Emme saa joutua paniikkiin kahden Jihlavan menetyksen jälkeen

Kahden kotimaisen kaksintaistelut Jihlavan johti Major League jääkiekkojoukkue puolivälierissä pudotuspeleissä vastaan ​​Kladno 2: 0 otteluissa. Kahden sitoumukset jäällä vastustajan palauttaa sarjan Ylämaan 2: 2.

“Kukaan ei voinut odottaa helppo sarja, valtion 2: 2 vastaa laatua molemmat joukkueet”, kertoo Jihlava valmentaja František Zeman. </P >

Nyt Duklan paine on jälleen. Tänään, klo 17.30, sen on puolustettava koti-linnoitus. “Odotamme täysin tasapainoista ottelua, kuten kaikki edelliset. Mukaan lukien voitimme 8: 3.Ja siellä päätettiin viimeisellä kolmanneksella “, kertoo Zeman Jihlava hyvännäköisinä lopullinen kaksikymmentä minuuttia toisessa lähdössä, jossa kotitekoinen teki jo odevzdanému vastustaja viisi maalia.

Nyt voidaan olettaa, että Knights saapuvat täysin erilaisessa tuulella. “He ovat taktisesti hyvin valmisteltu ja hyvin luistimia. Kolmannessa ottelu, mutta olemme ensimmäisinä voittaa herättänyt liekki toivon ja tasoitettiin neljännellä. Sen pitäisi auttaa meitä, “toivoo Kladno hyökkääjä Jan Hlaváč.

sama usko kaadetaan suonet maanantain voitto 4: 3 jatkoajalla myös hänen joukkuetoverinsa David Stach. “Uskoin, kunnes viime hetkellä, vaikka en todellakaan ollut hyvä.Poissa alle 1: 3 peleissä ei varmasti olisi hyvä “, hän myönsi klubin verkkosivuilla kirjoittajan ratkaiseva osuma. “Nyt on aika voittaa Jihlava,” hän suunnittelee ennen tämän päivän kilpailua. “Se ei ole helppoa, mutta meidän on tehtävä se”, hän lisää. Jihlava ei kuitenkaan palaa omaan jäähänsä tuhoavalla mielialalla. “Emme saa paniikkia. Sinun täytyy vielä uskoa, “Jihlavan hyökkääjä Richard Diviš huutaa. “Meidän on muistettava tunne ensimmäisen pelin jälkeen, jota taistelimme raiskausten vuoksi.Tai euforiaa, jota koimme kolmannen kolmanneksen toisesta kaksintaistelusta “, hän muistuttaa. “Ja näiden tunteiden on mentävä otteluun.”

Lisäksi Jihlava valmistautuu kannattamaan vielä enemmän omien kannattajiensa hyväksi, jotka myös saapuvat Kladnoon. “Kotimaisuus on ehdottomasti hyödyllinen. Meillä on isompi leikkipaikka ja voimme luottaa fanien tukemiseen, jotka voivat tehdä hyvää ilmapiiriä “, kertoi Roman Čermák, Jihlavan puolustaja klubin verkkosivuille.