Gennady Golovkin todistaa aidon vedon Mayweather-maailman jälkeen

“Olen tuleva”, Golovkin sanoi ennen tuhoamasta lyömätöntä amerikkalaista Dominic Wadeä kahdella kierroksella Inglewood Forumissa Los Angelesissa lauantaina. Hän on myös viimeaikainen menestys ja hänen urheilulajinsa, todellinen kortti, jota kaikki tiesivät, olisi ollut tasainen aika Floyd Mayweatherin väitetyn eläkkeelle jäämisen jälkeen, joka on puolitoistavuotiainen voitto. Gennady Golovkin puolustaa nimikkeitä Dominic Waden kaksirivinen tuhoaminen Lue lisää

Carl Froch, joka hylkäsi tarjouksen eläkkeelle jäämisestä ja täyttää Golovkinin super-keskikohdalla, on yksi harvoista epäilijöistä. “Näen hänen pääsevän laukauksiin”, hän sanoo. “Hän kävelee heitä putoamaan hänen, mutta hän on avoin eteenpäin.En ole GGG-kaistalla. “

Kaikkea kunnioitusta viime vuosien hienoimmista mestareista, tästä näppäimistöstä kukaan ei saa koskettaa Golovkinia 11.7lb: n tai kummallakin puolella. Itse asiassa, jos ääniä Mayweatherin paluusta pudotetaan, se on edelleen taistelussa nyrkkeilyn tarpeita, jopa jonkinlaisen naurettavan jälkipainon suhteen.

Nyt GGG, joka on hurmattu kannattajilla ja hämmästynyt rauhaisella tavalla missä hän menee omassa maassaan, On virallisesti Amerikan sankari. Hän sai lauantaina suurimman kukkaronsa, 2 miljoonaa dollaria; Hänen pitäisi pian nudging tällä tavoin korkeammalle – varsinkin jos hän taistelee vastustajan uskottavamman ja myyntikelpoisempaa kuin Wade. Golovkin leikkasi Waden kanssa, jonka ennalta taistelussa väittämä, että nelivyörien mestari oli “perus- ja ylöspäin Ja alas “kääntyi julmasti takaisin hänelle.Se, joka meni alas, ylös, alas, ylös ja alas oli peli, hämmentynyt poika Largosta, Marylandista.

Golovkin tapasi haastekilpailun ensimmäisen kierroksen aikana ja antoi hänelle oikeuden Olkapää lopettaa aikaisemmat hihansuet hänen hämmentyneeseen päähänsä ja lopulta piti hänet kankaalle täydestä määrästä toisen lopussa.

Hänen tärkeimmät uhkaavat näistä saarista, luultavasti tässä järjestyksessä, tuovat Ison-Britannian TV-rahan lisäarvo: James DeGale, jolla on vähintäänkin vaikeuksia puolustaa IBF-nimikettä vastaan ​​kirjoittamaton Rogelio Medina Washingtonissa lauantaina; Voittamaton WBO: n mestari Billy Joe Saunders, joka joutui vetäytymään hänen taistelustaan ​​Max Bursakia vastaan ​​Lontoossa samana iltana käsi-loukkaantumisen vuoksi; Ja niin hänen isänsä kertoo meille, brittiläinen mestari Chris Eubank Jr.

Myös tietysti Amir Khan.Kun hän kampanjoi suurimman osan ammattiurastaan ​​valaistuun ja welteriin, hän siirtyy keskipitkälle taistelemaan WBC: n Champion Saul ‘Canelo’ Alvárez’sta Las Vegasiin kahdesta lauantaista lähtien, tietäen, että järkytys sijoittaa hänet pole-asemaan lyönnille Golovkin . Mutta voittaessasi tai menettämässäsi, Khanin nähtävyydet ovat kostoksi Danny Garcíaa vastaan ​​- ehkä siksi, että mies, joka otti welterweight otsikon pois hänestä, on mainittu mahdollisena paluumuuttajana Mayweatherille,

Ja erikoisesti Alvárez ei kuulosta yhtä innokkaalta kuin muutama kuukausi sitten.

