Eurooppalainen kierros: Bayernin juoksuaika päättyy, kun Inter kaavii Fiorentinan ohi

Bundesliga-joukkueen johtajilla oli runsaasti mahdollisuuksia laittaa tulosta epäilemättä, mutta löysivät Augsburgin maalivahdin Andreas Luthen hyvässä muodossa.

Arjen Robben mursi vieraiden vastustuksen lopulta kolmen minuutin kuluttua toisella puoliskolla. Serge Gnabryn tauko, yksi neljästä muutoksesta alkavalle XI: lle. Lehdistön jatkamisesta huolimatta Bayern ei pystynyt lisäämään hetkeäkään – korvaavan Franck Ribéryn myöhäinen ponnistus sulki pois marginaalisen hyökkäyksen Thomas Mülleriä vastaan ​​apostas online rakennuksen yhteydessä. Uefa avaa uudelleen reilun rahoituksen tutkinnan Pariisin Saint-Germainiin.

Se osoittautui tärkeäksi päätökseksi, kun Augsburg nappasi odottamattoman pisteen, kun jäljellä oli vain neljä minuuttia.Manuel Neuer pudotti rutiininomaisen saaliin kulmalta, ja puolustaja Felix Götze, joka jätti Bayernin kesällä, koputti pallon läheltä rintaansa.

Vaikka Bayern pysyy pöydän yläosassa, heidän Etu on nyt vain kaksi pistettä, kun Werder Bremen säilytti aikaisemmin lyömättömän aloituksensa 3-1-kotivoitolla kolmanneksi sijoittautuneesta Hertha Berlinistä.

Martin Harnik niputti pallon 11 minuutin kuluttua Miloksen kanssa. Veljkovic meni kotiin sekunnin päästä kulmasta juuri ennen tauoa. Javairô Dilrosunin kulmamaali pienensi alijäämää 53. minuutilla.Bremen kuitenkin varmisti kolmen pisteen, kun Max Kruse muutti rangaistuksen 66 minuutin kohdalla.

Milanossa Internazionale voitti raudan voittaakseen Fiorentina 2-1: n Serie A: lla ja loistaessa kolmannen voitonsa viikko, mikä viittaa heidän alkukauden ongelmiinsa voi olla takana.

Danilo D’Ambrosio teki voittajan 77. minuutilla huolimatta siitä, että Fiorentina hallitsi toista puoliaikaa siihen saakka, kun Inter kärsi tarkalleen sellaisesta matalasta, joka on innostunut valmentaja, Luciano Spalletti. Interillä on 10 pistettä avaamisestaan ​​kuudesta pelistä, joihin sisältyy kolme voittoa sekä sokkitappiot Sassuololle ja Parmalle.Viime viikolla he 1xbet apostas ovat voittaneet Tottenham Hotspuria Mestarien liigan ja Sampdoriaa Serie A: lla, molemmilla keskeytysajan tavoitteilla.

Kevin Mirallas löysi postin varhain Fiorentinaan, mutta Inter meni eteenpäin puoliaika Vitor Hugon käsipalloon myöntämällä Mauro Icardi-rangaistuksella VAR-arvioinnin jälkeen. Federico Chiesa tasoitti kuusi minuuttia puoliajan jälkeen kaukolaukauksella, joka ohitti Milan Skriniarin ja vieraat ottivat hallinnan sen jälkeen.

Oli vain ajan kysymys, kunnes Fiorentina teki voittajan, mutta sen sijaan, Interin sisäpuolelta D’Ambrosio vaihtoi ohi Icardin kanssa ja ampui Alban Lafontin ohi.Facebook Twitter Pinterest Atlético Madridin Koke (vas.) Toiminnassa – keskikenttäpelaaja teki kolmannen maalin puolellaan 3-0-voitolla, ja kaikki tavoitteet tulivat ensimmäisen 35 minuutin aikana. Kuva: Anadolu Agency / Getty

Madridissa Antoine Griezmannin, Thomas Parteyn ja Koken ensimmäisen puoliajan tavoitteet auttoivat nousevaa Atléticoa turvaamaan kotioikeuden 3-0 Huescaa vastaan.Diego Simeonen puolella oli mukava, kun he kirjasivat kolmannen peräkkäisen voiton kaikissa kilpailuissa kaikkien kolmen tavoitteen tullessa avautuvaan 35 minuutin blitziin. Viikonlopun derby Real Madridia vastaan, menetti puolustajan José María Giménezin loukkaantuessa hallitsevalla ensimmäisen puoliajan suorituskyvyllä. Lämpö on päällä, kun konflikti syvenee taistelussa Espanjan jalkapalloilijan sielun puolesta | Sid Lowe Lue lisää

Griezmann napautui lähietäisyydeltä 16 minuutin kuluttua, ennen kuin Parteyn voimakas pitkän kantaman ponnistelu tuplasi johtoasemansa puolessa tunnissa.Alle viisi minuuttia myöhemmin Koke teki onnekkaan kolmannen, kun hänen joukkuetoverinsa Ángel Correa ja romahtava Huescan maalivahti Axel Werner menettivät lopullisen passinsa.

Atlético nousi La Ligassa kolmannelle sijalle Realin ja Barcelonan takana, jotka molemmat pelaavat keskiviikkona.

Yön muissa otteluissa Mario Hermoson tavoite riitti turvaamaan 1 Espanjan kotivoiton Espanyolille Eibaria vastaan, kun taas Rayo Vallecano otti pisteen 2-2-tasapeliä vastaan. oikeassa Sociedadissa