Alex Lees ohjaa Yorkshireä Lancashirea vastaan

Kun Lancashire laski 299: aan seitsemän viimeisen päivän lopussa, ei edes kaikkein optimistisin kannattaja olisi voinut toivoa, että ensimmäiset innings pisteet valehtelevat 500: sta.Jordan Clarkin, Arron Lilleyn ja Kyle Jarvisin alemman tason trio-ansiotarpeiden ansiosta he saivat asettaa ehdon vastalauseita puolustaville läänimestareille, jotka ovat edelleen 209 345: stä jatko-ottelusta. County kriketti: Lancashire vastaan ​​Yorkshire ja paljon muuta – kuten se tapahtui Lue lisää

Yliherkkää Clark ja viimeinen Jarvis, entinen Zimbabwen testauspäällikkö, löi uraa parasta puolen vuosisadan ajan innostavan aamun tahdissa, tuli sisälle 38: stä.

Tietokirjoja peukaloitiin äärettömästi, kun Clark, joka jakoi 87 ensimmäisten 14 ylimäärän kanssa kahdeksannen Wicketin kanssa Lilleyllä, ja Jarvis osui voimakkaasti alas maahan säännöllisesti 107: n kymmenes vankkarakenne 107: n edestä 387: stä yhdeksälle 110: ssä.

Yorkshiren ainoa syy piristää ennen lounasta oli kolmas keilailubonuspiste Steve Pattersonin ja Tim Bresnanin kulkuneuvojen takia 109-luvulla ja 110. ylimääräiset.Patterson oli Lilleyn takana 45: n yrittäessä uppercut ennen Bresnanin loukkuun Nathan Buckin lbw: tä jalkapenkkiin.

Clarkin 84: ssä ei ollut mukana kuusi suoraan alas maahan part-time off-spinner Adamista Lyth ja Jarvis löivät kaksi kuutosta samalla alueella Bresnanista ja Adil Rashidista. Jälkimmäinen auttoi häntä pääsemään ensimmäisen luokan 50-maaliin ja lähettämään Lancashiren Yorkshirelle korkeimman kymmenesosaisen yhteistyökumppanuuden.

Heidän liittoutunsa voitti 82 parhaan joukosta Ian Austinin ja Peter Martinin välillä Scarboroughissa vuonna 1991.Kumpikaan Bully ja Digger, kuten heitä rakastetaan, olivat läsnä vuosikokouksessa LCCC: n entisten pelaajien illalliselle Old Trafford-paviljongissa. Englannissa on runsaasti viihdettä, mutta valitsijat tarvitsevat uutta houkuttelevuutta Lue lisää

Valitettavasti Clark ja Jarvis, jolla on osoittautunut olevan yllättävän vähäinen alle Buckin lyönnin järjestyksessä, laski yhtä matkan, joka oli yhtä suuri kuin Yorkshiren parin Lord Hawke ja Lees Whiteheadin jakama koko Rosesin ennätys vuonna 1903, ja Rashidin jättäminen Jarvis lbw: lle signaalilounasta.

Yorkshire on kaukana telineestä.He laskeutui 55: een kahdelle, kun Lyth lbw: n menetti Jarvis ja Jack Leaning saivat Tom Smithin luopumaan ennen kuin Alex Lees ja Andrew Gale lyötiin luottavaisesti yhdessä tein jälkeen ja jakavat 81 epäyhtenäiseksi.

Mutta tämä on ottelu, jonka he toivoivat voivansa voittaa, ei vain piirrä – todennäköisimpiä tuloksia tällä hetkellä – kun he pyrkivät tulemaan ensimmäiseksi maakunnaksi, joka voitti pokaalin hattutempun vuoden 1994 Warwickshirestä lähtien.

Middlesexin asema vahvuus Durhamia vastaan ​​Lordissa ei ole ihanteellinen takaa-takaisin mestareille, koska he aloittivat tämän kierroksen 14-pisteen alijäämällä johtajille.

Leesin avajaispuolella lyömätön 62 edustaa rohkaisevaa aloittaa iso viikko 23-vuotiaalle.Yorkshiren rajoitetun kapteenin johdolla hän johtaa puolestansa 50-neljäsotosta neljäntenä vastaan ​​Canterburyä vastaan ​​Kentissä torstaina ja sitten vain toisen finaalipäivänsä iltana Edgbastonissa lauantaina. Hän saavutti 50 pois 155 palloa neljällä neljänellä viimeisen tunnin aikana.

Gale puolestaan ​​on voittanut vain yhden mestaruuden 50 koko kauden ja keskusteli viime viikolla mahdollisuudesta pudottaa itseään, jos muita vaihtoehtoja syntyy. Hän aloittaa kolmannen päivän lyömätön 36 pelaamalla luottavaisesti Lancashiren kolmea kiekkoa, Lilleyä, Simon Kerrigania ja Liam Livingstoneia.