Sportingbet, ei USA, nauttivat kotikilpailuista Copa Américassa

Mutta monet Meksikon historiallisesta Estadio Aztecasta läsnä olleista 75 000 faneista eivät reagoineet positiiviseen tulokseen muiden myönteisten tulosten joukossa. He vastasivat meksikolaisen joukkueen puutteelliseen toisen puolikkaan suorituskykyyn, joka alkoi Meksikossa eteenpäin 2-0 ja koostui suurelta osin rutiininomaisesta suorittamisesta vaarattomasta pelipallosta.

Ei ole väliä kuinka Meksikon joukkue pelaa tässä Sportingbet kuussa Copa America Centenarossa, joka Meksikossa alkaa sunnuntaina Uruguaysta vastaan, Arizonassa Glendale, että reaktio ei ole yksi, jonka Meksikon joukkue saa. Meksiko pelaa enemmän “kotiin” ystävällisiä otteluitaan joka vuosi Yhdysvalloissa kuin Meksikossa, ja se on tehty nyt noin kymmenen viime vuoden ajan.Sen faniasema Yhdysvalloissa on niin suuri, että USA: n, Yhdysvaltain viime vuoden lokakuun Concacaf Cupin jälkeen Pasadenassa, sillä on kiistaton fanietu useimmissa amerikkalaisissa stadionissa. Tämä tarkoittaa, että tämän vuoden Copa America, Meksiko on de facto Premier kotipuolella.Mutta Meksikon faniasema Yhdysvalloissa on selvästi erilainen kuin sen perusta Meksikossa ja selvästi anteeksiantava. Meksikon jalkapallopelit USA: ssa ovat “erinomainen tapa meillä olla jotain rallille ympärillä ja jakaa ruokaa, kulttuuria ja kieltämme “, kertoo ensimmäisen Sportingbet sukupolven Meksikon amerikkalainen Sergio Tristan ja Pancho Villan armeijan perustaja, joka on Yhdysvaltojen suurin Meksikon maajoukkueen tuulettimen tukiryhmä Yhdysvalloissa. “Uskon, että on mielenkiintoista nähdä Meksikon joukkue pelata elää ja että Pancho Villa’s armeija ei koskaan boo joukkue, riippumatta tuloksesta.”

“Monet ihmiset, jotka menevät [Meksikon pelit Yhdysvalloissa] ei ole oikeudellisia asiakirjoja “, sanoo Juan Villoro, meksikolainen kirjailija God Is Round, jalkapallomerkki ja yksi urheilun arvostetuimmista elävistä kirjailijoista. “Jos rajavartija tekisi tarkastuksen näillä stadionilla, he löytäisivät siellä monia laittomia meksikolaisia.Mutta nämä ns. Ulkomaalaiset vaarantavat tämän tilanteen, koska he haluavat olla Meksikossa. Tuolloin juuri stadion on osa Meksikoa. Se on todella Sportingbet menossa katsomaan niitä ihmisiä, jotka herättävät niin paljon tunteita ja yrittävät olla osa tätä pikku Meksikoa 90 minuutin ajan. Tämä on poikkeuksellista. ”

Mutta Villoro lisää, että riski tulee hinnalla. “Tämän käänteen puoli on se, että kansallisliittoi leikkii kaikkien näiden ulkomailla asuvien ihmisten harhakuvien ja toiveiden kanssa.”

