Freddy Tylicki tehohoidossa ja Bet365 kuntoon Kemptonin pile-upin jälkeen

Jim Crowley on palannut kotiinsa Sussexissä, kun hän on paennut vain rikki nenä, kun maanantai-iltapäivällä Kemptonissa on ollut kauhistuttava pino. Britannian Flat-kilpailun äskettäin kruunattu mestari oli yksi kahdesta jockeista, jotka ryntäsi sairaalaan tapahtuman jälkeen epäiltyinä selkärangan vammoihin, toinen Freddy Tylicki, joka on edelleen St George’s Hospitalissa Tootingissa. Crowleyn agentti Tony Hind kertoi Press Associationille tiistaiaamuna: “Jimillä oli skannaus – ei rikki luita, kaikki selvä. Kaikki, mitä hän on tehnyt, on rikkonut Bet365 nenänsä. Se on valtava helpotus.

“Minä puhun hänelle myöhemmin. Hänen vaimonsa soitti minulle tänä aamuna ja hän vielä nukkui. Hän soittaa minulle takaisin omalla ajallaan ja otamme sen sieltä.Hän tuntee, että hänellä on ollut kuusi kierrosta rengasta Anthony Joshua tällä hetkellä.

“Jouduimme jatkamaan vähän aikaa, mutta odotan, kunnes hän puhuu minulle.”

Tällaiset Crowleyn uutiset ei näytä mahdolliselta välittömästi Kemptonin kolmannen rodun jälkeen, kun molempia miehiä hoidettiin radalla yli tunti ennen kuin heidät asetettiin selkärankaille ja siirrettiin St George’ssa, Crowleylle ja Tylickiin suurimmalle Bet365 traumayksikölle ilman ambulanssilla .

Sairaalan tiedottaja vahvisti tiistaina aamuna, että Tylicki pysyi tehohoidossa.

Tylicki näytti kärsivän vaaratilanteesta, joka tapahtui noin puolen kilometrin kilpailu, kun tiukasti pakattu 12-juoksija kenttä pyöristetty mutka pois selkä suorana.Hänen vuoronsa Nellie Deen törmäsi johtajaan ja mahdolliseen voittajaan, Madame Butterflyiin ja laskeutui laskeutuen hänen jockeynsa ja laskeneen Crowleyn vuoren, Electrifyn. Skara Mae, jota Steve Drowne ratsasti alaspäin, kun taas Ted Durcan oli suljettu Sovira Dolcesta tuloksena olevalta emolta. Drowne oli vailla vahinkoa, mutta Durcan on vahvistanut, että hän on kärsinyt nilkkavammoja. Hän sanoi: “Murtuin oikealla nilkalla, mutta se olisi voinut olla paljon pahempi.Minulla oli epäilty, että olisin murskannut sen heti, mutta koska lääkärit huolehtivat luonnollisesti kahdesta muusta pojasta, olin iloinen Bet365 voidakseni hypätä takaisin punnitushuoneeseen ja tehdä omalla tavallaan Addenbrooken sairaalaan.

“En tiedä, kuinka kauan olen poissa, mutta se ei ole maailman loppu ja toivon vain, että Freddy on kunnossa.”

Drowne muisteli tulevaa tapahtumaa nopeasta paluusta Wolverhamptonissa.

“Pohjimmiltaan Freddyn hevonen on koukussa. Se tapahtuu muutamia kertoja kilpailussa ja hän oli epäonninen, hän ei löytänyt jalkaa ja meni alas “, Drowne kertoi kilpailijoille. “Kaikilla sääolosuhteilla se on tiukka, joten kun yksi laskeutuu muutaman maata alas.Valitettavasti hän oli pakkauksen etupuolella ja muutamia hevosia meni hänen päällensä.

“Freddy ei koskaan muuttanut syksystä ja Jim oli hieman tuskaa ja oli huolissaan kaulasta. Onneksi minä ja Ted kävivät haavoittaen. Lääkärit olivat hyvin huolestuneita siitä, kun he pääsivät Freddyyn ja soittivat ilman ambulanssille todella nopeaksi ja tekivät Bet365 kaiken oikein. He olivat meille heti.

