Dani Carvajalin hämmästyttävä myöhäinen tavoite antaa Real Madrid Super Cupin voittaa Sevillan

Real Madridin valmentaja Zinedine Zidane ylisti hänen puolensa koskaan sanovan kuoleman asenne nähdessään heidän väittävänsä dramaattisen Super Cupin voiton Sevillassa.

Madrid näytti kuolleena ja haudattiin, kun he vetivät 2-1 syvälle pysähtymisaika Trondheimissa, mutta Sergio Ramosin taajuuskorjain lähetti ottelun ylimääräiseen aikaan, jossa Dani Carvajal teki upean myöhään tavoitteen antaa Mestarien liigan voittajien voitto Europa-liigan haltijoille 3-2 Norjassa, tiistaina.

< p> Carvajal meni kutomiseen Sevillan puoliskolla 119 minuutissa, ennen kuin nosti palloa maalivahti Sergio Rico.

Zidane sanoi myöhemmin: ”Jalkapallossa et koskaan tiedä, mitä tapahtuu.Tänä iltana on hyvä asia, että tiesimme, että se tulee olemaan vaikeaa, mutta emme koskaan luovuttaneet.

”He pääsivät eteenpäin keskeisessä osassa peliä, mutta emme koskaan luovuttaneet Sergion tavoitetta viimeinen hetki toi meidät takaisin elämään. ”

Hän lisäsi:” Toinen otsikko [Madridin valmentajana], ensimmäistä kertaa tällä kaudella ja olen erittäin tyytyväinen ponnisteluihin, joita kaverit ovat tehneet. ”

Madrid, jotka eivät olleet Cristiano Ronaldo, Gareth Bale ja Toni Kroos, olivat ottaneet 21-minuuttisen lyönnin 20-vuotiaan Marco Asenionen erinomaisen tavoitteen kautta, mutta Sevilla palasi ehdoin juuri ennen taukoa Franco Vázquezin kautta.

Sevilla jatkoi 18 minuuttia jäljellä, kun Yevhen Konoplyanka löi kotiin rangaistuspisteestä sen jälkeen, kun Ramos oli pudonnut Vitolon.Manchester United toivoo ennätys Paul Pogba paljon on vesipiste nyt Lue lisää

Se näytti voittaneen Sevillan otsikon, mutta Ramos teki muutoksen hänen epäonnistumisestaan, kun hän meni kotiin pysähdysaikaan, ja sitten täysi takaisin Carvajal osoittautui epätodennäköinen voittaja, jolla on viimeinen pelkkä soolotavoite, jossa on 3-2 voitto.

Entinen Sevillan puolustaja Ramos, joka teki myös vuoden 2014 Mestarien liigan finaalissa pysähtymisajan tasoittamisen Atletico Madridia vastaan, ennen kuin hänen puolensa jatkoi voittoa 4-1 ylimääräisenä aikana, sanoi klubin verkkosivuilla : ”Se on uskomatonta. Kunnes viimeinen pilli menee, sinun on jatkettava taistelua, koska taistelemalla lopulta saat palkintojasi.

“Enemmän kuin mitä sinun tarvitsee korostaa joukkueen kollektiivista työtä ja sen taistelua.Joukkue, vaikka pelaajat puuttuvat, ovat osoittaneet, mitä he ovat täällä ja aloittaa kauden, kun otsikko on aina uskomaton. punainen kortti ylimääräisenä aikana, sanoi: ”Olen ylpeä siitä, miten pelasimme.

”Ilman paljon aikaa työskennellä yhdessä tämän tiimin osoitti rohkeutta Euroopan mestareita kohtaan.”

Europa-liigan haltijoilla, jotka ovat menettäneet kolme peräkkäistä Super Cupia, ei ole paljon aikaa jäädä tappioon, koska he pelaavat espanjalaisen Supercupin ensimmäistä osaa Barcelonaa vastaan ​​sunnuntaina.

“Huomenna alamme miettiä, mitä tulee seuraavaksi ja auttaa pelaajia toipumaan”, Sampaoli lisäsi.

”Tämäntyyppiset kupit ovat varsin haitallisia valmisteillesi (uudelle kaudelle).Meidän piti leikata valmistelumme päästäksesi tähän peliin. Tällöin lasketaan pelaajia, jotka ovat 100 prosenttia.