski “vanha mies” Aduris ansaitsee mahdollisuuden pelin kanssa, viisas del Bosque antaa luultavasti tällaisen mahdollisuuden Torresille. Nyt kaikki on El Ninon käsissä. Ja sen seurauksena hänen uransa ei välttämättä ole yhtä polaarinen kuin nyt, mutta tyypillisenä hyvänä satuina, jossa on onnellinen loppu vaikean vaikeusajan jälkeen. Uskalla, Nando. Kaikki riippuu sinusta!

Andrei Kleshchenok kertoo toisen hienon tarinan Britannian saarilta. Vuoden 2008 lämpimät kuukaudet, venäläiset fanit muistaa pitkään. Kesä oli ainoa kerta, kun Venäjän maajoukkue halusi olla ylpeä pysyvästi. Kuukausi ennen Manner-mestaruuden alkua Zenit voitti viimeisen kansainvälisen venäläisten seurojen palkinnon, joka voitti UEFA-cupin.