“Olen kunnossa, hieman arka kuin odotit. Päässin hyvin kevyesti, varsinkin kun verratit sitä Freddyyn. He tiesivät, että se oli huono. Se oli erittäin hiljainen jockeys-huoneessa, hyvin heikosti. Olin lähtenyt siihen aikaan, kun he olivat soittaneet koko kokouksen. Se ei yllättänyt minua.

“Se oli epäilemättä pahin ilmapiiri, johon olin mukana. Freddy epäili Freddyä joutuneensa vakavasti. Katson jokaisesta 500 ratsasta, joka johtuu syksystä.Se oli yksi näistä asioista, ja se oli valitettavaa, se osoittautui niin pahaksi kuin se. ”

Barney Clifford, entinen jockey, joka nyt toimii kilpaohjaajana Kemptonissa, oli näkyvästi ravisteltu, kun hän puhui Racingissa Britanniassa siitä, mitä oli tapahtunut. Viitaten Crowley ja Tylicki, hän sanoi: “He molemmat antavat suostumuksensa minulle ja lääkäri päivittää Bet365 heidän lähipiirinsä, perheenjäseniä ja niin edelleen. En voi sanoa muuta kuin tässä vaiheessa.

“Todellisuus on Flat tai National Hunt racing, se on vaarallinen urheilu. Luulen, että ette odota, että nämä asiat tapahtuvat Flat-levyllä, ja jos he leikkaavat korkokengät, jos se olisi ongelman syy, se voi olla konversiovaihe.Toivon ja rukoilen, että sekä Freddy että Jim ovat kunnossa. ”

Seuraavassa kyselyssä luottamusmiehet haastattelivat Madame Butterflyia ja Graham Gibbonsia ja Pat Cosgravea, joka ratsasti lopulta ristikkäistään Cutty Sark , ja oli juuri Tylickin ulkopuolella, kun hän putosi. Vartijat päättivät, että he olivat katselleet kilpailun ottamista, mukaan lukien jotkut, jotka eivät olleet julkisesti saatavilla, eikä tapahtunut mitään.

Vaikka ei ollut ehdotusta siitä, että raita itsessään olisi vaarallinen, Jäljellä olevat neljä kilpailua hylättiin, koska luottamusmiehen sanoissa “jockeysin ylivoimainen tunne oli, että kilpailu ei saisi jatkua kunnioituksen kohteena loukkaantuneille”.Mukana olevat hevoset eivät ole kärsineet vakavia vammoja. Crowley on entinen hyppyjoki, joka siirtyi Flat-kilpajuoksuun vuosikymmen sitten, kun hän oli löytänyt riittävän kevyt saadakseen paljon mahdollisuuksia tällä alalla. Hän tarttui tänä vuonna ensimmäiseen mestaruuskilpailuun, jonka kevään aikana hänet arvioitiin 66-1: n vedonlyönnillä.

30-vuotias Tylicki oli mestari oppilaana vuonna 2009, mutta uransa menetti jonkin verran vauhtia seuraavana vuonna, kun hän rikkoi olkapään syksyllä Musselburghissa ja oli kuuden kuukauden ajan poissa toiminnasta.Hän nosti profiilinsa uudelleen tänä vuonna yhdistymisestään Speedy Boardingin kanssa yhteistyössä kahden Ranskan ryhmän yhden voiton kanssa.

Vaikka Flat-kilpailu on vähäisempi kuin hyppyradoilla, loukkaantuminen on suuri, kun ne tapahtuvat, koska hevoset liikkuvat nopeammin ja kilpa-alustalla on yleensä vähemmän tyynyä kuin hyppyradalla vaaditaan. Korkean profiilin tasohyppelyjä, kuten Frankie Dettori, Kieren Fallon ja Hayley Turner ovat viettäneet huomattavan paljon aikaa sivussa,