David Moyes kohtaa Real Sociedadin säkenen Las Palmasin voiton jälkeen

David Moyes on säkenen päällä Real Sociedadin manageriin, kun espanjalainen klubi harkitsee vaihtoehtojaan 2-0: n tappion jälkeen Las Palmasin toisella pohjalla, joka jätti sivutason pisteissä lopullisen putoamisen jälkeen. Päätös ei ole vielä vahvistettu, koska lento, joka tuo entisen Manchester Unitedin johtajan takaisin Espanjaan, purettiin.Neymar brilliance asettaa sinetti Barcelonan 3-0 voittoon Villarrealista Lue lisää Moyesin odotetaan matkustavan aikaisin Maanantaiaamuna Isosta-Britanniasta, jossa hän oli viettänyt viikonloppuna perjantai-iltana tapahtuneen tappion jälkeen, ja tapaa klubin presidentti Jokin Aperribay paluustaan.Hänen suosikkinsa on Eusebio Sacristán.

Moyesilla oli tarjouksia paluuta Premier-liigaan kesällä, ja Englannista oli kiinnostunut myös hiljattain, mutta hän oli päättänyt jatkaa Anoetassa

Kun Moyes otti viime marraskuussa, Real Sociedad oli 16. pelaaja, joka voitti vain kaksi kertaa 11 ottelua viime kaudella. Kolmen päivän kuluttua vuoden kuluttua joukkue on lähes sama asema, parannus toisen puoliskon viime kauden pitkään unohtanut. He saivat viime kauden 12. päivä, 46 pistettä, mutta nyt he ovat taas 16. ja ovat voittaneet kaksi kertaa 10 peliä.Nämä voitot ovat olleet poissa alhaalta kaksi, Levante ja Granada, ja he eivät vielä ole voittaneet kotimaassa. Vaikka Moyes ei olisi samaa mieltä, uskon San Sebastiánissa on se, että tämä on joukkue, jonka pitäisi olla mutta Euroopan loppuottopaikka on 10 pistettä ja voiton aiheuttanut pelkoja, että la Real olisi voitu vetää taisteluun sen sijaan, vaikka olisivat olleet 16 miljoonaa euroa Asier Illarramendi ja 7.6 miljoonaa kappaletta hyökkääjä Jonathas kesällä.Sevilla v Real Madrid: La Liga – live!Lue lisää

Vaikka Levanten voitto kaksi viikkoa sitten näytti tuovan mukanaan, paine on kasvanut jälleen ja Sevillan, Barcelonan, Villarrealin ja Real Madridin kanssa pelataan vielä ennen vuoden vaihteessa. optimismia, jonka tuloksia paranee nopeasti. Las Palmasin vierailu nähtiin paitsi pelinä, jonka heidän on voitava päästä etäisyydestä putoamisvyöhykkeestä ennen näistä laitteista, mutta myös testin viimeaikaisen elpyminen ja mittari pelaajien tukemisesta johtajaan. Yksi paikallinen sanomalehti kuvaa suorituskykyä “katastrofina”.

Moyes on vastannut la Realille 38 ottelusta, joka vastaa koko liigan kausi, jonka aikana he ovat ottaneet 46 pistettä, 11 voittoa, 13 tasapeliä ja 13 tappioita.Viime kaudella he sijoittivat 12. sijalle, 11 pistettä tyhjennysvyöhykkeestä. Nyt vain maaliero erottaa ne alhaalta kolme.