Bryony Frost: “Kun olet yhteydessä hevosesi, se on maaginen paikka olla”

Se on filosofia, joka on palvellut Frostia viiden vuoden aikana siitä, kun hän on ratsastanut ensimmäisestä voittajastaan ​​Musselburghin helmikuussa 2015 järjestetyssä metsästäjä jahtaamassa, mutta jotkut etenemisvaiheet ovat väistämättä merkittävämpiä kuin toiset.Bryony Frost ja ‘loistava’ Frodon Gold Cup -reitillä Kemptonin menestyksen jälkeen. Lue lisää

Foxhuntersin Chasen voitto 2017 Cheltenham -festivaalilla sai aikaan vaihdon amatööriasemasta ammattiin. Vuoden sisällä hänellä oli ensimmäinen ensimmäisen luokan voittaja Kemptonilla nyrkkeilypäivänä, ja maaliskuussa 2019 toinen, kun Frodonin sankarillinen menestys Ryanairin jahdauksessa teki Frostista ensimmäisen naismatkustajan, joka voitti ensimmäisen luokan Cheltenham-festivaalilla.Hän päättyi viime kaudella mestari ehdollisena, koska hän oli ilmoittanut väitteensä 75. voittajan kanssa marraskuussa 2018.

Menneisyys on ollut hiukan tiukempi viime kuukausina, koska se on niin usein parhaille ehdoille heidän ensimmäinen kausi ilman vaatimusta. 20%: n lakkoaste 2019: n kolmella ensimmäisellä kuukaudella laski 12%: iin loppuvuodeksi, ja olkapäävamma pakotti hänet jättämään koko Aintree-kansalliskokouksen kokoon.

Mutta hänen intohimonsa hyppyjokin elämää kohtaan on rauhoittumaton eikä koskaan enempää kuin silloin, kun jälleennäkeminen Frodonin kanssa on hänen lähitulevaisuudessa.On harvinaista löytää hevonen ja ratsastaja, jolla on tällainen näkyvä yhteys, ja vaikka heidän kahdella ensimmäisellä retkellään tällä kaudella ei ole vielä tuotettu voittoa, Lauantaina Kemptonissa pidettävä 2. luokan Silviniaco Conti-Chase tarjoaa ihanteellisen alustan paljastaa heidän tapansa voittaa paluu Cheltenhamiin nyt vain kahden kuukauden päässä. Facebook Twitter Pinterest Bryony Frost juhlii voittoa Frodonissa Ryanairin Chase-tapahtumassa Cheltenham-festivaalilla.Kuva: Tom Jenkins / The Guardian.

“Jokkina meidän tehtävämme on parantaa hevosten uraa”, Frost sanoo. ”Joka kerta kun lähdet ulos, sinun on mietittävä, mitä voin tehdä paremmin, kuinka voin tehdä siitä sujuvamman, mistä löydän hänen rytmin, pitäisikö hän omasta tilastaan ​​vai ollako se joukossa hälinästä?

”Kyse on heidän karttojen oppimisesta, ja se on paras tie, jonka avulla pääset sinne mahdollisimman nopeasti. Mutta kun alkaa kehittää yhteyttä hevosesi ja oppia hänen luonteensa ja tapansa, jolla hän haluaa tehdä asioita, ja sitten napsautat, se on maaginen paikka olla, kun olet tällä radalla.

”Mutta voitat kisat ovat todennäköisesti ne, joilla on vähiten ongelmia.Kilpailut, joiden päätyttyä kolmanteen, neljänteen tai puoliväliin, ovat vaikeita ajaa, koska aina räppäät päätäsi ja ajattelet, missä löysin hänet puolet pituudesta ja olisin voinut leikata nurkkaa hiukan enemmän siellä.

”Kun voitat kilpailun, ajattelet:” No, se oli sujuvaa, kuinka siistiä se oli? ”, koska kaikki on mennyt oikein, ja Cheltenham oli kuin ajaa aaltoa. Risteilimme pitkin, löysimme rytmiä ja emme koskaan tulleet siitä ulos. ”Bryony Frost tekee historiaa Frodonin kanssa Ryanairin Chasen yhteydessä Cheltenhamissa. Lue lisää

Perjantai oli Frostille harvinainen iltapäivämatka retkien jälkeen Exeteriin, Wincantoniin, Chepstow, Lingfield, Plumpton ja sitten Catterick vuoden 2020 ensimmäisinä päivinä.Harvinainen, ei täysin tervetullut kilpailijalle, joka elää kilpailun kuumuuden takia, vaikka väistämättömät vammat, jotka ovat osa jokaisen hyppyjokin elämää, ovat auttaneet sopeutumaan hänen näkemyksiinsä.

”Se on opettanut minulle kärsivällisyyttä ja keskittyä ”, hän sanoo. ”Omistat elämäsi kilpa-ajoille ja hevosillesi ja analysoit kilpailuja hevosellesi, jotta sinulla olisi parhaat mahdolliset mahdollisuudet. Kun otat tämän pois elämästäsi, kaksoisit peukalosi ja olet hukassa etkä ole varma, minne mennä.

”Sinun on omistettava pääsi kehon palauttamiseen, koska se on sinun ura. Se opetti minulle kuinka yrittää vaihtaa omistautumista itselleni.Otin itseni pois päästäni ja näin vartaloani kehoni ja otin tunteeni pois kaikesta. ”

Frost jatkaa kiipeilyä jopa sillä vähän vapaalla hetkellä, joka hänellä on.

“Teen hiukan lohkareita”, hän sanoo. “Se on hyvä vartaloosi, ja ajattelet vain seuraavaa siirtoa. Et voi ajatella mitään muuta, kuin vain kiivetä seinään.

”Mutta sammuttaa kokonaan ei ole helppoa, koska se tekee sydämesi sykkeen ja sen, minkä puolesta asut. Kun saat este tai aidan oikein, se on mega-hetki. Et vain saa sellaisia ​​hetkiä jokapäiväisessä elämässä.En haluaisi nousta aamulla, jos minulla ei olisi hevosta mukana päivässäni. ” Pikaopas lauantai-vinkit Näytä piilotus

Tämä voi olla iso lauantai JP McManuksen väreille, jotka saattavat tulla esiin molemmissa vedonlyöntikilpailuissa, etenkin Warwickin Classic Chase -sarjassa. Häntä edustaa Tom Laceyn kouluttama Kimberlite Candy (3.00), jonka valmistelu vastaa vuoden 2017 voittajan One For Arthurin valmistelua.

Kuten hevonen, myös Kimberlite Candy tulee suoraan käynnissä olevasta yrityksestä Aintree’s Becher Chase. Jos Lacey on voittajien joukossa, tämä näyttää hyvältä tilaisuudelta. Petite Power voi myös mennä hyvin.