Chris Coleman myöntää, että Walesin sopimuskeskusteluissa ei ole edistytty

Walesin johtajan nykyinen sopimus päättyy tämän ranskalaisen finaalin jälkeen Ranskassa ja hän haluaa jatkaa maansa johtamista 2018 MM-karsintakampanjaan. Mutta keskusteluilla on vielä jonkinlaista tapaa mennä, jos Coleman jatkaa tehtäväänsä, jonka hän otti tammikuussa 2012 huolimatta siitä, että maa ohjasi maan ensimmäiselle suurelle turnaukselleen yli puoli vuosisataa.

Coleman sanoi: “Me aloitti neuvottelut maanantaina ja se ei koskaan mennyt kovin pitkälle. Mutta se ei ollut pettymys, koska se on tärkeä päätös mennä MM-kisaan, minä ja Wales.

“Se on oikein. En odottanut, että ensimmäiset neuvottelut olisivat: “Hyvä, onko se? Tehdään se. “Se ei tule olemaan sellainen. Olemme erossa.

“En ole koskaan allekirjoittanut sopimusta, jossa ensimmäiset neuvottelut ovat:” Haluatko sen?Voin antaa sinulle tämän. “Se ei tapahdu koskaan.” Wales jatkaa tällä viikolla Euro 2016 -rakennustaan ​​ystävyyttä vastaan ​​viime kädessä Pohjois-Irlannissa ja Ukrainassa.

Colemanin puolella tervetuloa Michael

Viime viikolla Coleman ilmoitti, että Gareth Bale jätettiin pois täältä, ennen kuin Wales pelasi Kiovassa neljä päivää myöhemmin, ja johtaja sanoo, että sopimusneuvottelujen on odotettava vasta molempien pelien jälkeen. hänen joukkueensa kahden ystävällisyytensä jälkeen Real Madridin eteenpäin tuoreiden vammojen kamppailuihin. Kuitenkin Bale teki ja osui barin Realin 4-0 liigavoitot vastaan ​​Sevillan sunnuntaina.

Coleman lisäsi: “Olen nyt pelitilassa – voin vain ajatella Pohjois-Irlantia.Kaikkien muiden on odotettava, kunnes nämä kaksi viikkoa on tehty, ja kun me menemme suoraan takaisin siihen. Valtuudet, jotka tuntevat minut – he tietävät, että haluan vain päästä alas näiden kahden pelin kanssa. Se ei ole pysäyttävä taktiikka, koska kyseessä on pelit.

“Kun he ovat menneet, niin kuka tietää? Seuraavassa voimme kynsi sitä. Ihannetapauksessa se tehdään ennen kuin menemme turnaukseen – mutta jos emme ole samaa mieltä, sitä ei tehdä. “

Aiemmin tässä kuussa Coleman ilmaisi toiveensa sopimuskeskusteluista tehdä muutoksia Welshin kansallisen puolen asenne, joka auttaa osapuolta tulevissa karsintakampanjoissa.

Hän sanoi: “Kyse ei ole pelkästään henkilökohtaisesta sopimuksestani vaan siitä, mitä me näemme rakennetta silmällä pitäen ja jatkamme sitä tehdä asioita, jotka meidän on varmistettava, ettei se ole kertaluonteinen.Ranska ei voi olla kertaluonteinen. “