FK Jablonec – Bohemians Praha 1905 2:0

Nagyszerű alázattal a Jablonec labdarúgói a káderek nagy változása miatt léptek be az új szezonban. De a félelmeik jelenleg furcsanak bizonyultak, hiszen unibet bónusz egy szilárd teljesítmény után 2: 0-at verettek az idei első bajnokságban. Mindkét gólt Matousek előadásában szerzett.

Első alkalommal fenyegették a kengurukat. Vodháněl szögletét követően Podaný teljesen elkülönült a labdától, melynek fejét legyőzte a Břečka stopper. A mező másik végén Jovović, aki a védő játékos előtt állt, ellenezte a botot.

Jan Matoušek nagy gondot fordított a nyitó lövésre. A bal oldali sorban a Hrubý kapus útlevelét kapta. Köstl-t dobta, aki ellene lépett, és egyedül rohant Valešre. Ő tette, amit tudott, de rövid volt Matoušeknél. Hamarosan meg lehetett állítani, de az aktív Benyújtott nem büntette a durva habozást. És röviddel a szünet előtt Vodháněl nem sikerült, így a kabinokat Severočechy vezetői vezették.

Miután visszatértek tőlük, Jovović elment Doležal útjára, de a lövése a hárompólusú területen kívülre került. Röviddel ezután meg tudta unibet fogadás bónusz mutatni Vodhandal-t, akinek egy jó Keit-börtön után megpróbálták megállni.

Matousek nagyon aktívan bemutatta magát. Körülbelül tíz perccel a vége előtt gyors cselekvést mutatott Valeš, de Bohemka számára nem volt elég. Néhány tíz másodpercig Jovović egy bolyhos központot küldött Jan Matoušek fejének, és a háló második pillanatának lövése elfojtott.

A mérkőzés végén a labda a nagy mész közepére esett, ahonnan Bartekot küldte, de csak Hrubý felé. A nap végén a prágai játékosok csak akkor 1xbet bonusz kaptak egy piros lapot Köstl abszurd kezelése után, így Jablonec a 2: 0-as győzelem után átvette a vezető szerepet.