Azt terveztük, hogy az Alastair Cook folytassa Ashes-t, mondja Paul Farbrace

Paul Farbrace, az angol asszisztens edző, bízik benne, hogy az Alastair Cook a tesztkapitányra vonatkozó döntéseit a csapat legjobbjaira alapozza, de elvárja, hogy továbbra is felelős legyen a következő téli Ashes sorozatért.

< p> Indiában a 4-0-as vereség azt jelenti, hogy Anglia elvesztette az utolsó nyolc tesztjüket, és Cook várható sorozata végi felülvizsgálatát Andrew Strauss-al, a krikett igazgatójával, januárban főként vita lesz arról, hogy a kapitány a megfelelő ember marad-e

Cook, aki karácsony napján 32-án fordul, időt kért arra, hogy online fogadási útmutatók gondolkodjon, miután befejezte az eredményt, amit az eredmény érthetetlenül összetört, nem utolsósorban a Chennai utolsó napos összeomlása, ahol Angliát kiáltották 207-ben, a kapitány és a menekülő nyitó Kennon Jennings, az első wicket számára 103-at helyezve. Ali Martin Bővebben

„Terveztük és terveztük, hogy a Cooky kapitány lesz a következő hónapban Ausztráliában az Ashes-ba” – mondta Farbrace. – Személy szerint remélem, hogy folytatódik.Tudjuk, hogy még mindig támogatja a csapatot, és nagyon népszerű csapata és nagyon népszerű kapitánya.

„A döntése meghozta – és ahogy azt a sorozat online fogadási elkezdése előtt mondta, ő és Straussy fogják ülj le az új évben, és beszélj a jövő útjáról. A legfontosabb dolog az, hogy a Cooky döntést hoz arra, hogy mi a helyes Anglia krikettje, nem az, ami igaza van az Alastair Cooknak.

A Cook jövője egy beszélgetési pont volt az indiai turné során egy interjúval Cricketer magazin, amelyben azt mondták: „Mélyen nem tudom, hogy mennyi ideig fogok tovább folytatni.Lehet, hogy két hónap, lehet, hogy egy év. ”Farbrace azonban olyan javaslatokat játszott, amelyek zavart okoztak a rangsorban.

Hozzátette:„ A csapatunkban nincs bizonytalanság. Kapitánya, mindenki tudja, hol állnak vele – így nincs semmi bizonytalanság. A bizonytalanság a csapatunkon kívül van. Amikor elveszít egy 4-0-as sorozat, természetesen az emberek beszélnek a vezetésről. Mindannyian tudjuk ezt.

„Mindannyian a sorozat végén gondolkodnánk arról, hogy mit tehetünk jobban, mit tanultunk ebből a sorozatból, és mit kell tennünk ahhoz, hogy fogadási útmutatók hogy ez a csapat nyerjen. Végső soron ez az, amit itt vagyunk.De senki sem néz körül az öltözőben: „Ó, kíváncsi vagyok, ki van a felelős?” Nagyon világos, ki a felelős, és ez nem változott.

„Amikor Straussy és Cooky leül és beszélj, ha úgy döntött, hogy a Cooky nem az a férfi, aki a csapatot vezeti előre, akkor még mindig rengeteg idő van az első sorozat előtt a nyáron [júliusban Dél-Afrikával szemben].