1980-luvun puoliväliin saakka, jolloin Meksiko isännöi kansainvälisiä jalkapallon ystäviä, aina tehnyt niin Meksikossa. Mutta vuonna 1988 ilmoitettiin, että vuoden 1994 maailmanmestaruuskilpailu järjestettäisiin Yhdysvalloissa ja siitä tuli hyvää liiketoimintaa, jotta urheilu voisi tehdä sen, mitä se voisi suosittua jalkapalloa suhteellisen tietämättömien amerikkalaisten keskuudessa. Kilpailut luotiin tekemään niin.Vuonna 1989 Meksiko osallistui neljän joukkueen Sportingbet turnaukseen nimeltä LA Soccer Cup. Maajoukkue voitti El Salvadorin finaalissa LA Coliseumissa ennen yli 40 000 ihmistä. Vuoden kuluttua Yhdysvaltain MM-kisoista, joka asetti osallistujamäärät tapahtumaan, Meksiko pelasi Chilessä ystävällisenä Los Angelesissa. Lähes 60 000 ihmistä ilmestyi ottelussa. Vuosisadan loppupuolella Meksikon liitto oli kääntänyt käsikirjoituksensa. Vuonna 2000 Meksikon maajoukkue pelasi yhdeksän ystävyysottelua, ja seitsemän heistä oli USA: ssa. Kymmenen vuoden kuluttua Meksikossa vuonna 2010 90 000 ihmistä ottaisi viikonlopun ystävällisen Pasadenan vastaan ​​Uutta-Seelantiä vastaan, joka ei ollut ollut 18-vuotiaana MM-kisoissa.Tarpeettomasti sanottuna näiden otteluiden aikataulutus Yhdysvalloissa on osoittautunut taloudellisesti kannattavalle Meksikon jalkapallolle. Vuonna 2014 Meksikon jalkapalloliitto uudisti sopimuksen, joka allekirjoitettiin ensimmäisen kerran vuonna 2003, amerikkalaisen Soccer United Marketing -yrityksen kanssa. Major League Soccerin jako. Los Angeles Timesin raportin mukaan sopimuksessa määrätään, että Meksikolla on oltava Sportingbet vähintään viisi ystävyysottelua vuodessa Yhdysvalloissa, mistä Meksikon jalkapalloliitto saa 2 miljoonan dollarin pelin, tai noin kolme kertaa mitä se olisi, jos se soitti ottelu Meksikossa.Tämä tarkoittaa sitä, että vuoden aikana, jolloin kansainväliset jalkapalloseurat ovat miehittämättömiä MM-kisojen otteluissa, kuten vuonna 2013, jolloin Meksikoissa oli vain viisi ystävällistä ottelua, ja tulevassa 2017, useimmat, jos ei kaikki, ottelut pelataan Yhdysvalloissa.

Näitä ystävyysotteluja laajennetaan usein myös pelaajille, joilla ei todennäköisesti ole mahdollisuutta tehdä kansallisia ryhmiä kansainvälisille kilpailuille. Fifasta huolimatta näiden ystävällisten otteluiden tulokset erittäin pilkkaavissa maailman Sportingbet depósitos e levantamentos rankingissa lopputulokset ovat harvoin kenellekään väliä. Usein näiden otteluiden suurin huolenaihe on se, että mikään pelaaja ei satuta.Urheilussa, kun kilpailija ei ole kilpaillussa, mitä jäljelle jää?

“Maassa asuvat Meksikot halveksivat näitä pelejä, joissa ei ole mitään vaaraa, järjestetty käteistä ja voittoa he Suosituimmat Meksikon televisiolähettimet näistä peleistä, Christian Martinoli ja Luis Garcia TV Azteca, kritisoivat usein heitä, kutsumalla heitä “hirveiksi” ja “ole mielenkiintoisia”, Villoro sanoo. Hän käyttää sanoja “naurettavaa” ja “hyödytöntä”.

Mutta tämä ei estä faneja osallistumasta. “Me rakastamme sitä, että Meksiko tulee [Yhdysvaltoihin] pelata, koska me rakastamme seurata tiimimme peliä”, Tristan sanoo. “Se antaa meille mahdollisuuden ilmaista itseämme kulttuurisesti joskus vain viisi kertaa vuodessa.Se on hyvä tapa ylläpitää yhteisöämme täällä Yhdysvalloissa. “(Meksikon liitto ei vastannut kommentointipyyntöihin.)

Liitto ei ole ainoa organisaatio, joka hyötyisi kaksoisyleisöstä . Joukkueella on lukuisia sponsoreita sekä Meksikossa että Yhdysvalloissa, ja sen seurauksena sen pelit on kuvattu kentän molemmilta puolilta, mitä kutsutaan “käänteislähetykseksi”. Yksi kamerakulma Sportingbet bonus primeiro deposito kuvaa mainoksia espanjaksi toisella puolella piki. Toinen kulma kuvaa englantilaisia ​​mainoksia.

Viime vuonna Copa America tapahtui Chilessä. Chilen maajoukkue käytti hyväkseen ja voitti turnauksen. Meksikon joukkue pyrkii käyttämään kotiväheistään vastaavanlaisia ​​vaikutuksia tänä vuonna.