Charlie Stillitanon Mestarien liigan suunnitelmat ovat loukkaus Leicester Citylle – ja jalkapalloa

Jos jätät sen, niin Stillitano keskusteli tällä viikolla Arsenalin, Chelsean, Liverpoolin ja kahden Manchester-klubin edustajien kanssa kansainvälisen Champions-cupin kanssa, joka järjestetään vuosittain kesän turnauksessa, jonka järjestää Relevent Sports, Australiassa ja Kiinassa ja jossa he ovat kaikki osallistuneet kerralla tai toisella. Stillitano on Relevantin puheenjohtaja ja kun taas Ivan Gazidisin, Bruce Buckin, Ian Ayren, Ed Woodwardin ja Ferran Sorianon New Jersey -musiikki vahvisti, että he keskustelivat myös “Mestarien liigan uudistamisesta”.Rakenneuudistuksen myötä hän pyrkii sulkemaan ovet kiinni kenelle tahansa eliitin ulkopuolelle.

Eurooppalainen Super-liiga on muotoiltu useaan otteeseen, mutta on kuitenkin jotain henkeäsalpaavasti ylimielistä ja lyhytnäköistä Stillitanon perustelut luoda nyt yksi. Sitten hän kertoi Yhdysvaltain satelliittivastaanottimelle Sirius XM: “Mitä Manchester United väittää: olimmeko jalkapalloa vai Leicester luonut sen? Kenellä on ollut entistä suurempi rooli Euroopan jalkapallossa, Manchester Unitedissa tai Leicesterissä? Se on hieno tarina – mutta voit nähdä sen myös Yhdistyneen näkökulmasta. “

Mistä aloittaa? Ensinnäkin Charlie, ei Manchester United eikä Leicester City luonut jalkapalloa.Jos haluat mennä tielle, Football Leaguein 12 perustajajäsenet vuonna 1888 olivat Accrington Stanley, Aston Villa, Blackburn Rovers, Bolton Wanderers, Burnley, Derby County, Everton, Notts County, Preston North End, Stoke City, West Bromwich Albion ja Wolverhampton Wanderers. Joten ehkä meidän pitäisi luoda liiga vain heille ja pelata kaikki ottelut Yhdysvalloissa. Vaikka en ole varma, kuinka monta ihmistä katsot, että Tendayi Darikwa tulee vastaan ​​Jermaine Beckfordin Giants-stadionilla sadekaudella lauantai-iltapäivänä. Facebook Twitter Pinterest Leicester Cityn Danny Drinkwater, vasemmalla, voi hyvin pelata ensi kauden Mestarien liigan, mutta Manchester Unitedin Wayne Rooney voisi jättää huomiotta.Komposiitti: Paul Greenwood / BPI / REX / Shutterstock; John Peters / Man Utd kautta Getty

Mutta laajemmin, ja kuten Stillitano kosketti myös Sirius XM: n kanssa, eurooppalainen jalkapallo ei suojaa franchiseja. Tässä on edistäminen ja karsinta, seurat menevät ylös ja, jos ne eivät ole varovaisia, alas. Ja vaikka järjestelmä on kaukana täydellisyydestä, sillä yhdellä silmäyksellä, jolla tietyt joukkueet voittavat kotimaiset jakautumistasi ja karsitaan eurooppalaisten kilpailujen näyttämiseen, se tarjoaa kaikille kannattajille mahdollisuuden uneksia, että heidän klubinsa voi yllättää.Se, että heidän klubinsa voivat “tehdä Leicesterin”.

Claudio Ranierin miehet eivät ehkä saa voittoa tänä kautena, mutta estämällä dramaattisen romahtamisen, heidän pitäisi tehdä kolme parasta ja päästä Mestarien liigaan heidät on täytettävä play-offin kautta) ja huolimatta siitä, mitä Stillitano ajattelee, kaikkien klassisten, jopa rikkaimpien ja voimakkaiden fanien fanit pitävät tätä melko upeana tapahtumana; juuri sen, mikä tekee jalkapallosta sen kilpailukykyisimmän niin erikoisen.Leicesterin Claudio Ranieri: Euroopan jalkapallon kulttuurikilpailu Lue lisää

Amerikkalaisella urheilulla on paljon ihailua – , jonka tavoitteena on luoda tasavertaisuus rekrytoinnissa kaikille joukkueille – mutta franchising on kyynisesti suojeltava. “Kun näet joukkueemme tänä kesänä ICC: ssä,” Stillitano sanoi, “aiotte ravistella pääsi ja sanoa:” Eikö se ole Mestarien liiga? “Ei Charlie, osittain siksi, että ICC on mielekkään ystävällinen turnaus ei ole parempi kuin Emirates Cup tai Makita-turnaus (kysy vanhemmilta, lapsilta).

Toivon on oltava, että tämä on vielä ylhäältä alaspäin vallitseva vallankumous, joka katoaa kuten muutkin ei voida sulkea pois mahdollisuutta saada vetovoimaa.Stillitanon epäonnistumisista huolimatta – hänet irrotettiin New Yorkin / New Jerseyn MetroStarsin pääjohtajaksi, joka oli epäonnistunut franchise ensimmäisestä Major League Soccer -kaudestaan ​​- hänestä on tullut vakava toimija jalkapallon kasvavassa läsnäolossa Yhdysvalloissa, jolla on ollut Ferguson yli lounaalle New Jerseyn kartanoonsa ja tunnetaan nimellä “Mr Zero Mistakes” José Mourinhosta. Kuten myös Lontoon tiistaina pidetyssä kokouksessa hän osoitti, hänellä on Englannin suurimpiin klubeihin kuuluva korvanne, ja hän kertoi Soulus XM: lle Uefan virkamiehille.

Se on niin masentavaa tuttua – rikkaat haluavat rikastua huoltaen itse. Ja keskellä kaiken on nykyaikainen Gordon Gekko, joka puhuu hyvää peliä, mutta ei ymmärrä, mikä tekee tästä hienon.