“Ei totuutta” huhuissa, että John Aloisi on silmissä Adelaiden A-liigan työtä

Brisbane Roarin valmentaja John Aloisi on ampunut alas raportteja, joita hän pystyi vikaamaan Adelaide Unitedille ensi kaudella viimeisimmässä A-liigan psykologisen sodankäynnin kierrossa.

Adelaide-syntynyt Aloisi ja hänen avustajansa ja veljensä Ross Aloisi , molemmat tulevat ulos sopimuksesta ja ovat liittyneet mahdollisuuteen siirtyä Punaisille, jos Guillermo Amor lähtee kauden lopusta. Miehen Sydneyn FC-pelastuspiste testattavassa vedossa Melbourne Cityn kanssa Lue lisää

Roar epäilee, että uutinen on Adelaide-leirin yrittänyt purkaa vastustajansa ennen sunnuntaina tapahtunutta yhteenottoa Suncorp-stadionilla.

Aloisi, joka aikoo pysyä Brisbanessa pitkällä aikavälillä, sanoi, ettei ole mitään totuutta ”En ole koskaan puhunut kenellekään Adelaide Unitedista”, hän sanoi.

“Ja olen keskustellut myönteisesti Brisbane Roarin kanssa sopimus.

”Minusta tuntuu, että olemme juuri aloittaneet täällä – meillä oli hyvä kausi kentällä, olemme aloittaneet tämän kauden melko hyvin, mutta Meistä tuntuu, että jalkapalloseurassa on niin paljon kasvua, ja haluan olla osa sitä. ”

Aloisi sanoi, että hän toivoo, että Brisbane uskollisesti vastaanottaa Henriquen, kun hän tekee ensimmäisen esiintymisen Suncorpissa oppositio-pelaajana.

31-vuotiaalle tarjottiin Roarilta viime kaudella uusi sopimus, mutta hän päätti siirtyä Malesiaan seitsemän vuodenajan jälkeen klubin kanssa.

hän ei onnistunut asettumaan uuteen tilaansa, yritti ja epäonnistui tarjoamaan paljon sopimusta palatakseen vanhaan klubiinsa, ja teki A-liigan paluun Adelaideen sijaan.

Viime viikolla hän teki kaksi pitkää -distance screamers ohjata Reds niiden neitsyt voitto kauden yli Wellington Phoenix.

“Jätimme hyviin ehtoihin ja nyt hän on palannut, valitettavasti ei kanssamme, mutta se on hyvä saada hänet A -League joka tapauksessa, Aloisi sanoi.

Espanjalainen vartija Manuel Arana – pelaaja, joka korvasi Henriquen – on tehnyt vain yhden alun ja on vielä näyttämättä mitään B: tä muistuttavaa. razilian-australialaisen laadukkaita tuotoksia.

Mutta Aloisi sanoi kaukana paineistamasta tuottamaan Aranaa takaisin varmistaakseen, että hän on täysin sopiva Brisbanen kiireiseen aikatauluun uuden vuoden aikana, jolloin heidän AFC: n Mestarien liigan pätevyys kampanja testaa joukkueiden syvyyttä.

”Arana on meille erittäin hyvä.Olemme varovaisia, annamme hänelle bittiä varmistaakseen, että kun hän pelaa enemmän säännöllisesti, että hän on valmis menemään, hän sanoi.

* Henrique kohtaa entistä tiiminsä vastaan ensimmäisen pisteensä pisteytyksen jälkeen, kun hattu temppu huiputettiin marraskuussa 2014.

* Adelaide United on voittanut viimeiset kolme peliäan Brisbane Roaria vastaan ​​(W2, D1), mukaan lukien voitot sekä kotona että tiellä.

* Brisbane Roar on lopettanut viimeiset neljä peliäan pattitilanteessa (kaikki 1-1); vain kaksi kertaa A-liigan historiassa on ollut jokin joukkue, joka on pelannut enemmän pelejä ilman voittoa tai tappiota.