Mesut Özil nem követ, de többet nyer, mint gondolná

Míg a rajongók és a pundits gyorsan kritizálják Özil-t, az a tény, hogy Wenger oldali küzdelme, amikor nem a versenyeken van, megmutatja, mennyire fontos a csapatnak. Ahogy igazgatója igazolja, az Özil nem áll a csapatban, hogy megvédje a védekező pozíciókat, hanem lehetőségeket teremt az utolsó harmadik helyen. Ha nem csinál bet365 ingyen fogadások semmiet, mint a Manchester City és az Everton ellen, akkor ez a probléma, de ez nem volt a szokás ebben a szezonban.

Két bajnok visszatérése a bajnokságban rendkívül szerény az ő képessége és rekordja, de az Alexis Sánchezel való kapcsolat még mindig messze van Arsenal legnagyobb fegyvere. Valójában a szezonok szerepe némileg megfordult, Özil öt gólt ért el, amelyek közül négyet Sánchez hozott.Egyetlen más kombináció sem volt gyümölcsözőbb a Premier League-nél. Nemcsak támadó szempontból Özil néha csapattársának sikerének áldozata. A kettő nagyon különböző szereplők, amelyek aláírásuk során bőségesen világosak voltak, de Sánchez megdönthetetlen munkája és elkötelezettsége csak arra szolgál, hogy növelje Özil hiányos viselkedését. Infographic: WhoScored

A német a szezonban kevesebbet foglalkozik a Premier League-ben, mint bármely más szezonban. Játékonként 0,7 foglalkozik, az ötödik legalacsonyabb hozam a 23 játékos közül, akik legalább 10-et kezdtek támadni középpályásként.Félig annyira foglalkozik, mint Philippe Coutinho, Delli Alli és Theo Walcott (mind a 1.4), míg Sánchez átlagosan közel kétszer annyi (1,2 játék / játék).

A Dimitri Payet hasonló stílusa játszani Özil-ben, és bár némi kritikával szembesült az észlelt vágy hiánya miatt, a Payet átlagosan mindössze 0,4 darabja egy játékon belül sokkal kevésbé vizsgálta. Az Özil alatti négy másik játékos közül az egyik az Eden Hazard (0,5 játékonként), akinek számos oka nem volt ilyen. Kezdetben a Hazard egy olyan csapatban játszik, amely megnyerte az utolsó 11 játékot. Ő is robbanékonyabb, mint az Özil, és a szélvédők bet365 internetes sportfogadás múltbeli védőképessége a rajongóktól megbocsátást kap.A veszély a Chelsea rendszeréből is előnyös, ami sokkal felszabadítóbb, mint az Özil, aki az Arsenalban találja magát – így amikor Özil nem tud védekező irányú eltolódást elérni, inkább egy probléma.Mesut Özil, az Arsenal gépének szelleme rosszul válik Wan játék ideje tovább.

Az Özil nem foglalkozik sokszor, de ha elemzi, milyen gyakran nyeri meg a labdát a fejlett területeken, a német húzza a súlyát. Az Özil, aki ebben a szezonban 16-szor nyerte meg a támadó harmadik alkalommal 16-szor, a Sánchez liga második szintje. Tekintettel arra, hogy Sánchez egy újabb játékot játszott, durva azt sugallni, hogy Özil nem tud védekezni. Érdekes, hogy az egyetlen játékos az Arsenal pár előtt a Hazard.A játékosok a helyzetükben, a győzelem a labdát magasan a pályán a létfontosságú védekező statisztika.

Sadio Mané (15), Kevin De Bruyne (14), Philippe Coutinho és Raheem Sterling (mindkettő 11) nagyon, de mind az Özil alatt vannak. A Theo Walcott kétszer akkora számot hozott a csapattársainak, mint ebben a szezonban, de a támadó harmadik felében nyerte meg a nyereményét (nyolc), ami azt sugallja, hogy Wenger azt akarja, hogy széles férfiak visszavonuljanak és mélyebben játsszák, hogy Özil meg tudja csinálni a legjobb megoldás.

Ez a megközelítés egy héttel ezelőtt jól működött, de az érvelés még mindig megtörténhet, hogy a nagyobb játékokkal szemben, amelyek nagyobb bet365 online sportfogadás birtoklással rendelkeznek, mint a város a hétvégén (61% ) – Az Özil több akadályt jelenthet, mint segítséget.Emiatt a menedzsernek kell lennie a hibásnak abban, hogy nem oldotta meg a számos alkalommal felvetett problémát. De ha az Arsenal lemondaná a rekord aláírását, és elveszítené egy nagy játékot, Wenger komoly kritikával szembesülne a rajongóktól és a szurkolóktól is.

A statisztikák azt sugallják, hogy az Özil teljesítményére gyakorolt ​​reakciót aránytalanul fújták. Igen, ritkán visszanéz, de Wenger rendszerében, amely a szárnyasok munkája, és mindaddig, amíg Özil továbbra is megnyeri a labdát a pályán – ahogyan ő is csinálta – munkáját végzi.Ezen túlmenően, mivel minden játékot az Euro 2016-ban kezdte, Németországban csak egy Premier League-meccs hiányzott ebben a szezonban, és minden játékot elkezdett a Bajnokok Ligájában, legutóbbi megjelenéseit a fáradtság okozza. ha ő játszik az Elefántcsontparton? Bővebben

Özil időnként nem segíti magát a viselkedésével, hanem a személyiségének tükröződése. Ahogy soha nem kapja meg a Sánchez-t, hogy visszatartsa és szünetet tartson, nem valószínű, hogy valaha látni fogja Özil sprintingét, amikor az ellenzék rendelkezik a labdával.A sima, és ha Özil kivételes legjobbja van, akkor a hét néhány kevésbé zökkenőmentesebbé válik. A hét Infem: WhoScoredLa Liga csapata a héten Infographic: WhoScoredBundesliga csapat a héten Infographic: WhoScoredSerie A csapat a hét Infographic: WhoScoredLigue 1 csapat a héten Infographic: WhoScored