Bolt näkee kaikkialla ja haluaa lyödä häntä. Haluan hallita, sanoi Gatlin

Soittolistan kuvat ja kuvat auttavat amerikkalaista pikatiedosta pitämään silmäsa vuoden päätavoitteeseen – poistamaan Sprinter Kingin valtaistuimelta. “Minä näen hänet kaikkialla”, Gatlin nyökkäsi. “Minä kävelen läpi ja yhtäkkiä hänen kasvonsa hyppää ylös. Minun ei tarvitse kuvitella häntä, minä näen hänet koko ajan. Ja minun on oltava valmis kokoukseen. “Ensimmäinen on todellakin elokuun lopussa Linnunpesä.Kuitenkin houkuttelevuutta yleisurheilu heidän kilpa-ohjelman ennen tätä kisaa risteyksessä.

Gatlin ei ollut hänen Jamaikan kilpailija kutsutaan ennakkoesitys torjumiseksi suunnittelema rata 200 metrin ja jopa tuli ehdotus paikat – he voisivat tavata Pariisissa. “Olisi mahtavaa rotu, minun täytyy”, sanoi amerikkalainen ESPN ja taistelu kuin nyrkkeily kaksintaistelun Mayweather – Pacquiao.

“Olisi vain olla paljon houkuttelevampi ja valitettavasti vähemmän rahaa.”

Mutta johtajat kahden urheilijat ottaisi tällaisen askeleen tuskin kosketti lisäksi lomake se sinun täytyy olla hemmoteltu ja itseluottamusta. Silloinkin voidaan päättää Pekingissä voitosta.

Viime vuonna Gatlinovy ​​esityksiä oikeuttavat hänet ajatuksia miehittää ensimmäisen joukossa pikajuoksijat.Sitten entinen olympiavoittaja hallitsi radan Boltově tyylillä – kaikki voitti kahdeksantoista yksittäisiä kisoja, joista viisitoista lyhimmän sprintti. Lisäksi nopein sadan (9,77) lisättiin ja 19,68 sekuntia pois satoja.

Vaikka ne ovat hämmästyttäviä tuloksia, vain yksi pieni kysymysmerkki – Bolt kauden koskaan tavannut. Jamaikan maailmanennätyksen haltija tehtiin kuntoutusta ja asetettiin levätä, koska kausi kokoontui suuri urheilullinen alkuun.

Se eroaa tänä vuonna pikkuhiljaa pyöritä hänen olympia tavoitteita ja Gatlin ilmoitti: “Olen valmis. Tunnen kunnossa. Tunnen valmis menemään.Olen valmis kohdata mitään haastaja. ”

kolmekymmentäkolme amerikkalainen, joka todettuaan testosteronia doping palveli neljän vuoden kielto alkaa osoittaa jälleen ruokahalua ja nopea jalat. Hän on äskettäin ollut osa Yhdysvaltain Relay Championship, joka on voittanut Relay Bahamassa, ja on myös yksi harvoista voittaa Bolta. Kaksi vuotta sitten Roomassa ajanut loppuun sekunnin murto ennen.

“Uskon ajoittain noin 9,7 sekuntia, ehkä 9,6”, hän ilmoitti. “Mutta en vain halua voittaa ja voittaa vastustaja kiitotiellä. Haluan hallita nopeita aikoja. “