Arsenal, Chekin uusi osoite? Se on valmis antamaan lähes 400 miljoonaa

Arsenal haluaa voittaa trofeja ja tarvitsee suuren maalivahdin. Petr Čech uudelleen hän oli Chelsean ennen tämän kauden kymmenen vuoden jälkeen sulkea pois paikaltaan maalivahti ei. 1 roolissa korvike, tarvitsee Top Club jotka vetoa hänen kokemuksensa.

Tämä yhdistelmä olisi järkevää sillä Cech olisi myös ihanteellinen ratkaisu: ei ole liikkuvia, uuden kielen oppimista, tottua eri sarjassa ja kulttuuriin.

“voin vahvistaa, että meillä on lupa Chelsea neuvotella mahdollisia ehdokkaita. Petr vahvisti kiinnostuksensa ryhtyä säännöllisesti huippu-klubiin. Teemme nyt tehtävää, “sanoi Tšekin johtaja Viktor Kolar Sport Invest Groupista. “Mutta toisessa Petr Čechin sitoutumisessa ei ole tapahtunut muutosta.Lisäksi siirtymäaika alkaa 1. heinäkuuta.Peter on Chelsea edelleen sopimus, että päättyy yhdessä vuodessa, mikään ei muutu. ”

Silti Kolar äskettäin tiettävästi vieraili Lontoossa, jossa hän oli keskustella Čechově tulevaisuudesta, ja kaikki viittaa siihen lähestyvästä käsitellä Arsenal.

myös Englanti media raportoi tasaista kiinnostusta seura, joka on turvautunut Cech lähelle jo talvella.

Nyt sanoi manageri Arsene Wenger valmis Chelsea maksamaan noin 10 miljoonaa puntaa (noin 382 miljoonaa dollaria) ja pian 33letému maalivahti tarjota pitkäaikaisen sopimuksen kolmesta neljään vuotta ja palkkaa 4,5 miljoonaa kruunua viikossa, mikä olisi mannaa Cech.

Erittäin mielenkiintoista, jos tämä yhteys voisi olla Tsekin faneille – Joten jos Arsenal on käyttänyt optiotaan maajoukkueen kapteeni Tomas Rosicky, he haluavat myös Sparta.

Wenger on tavoite tällä hetkellä saatavilla pari Szczesny – Ospina, mutta näyttää siltä, ​​että saa Cech hänelle mestaruuden Arsenalin tavoitteita ensi kaudella selvästi etusijalle.

Chelsea, ainakin mukaan valmentaja Jose Mourinho, Cech ei halua luopua. “Jos se olisi minulle, niin Peter pysyisi.Haluan myös pitää sen vastoin tahtoaan “, Mourinho sanoi. “Jos ei ole Peter, en usko, että olisimme voittaneet otsikon, koska hän on kaapannut kuusi tärkeää ottelua Premier-liigassa. Ilman näitä pisteitä emme olisi mestareita. Yksi asia on, mitä luulet Jose Mourinho, ja toiseksi, mitä hän ajattelee omistaja Roman Abramovitš ja johtaa Chelsea. ”

Mourinho alussa kauden panostamiseen Belgian maalivahti Thibaut Courtois joka Cech maaliin liian uskaltautuneet. Mutta kun kiinni, hän peluuttaa hyvin lopullisessa Tottenham auttoi myös saamaan Liigacup.

mutta neljäs otsikko, joka Chelsea ennenaikaisesti varmistetaan toukokuun alussa, tsekit oli hieman erilainen kuin käytettäessä edellisten kolmen voittaa. “Jokainen otsikko miellyttää, se ei koskaan väsy.Mutta ei minun tarvinnut niin monta osumaa, se sitten näkee hieman eri tavalla “, sanoi Čech.

Hän oli sanonut, että toinen kausi penkillä ei halua osallistua. Hän haluaa vielä voittaa kupit kentällä. Arsenalin, Real Madridin, Pariisin St. Germain, Inter Milan, AS Roma tai Liverpool.

“Kun Pietari lähtee, niin ulkomailla. En halua hänen olevan toinen englantilainen klubi “, Mourinho sanoi. “Jos johto päättää toisin, hyväksyn sen.”