Evertonin Roberto Martínez ylistää Lennonin ja Cleverleyn vaikutusta

Martínezin väite, jonka mukaan hänen nuoret pelaajat ovat kypsyneet, on kelvollinen, mutta Evertonin kannattajista on edelleen huomattavaa turhauttavaa nähdä, että heidän joukkueensa ovat toistuvasti menettäneet voiton paikkoja, koska he eivät ole nousseet, kun heidät painostetaan. Bournemouthissa marraskuussa ja Chelseassa viime kuussa he ottivat 2-0 molempien otteluiden toisella puoliskolla ja päättivät piirtää 3-3, kun heittivät taajuuskorjaimet syvälle pysähtymisaikaan. Kelluva keskikokoinen pöydä ei ole tarpeeksi hyvä joukkueelle, jolla on tämä paljon lahjakkuutta, ja Evertonin mahdollisuuksien mukaan heijastelevat hukkaan heitettyä mahdollisuutta, jos he eivät haasteita kuudelle sijalle. Rox Barkley on inspiraation helppo voitto Evertonille Stoke Cityssä Lue lisää

Heidän stoke-voitonsa Stoke Citysta oli kuitenkin rohkaiseva askel oikeaan suuntaan.Everton löysi paremman tasapainon Britannia-stadionissa. He myönsivät hallussapidon, käyttivät vauhtia tauon tuhoisa vaikutus ja olivat 3-0 eteenpäin ansiosta rangaistus Romelu Lukaku, Seamus Coleman otsikko ja Aaron Lennon armoton loppuun jälkeen hirvittävä virhe Philipp Wollscheid.

Ajettaessa sade, Everton imeytyi paineeseen, pitivät viileässä, kun Stoke tuli ulos kaikista aseista, jotka loivat alussa, taistelivat oikeutta pelata ja luottaa kykyjään. Ross Barkley oli erinomainen, ja Lukaku löysi 20. sijansa, mutta myös Phil Jagielkan, Gareth Barryn ja Tom Cleverleyn kokemukset olivat ratkaisevan tärkeitä. Ramiro Funes Mori selviytyi ja keskuspuolustunut. Coleman merkitsi Marko Arnautovicin ulos pelistä.Bryan Oviedo joutui käsiinsä Xherdan Shaqirin kanssa järkyttävän alkuajan jälkeen.

Keskiviikon 3-0 voiton jälkeen Newcastle Unitedin Everton muutti 11. sijasta kahdeksanteen voittamalla peräkkäiset liigapelit ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Tämä hämmästyttävä tilastotieto heijastaa valoa siitä, miksi he ovat niin kaukana neljästä parasta.

“Tieteellinen koulu, se on matkalla takaisin”, oli laulu lauantain päässä, mutta huomattava enemmistö Everton-faneja on turhautunut Martínezin kanssa.

“Halusimme johtaa johtoja hieman paremmin”, Martínez sanoi. “Teimme sen hyvin vastaan ​​Newcastle, saimme kolmen tavoitteen johtaa, mutta todella, todella myöhään. Tänään oli erilainen, se oli aikaisin. Järjestimme pelin tavalla, jota meidän oli puolustettava, koska Stoke joutuivat meidät painostamaan.Mutta puolustimme todella hyvin.

“Sinun on vaihdettava nopeasti, kun olet hallussa ja kun olet hallussa. Joskus voimme olla hieman löysät ja jätä meidät alttiiksi liian nopeasti. Filosofia ei koskaan muutu, meidän täytyy saada vieläkin parempaa, mutta katsot pelaajia, joilla on vähän kokemusta.

“Aaron Lennonin ja Tom Cleverleyn käyttöönotto tällä kaudella on ollut erittäin vaikutusvaltainen .Ottaa James McCarthyn kaltainen pelaaja takaisin, hänellä on ainutlaatuinen suhde Gareth Barryn kanssa. Phil Jagielka ottaa vähän aikaa ja palasi takaisin ja ilmoitti johtajuutensa kentällä. “

Vaikka Martínez puhui filosofiasta, Mark Hughes oli yksinkertaisesti filosofinen sen jälkeen, kun hän oli katsellut Stoke’n winless- ja goalless-kilpailua liigassa neljä ottelua. “Se on mitä se on,” Stoken johtaja sanoi.

He ovat rutiin tällä hetkellä. Heidän suorituksensa oli kaukana vuoden 2015 viimeisestä ottelustaan, Evertonin 4-3 voitolla, joka toi heille tällaisen ylistyksen. Everton oli pulassa silloin, mutta nämä kaksi puolta suuntautuvat eri suuntiin nyt.