Hän kertoi toimittajille viime viikolla: “Haluan, että taistella. Haluan antaa tämän faneille.En ole varma, milloin. “Tämä on taistelupeliä – jos sinulla on pinstripe puku ja on kostea stogie tarttuu ulos suun puolelta.

On vaarallista soittaa taistelija ajoittain, Koska he kaikki vanhentuvat. Mutta nyt Golovkin, nyt 34, ikääntyy ihanasti ja lisääntyvällä uhalla, hänen luontaisella kyvyistään, nyrkkeilyyn liittyvällä älykkyydellä ja luonnollisella voimalla. Hän on samanlainen kuin Mayweather, Bernard Hopkins, Winky Wright, Kostya Tszyu ja Crisanto Espana – viisaat tämän ja viime aikakaudet – pelkkään rengasrekrykseen.

Se on hänen voimansa, . Amerikkalaiset (fanit ja puvut) rakastavat Golovkinia, koska hän lyö ihmisiä; Hänellä on 14 puhdasta count-outia 32: n 35-taistelunsa aikana.Niinpä Mehdi Bouadlan, Ian Gardnerin ja Amar Amarin ainoat vastustajat menivät matkaan hänen kanssaan, kaikki 12 kuukautta noin yhdeksän vuotta sitten.

BoxNation-kortti – lukuunottamatta Stevesin, Bunceen ja Lillisin erinomaisia ​​ja out-of-the-studio -edustajia – erittäin fiksu Román González. Nicaraguaan lentävä paino, luultavasti No2 Golovkinille, joka oli punta-kiloa parhaan maailman, sai WBC: n viidennessä puolustuksessaan tiukemman tehtävän, otti 12 kierrosta vain seitsemännen kerran 45 taistelussa 30- Vuotias Puerto Rican McWilliams Aroyo.

González liikkuu, ajattelee ja osuu tarkoituksella, ei tuhlaa mitään, maksaa jokaisen virheen vastustajansa.Aroyon tehtävä ei helpottunut, kun hänen oikean kenkänsä pohja kääntyi neljäs kierrosta varten, joten hän joutui laatikkoon nauhalla jalansa ympäri, mikä heikensi vetopistettä oikealle heittämällä.

Kilpailu Gonzálezin kanssa Kaksi hyvää kenkiä on tarpeeksi kova ilman tällaisen epätavallisen vaatekaapin haitta. Mutta hän yritti aina.

Se toi mieleen märän ja villin yön Bangkokissa 62 vuotta sitten, kun maailman jalkapallon mestari Jimmy Carruthers ja hänen thaimaalainen haastaja, Chamroen Songkitrat, meni 12 palaan paljain jaloin paremmin Päästä nauttimaan kankaaseen ulkona sijaitsevassa kansallisessa stadionissa. Se ei ollut heidän ainoa ongelma. Kahdeksan kaatosadan aikana rengasvalot räjähtivät ja suihkuttivat ne lasissa. Songkitratilla oli sen pahin.Sateen ja Jimmyn vasempien koukkujen liittämisen jälkeen hän nousi lähelle tasoa lähellä loppua, mutta menetti vain kaksi selkeää kierrosta päätuomarin Fred Henneberryin yksinäisestä tuomiosta – joka oli, kuten Carruthers, Australian. / P>

24-vuotias mestari ilmoitti eläkkeensä seuraavana päivänä – ja väistämätönsti tehnyt menestyksekkään paluumatkan 10 vuotta myöhemmin – mutta houkuteltiin takaisin fisticuffsin myöhemmässä elämässä, irrottamalla hänen alushousut hiljaiseksi kunnianhimoiseksi Häpeällikkö hänen fabuloitu Bells Hotel Woolloomooloo lähellä Sydneyin puna-valo piiri. Nuoremmissa päivissä (ja väsymättömästi liittoja ja maailmanrauhaa harjoittavalle kampanjassa toimivaa), Sydney-syntynyt englantilaisten siirtolaisten poika ei menettänyt paljon rengasta tai sen ulkopuolelta.

González Sanoo haluavansa nousta painoon.Carruthers olisi antanut hänelle hyvää väittelyä korkokengillä, kenkiä tai ilman.