Cameron Smith oli NRL: n World All Starsin isojen nimien poissaolijoiden joukossa

Jotkut NRL: n suurimmista nimistä, kuten Cameron Smith, Jason Taumalolo ja Sam Burgess, on unohdettu World All Starsin takia, koska ne on pakattu seuraavien 12 kuukauden aikana.

Maailman All Stars -valmentaja Mal Meninga kieltäytyi poimimasta monia mukana viime neljän kansakunnan kiertueen, koska pelko pelistä palaa. Fifita antoi NRL: n rikkomisen ilmoituksen tuomitun tappajan julkisesta tuesta. ei myöskään tuotu esiin 10. helmikuuta tehdyn valintataulukon kanssa, joka on ristiriidassa pakollisen kotimaan aikataulun ja vuoden 2017 maailmanmestaruuskisojen kanssa.

“He ovat soittaneet paljon jalkaa, jotta varmistimme, että kuka tahansa oli mukana neljässä kansakunnassa – Australiassa, Englannissa, Uudessa-Seelannissa tai Skotlannissa – emme olisi tehneet niitä pelaamaan.He tarvitsivat loitsun, Meninga sanoi.

Meninga otti Jake Trbojevicin ja Jake Friendin, jotka olivat osa Kangaroos-joukkoa, mutta heille annettiin kaikki selvät, koska heille annettiin rajoitettu peliaika.

Alkuperäiskansojen kaikki tähdet ovat nimenneet useita Kangaroos-edustajia kuten Greg Inglis, Johnathan Thurston ja Sam Thaiday. harvinainen ammuttu edustajajoukkueelle, joka on kestänyt Smithin takana vuosia.

Meninga sanoi, että Semi Radradraa ei otettu huomioon, koska hän odottaa oikeudenkäyntiä vastaamaan perheväkivastuuseen.Parramatta-laituria ei pidetty Four Nations -yhdistyksessä, koska hänen syytteensa olivat edelleen tuomioistuimessa.

Kiistanalainen ehdotus Andrew Fifita nimettiin alkuperäiskansojen kaikkien tähtien puolelle huolimatta siitä, että hänellä oli uhka, että hänen päänsä roikkui.Cronulla-tähti teki Laurie Daleyn 20-miehen joukkueesta päivässä sen jälkeen, kun hän sai rikkomusilmoituksen NRL: ltä.

Meninga viittasi, että hän olisi poistunut Fifitasta, kun 27-vuotiasta pyydettiin osoittamaan syytä yli hänen suhde tuomitun yhden lyönnin tappajaan Kieran Loveridgen kanssa.

Fifita voidaan hioa ulos kauden alusta, mutta sen tiedetään todennäköisesti saavan $ 20 000 sakon, kun hän kirjoitti “FKL”: n – lapsuuden tukisanoman ystävä Loveridge, joka palvelee 10 vuoden vankeusrangaistusta Thomas Kellyn tappamisesta Kings Crossissa vuonna 2012.

Meninga kieltäytyi poimimasta Fifitaa viimeisimmän neljän kansakunnan kiertueen, koska se oli yhtenäinen yksikkö. häntä ei pidetty sopivana ja asianmukaisena.

Vaikka Meninga sanoi, ettei hänellä ollut mitään ongelmaa, kun Fifitalla on Newcastlen näyttelypeli, hän sanoi, että pelaajan luonne on otettava huomioon.

”Ehdotan teille, että se on hyvä piste – henkilön merkki päälle ja pois kenttä on todella tärkeä, kun valitset edustavia jalka-puolia ”, Meninga sanoi.

Daley sanoi, että Fifitan osallistuminen peliin oli riippuvainen siitä, ettei häntä kielletä. “Valintakriteerit olivat hänet käytettävissä, jotta fanit ovat valinneet hänet niin, että hänet on otettu mukaan”, Daley sanoi.

“Olen valmentanut häntä ennen, eikä hänellä ollut mitään ongelmia hänen kanssaan.Hän on aina ylpeä ja rakastaa pelaamista tässä pelissä. Se riippuu siitä, mitä rikkomista koskevassa ilmoituksessa sanotaan ja onko se hieno tai katsooko hän puuttuvia pelejä. Hänet on valittu, kun hänet tyhjennetään. ”