Amerikkalainen konsortio täydentää Swansea Cityn haltuunottoa

Jason Levienin ja Steve Kaplanin johtama yhdysvaltalainen sijoitusryhmä on saanut Swansea Cityn haltuunsa.Konsortio on käynyt keskustelemassa siitä, että Premier League-klubin hallinnointi on saatu vuodesta 2015 lähtien, ja uutiset ehdotetusta omistusmuutoksesta alkavat huhtikuun alussa.

Ymmärretty, että amerikkalaiset ovat hankkineet noin 60% klubi, joka vahvisti sunnuntain aamupäiväisen ostotapahtuman päätökseen.Premier League rahoittaa: koko klubi-klubin jaottelun ja tuomion Lue lisää

Levien ja Kaplan, joilla molemmilla on laaja kokemus amerikkalaisista urheilulajeista, nyt siirtää jalkapalloliiton omistajien ja johtajien testiä ennen kuin sopimus on virallisesti ratifioitu.

Swansea: n puheenjohtaja, Huw Jenkins, pysyy Liberty Stadionin johdossa ja vastaa klubi.

Swansea Supporters ‘Trustin omistusosuus, joka omistaa 21% klubista, säilyy muuttumattomana.

Klubin virallisella verkkosivustolla antamassaan lausunnossa klubi sanoi: “Swansea City Football Club on tyytyväinen vahvistamaan Jason Levienin ja Steve Kaplanin osuuden haltuunsa

“Jason ja Steve johtavat sijoituskoordinaattoria, joka on hankkinut määräysvallan enemmistön osakkeista useilla olemassa olevilla osakkeenomistajilla ja myös pienemmällä osuudella klubissa.

“Sopimus solmittelee pitkän neuvotteluprosessin ja näkee Huw Jenkinsin olevan johtoasema ja vastuussa klubin päivittäisestä toiminnasta.Huw ylläpitää myös omistusosuutta klubissa.

“Jasonilla ja Steveilla on laaja kokemus amerikkalaisten urheiluvaliikkeiden toiminnasta. Jason johtaa MLS: n puolen DC United -yhtiön omistajaa, kun taas Steve on NBA: n Memphis Grizzliesin varatoimitusjohtaja.Molemmat pitävät Swansea Cityn ottamista jännittävänä tilaisuutena pitkän aikavälin kasvulle klubissa kaikilla aloilla.

“Valtava kunnioitustaso ja valtava halu rakentaa erinomaiseen työhön Huw Jenkins ja hänen hallituksensa jäsenet, jotka kannattajien Trustin rinnalla pelastivat Joutsenet ja muutti heidät arvostettuun Premier League-klubiin.

“Kaikki osapuolet odottavat, tulevien viikkojen aikana. “

Ymmärretään, että sopimus arvostaa klubia – jotka ovat viettäneet viimeisen viiden vuoden aikana englantilaisen jalkapallon huipputason – noin 110 miljoonaa puntaa.