Englanti tarttuu spin Sportingbet trident, mutta voi kääntyä Zafar Ansari toisen testin

Sen sijaan valmistelu alkoi tiukalla kentällä tapahtuvalla istunnolla, pelialueella, jota Trevor Bayliss ei koskaan palaisi. Hänellä on eräitä eroja kentällä (kuten Ben Stokes väistämättä) ja tavallisilta (kuten Adil Rashidilta). Mutta kaikkien on parannettava.

Tämä on ainakin Baylissin huolet, sillä Englanti pyrkii säilyttämään 100 prosentin ennätyksen Bangladeshia vastaan. Kenttäpaikka oli Chittagongissa enemmän kuin riittävä. Bayliss tarvitsee kuitenkin neljä ylintä; hän tarvitsee parempaa valvontaa Sportingbet kolmesta pyöräyttäjistä, ja hän todennäköisesti haluaisi tietää, mikä on hänen paras joukkue.

Pois he kaikki joudutaan verkkoihin stadionin betonijonojen takana ja Englannin uusin avauspari, Alastair Cook ja Ben Duckett, olivat ensimmäisiä.Molemmat olivat kohtaamassa spin-kelkkareita pikemminkin kuin pacemenista alusta alkaen, mikä on täysin järkevä, koska tämä on se, joka voi hyvin tervehtiä heitä perjantaina – jos Cookilla on onni saada toinen heittäminen.

Joten Englanti jatkaa kolme kiekkoa heidän ryhmässä. Yksi niistä on Moeen Ali, joka on myös No5-batsman. Toinen on melkein varmasti Zafar Ansari, jonka odotetaan tulevan puolelleen hänen tytärkokeilunsa puolesta Gareth Battyin tai Rashidin kustannuksella. Turskapsykologit voivat päätellä, että Battyin laiminlyönti vaikuttaa vähäpätöisesti vanhaan poikaan, joka näyttää niin innoissaan olemaan täällä, mutta se saattaisi olla merkittävä haitta Rashidin luottamukselle.Jos pallo pyörii niin paljon, Moeenin on parannettava kykyään kuluttaa käsipainoa Sportingbet oikeisiin käsiin, koska se on niin tärkeää täällä pitämään lbw-vaihtoehdon avoimena ja ulkoreunan mahdollisuutena.

Yksi tai kaksi lepakotia, etenkin Gary Ballance, ovat onnekkaita pitämään paikkansa. On varmasti tapa antaa sekä Haseeb Hameedille että Jos Buttlerille retki ennen Intiaa, koska myöhemmin kiertueella on vielä vaikeampaa, että lyöjätettä lyötiin Testaan ​​lyhyellä varoitusajalla ja ilman keskellä aikaa. Koiraistelijalla on mahdollisuus päästä itsensä testiin, kun Sportingbet ruostunut, mutta yksi virhe on kaikki, mitä tarvitaan lyöntiä varten.

Tällainen uudelleenjärjestely on kuitenkin vastustettu. Verkot Hameed ja Buttler olivat viimeiset lyönnit, joilla oli koputus, mikä ei ole mikään hyvä merkki. Ja mitä he kaikki tekivät?He lähtivät kentälle jalkapalloa varten. Kuulostaa rakas vanha Fred Trueman: “Kuka olisi pitänyt sitä?”