Chris Froome ratsastaa uudessa kisassa Melbournen Formula 1 -piirin ympärillä

Pakattu kotimaan kesäradan pyöräilykalenteri on uusi kilpailu, ja Chris Froome mainitsee Australian päivän tapahtuman Melbournen Formula 1 -piirillä. Kohti Zero Race Melbourne johtaa 28-29. Tammikuuta Cadel Evans Great Ocean Roadin kilpailun viikonloppuna Geelongissa ja sen ympäristössä.

Froome on vahvistanut aloittavansa kampanjansa neljännelle Tour de Francen otsikolle kilpailemalla Evansin miesten kilpailu 29. tammikuuta ja sitten 1. – 5. helmikuuta Herald Sun Tour.British-pyöräilyn on oltava puhdas Shane Suttonin ja Jess Varnishin yli Lue lisää

Järjestäjät varmistavat, että hän kilpailee myös Albert Park -tapahtuma. Race Melbournessa on kentät, jotka kilpailevat seuraavalla viikonloppuna Geelongissa.Adelaide’s Tour Down Under on tehnyt saman vuoden 1999 alusta lähtien, pitäen Down Under Classic -kilpailun CBD: n ulkopuolella kaksi päivää ennen kuin Tour itse aloitti. joka on suosittu Euroopassa. Naisten kilpailu aamulla tulee olemaan 12 kierrosta 5,3 km: n suuruisesta prix-piiristä. Kilpailu on yhteensä 63,6 km.Miehillä on 22 kierrosta 116.6 km: n kisalle.

Pannukakku-piiri ei sovi Froomelle, joka on tunnettu kiipeilijä, ja molemmat kilpailut päättyvät todennäköisimmin nippusilla.

Käynnistä Orica-Scott-duo Simon Gerrans ja Esteban Chavez vahvistetaan myös Cadel Evans Great Ocean Rd -kilpailussa, ja ne ovat potentiaalisia startereita Albert Parkissa yhdessä joukkueen alkuun Sprinter Caleb Ewanin kanssa.

Samaan aikaan Cadel Evansin kilpailun järjestäjät ovat vahvistaneet, että tapahtuma on herättänyt 13 WorldTour-tiimistä 13. Tapahtuma on saavuttanut huipputason WorldTour-tilan vain kahden version jälkeen, mutta kansainvälisten sääntöjen mukaan vain kymmenen joukkuetta on kilpailtava Cadel Evansin kisassa, koska se on uusi WorldTour-piiriin.

BMC, Cannondale -Drapac, Quick-Step Lattiat ja Team Sunweb ovat joukossa huippujoukkueita sitoutumaan Geelong-kilpailuun.Cadel Evansin kilparadalla on myös neljä pro-mannermaista joukkuetta ja Australian maajoukkueen kokoonpano kehittyviä ratsastajia.