GWS Giants ylitti Sydneyn etenemään AFL-alustavaan loppuotteluun

Suur-länsi-Sydney on voittanut kaupungin eniten särkyvät ja korkeat panokset AFL-derbiin, ansaita koti-alustavan finaalin 36 pisteen voitolla ANZ-stadionilla.

Joutsenet tähtävät Josh Kennedy ja Kurt Tippett joutuivat aivotärähtelyyn testejä varhaisten osumien jälkeen, kun taas Callum Mills ei osallistunut karsintaottelun loppupuoliskolla epäillyn hamstringin aiheuttaman vamman vuoksi. Ylenmäärät suosikit nousivat ja olivat vain kaksi pistettä kolmannen terminaalin alussa, kun GWS: n avain eteenpäin Jeremy Cameron otti haltuunsa sykkivän kilpailun.

Cameron aloitti kolme maalia viiden minuutin ajan, 21-pisteveto kolmella neljänneksellä.Alhaisen pistemäärän suhteen se näytti suurelta puskurilta – suurelta osin suurimman osan 60222 väkijoukosta. Stephen Coniglion ja Tom Scullyn varhaiset maalit varmisti, että Giants voitti. Geelong voitti Hawksin klassisessa AFL-finaalissa Isaac Smithin sieppaäänestyksen jälkeen. Lue lisää

Ottelun tarkastelupaneeli (MRP) on todennäköisesti tarkkaillaan Steve Johnsonin hakkuiden Kennedyn ja Shane Mumfordin kanssa, mutta muussa tapauksessa valmentaja Leon Cameronilla on vain vähän huolta GWS: n lyhyen historian tärkeimmän voiton jälkeen. Laajennusosa on viidennessä kaudellaan yksi voitto päästä suuresta finaalista.

GWS: llä on viikonloppu ennen Hawthornin tai läntisen Bulldogin kohtaamista kotiprofessionalissa, kun taas joutsenet kohtaavat Adelaide tai Pohjois-Melbournein SCG-knock-out -taistelussa.Se on ensimmäinen kerta, kun liigan pienet ensiesittelijät ovat menettäneet ensimmäisen lopullisen ottelunsa vuodesta 2006, vaikka Eagles taistelivat voittaakseen Sydneyn suuressa finaalissa tuona vuonna.

sitten, mutta kysymys siitä, kuinka 16-finaalipelien sivussa olisivat mukana syyskuun lämpö. He alkoivat hermostuneesti, mutta vastaus oli tullut neljännesvuosikymmenellä, kun GWS oli yhden pisteen johtokunta huolimatta pelin avaavan kahden tavoitteen saavuttamisesta. Johnson sai valmiiksi 22 omaisuutta ja viisi takaa mutta toimitti väistämättä ottelun käännekohta, kun hän yritti päästä läpi kaverin Kennedyin ensimmäisellä kaudella.Deduoitu Kennedy lopulta palasi kenttään pitkän huoneen jälkeen, mutta hän ei kyennyt pysäyttämään GWS: n vahingoittavia kulkuja keskeltä. Ruckman Tippettille annettiin myös vihreä valo palaamaan sen jälkeen, kun kello oli vahingossa puhdistetaan ensimmäisen vuosineljänneksen ruck-kilpailussa. Burly vastapuolena Mumford esitti aivotärähdyksen omalla, joka laukaisi Tippettin turpeeseen kovaa puuttumista vastaan. Se kuvasi GWS: n lähestymistapaa, joka asetti 32 muuta puuttumista kuin Joutsenet.

MRP tarkastelee Mumfordin ja Johnsonin tapahtumia, kun taas kourallinen pelaajia voidaan antaa sakkoihin muutaman kuumennetun tulipalon jälkeen .

Sen ratkaisut maanantaina ovat yksi harvoista huolenaiheista GWS: n valmentaja Leon Cameronille 36 pisteen jälkeen voittaa Sydneyn ANZ-stadionilla. Johnson, joka jätti yhden eliminoinnin lopettamisen takia yhden ottelukilpailun, räpytti Josh Kennedyn, jossa oli paita, joka jätti Swans on-ballerin hämmentynyt ja vaati aivotärähdyksen. GWS valmentaja Leon Cameron huomautti Kennedy palasi ja pelasi peliä, kun hän kysyi tapahtumasta. “Hän on tietenkin läpäissyt aivotärähdyksen”, hän sanoi. “Kunnes katson näkemystä, on vaikea kommentoida, mutta hän tuli takaisin ja pelasi viimeiset kaksi ja puoli neljäsosaa. Ajattelin, että peliä pelattiin oikeassa hengessä ja kun kilpailu oli kilpailija, osui kovasti.Ajattelin, että pojamme tekivät sen hyvin ja niin myös joutsenet. ”

Joutsenet valmentaja John Longmire oli myös haluttomia keskustelemaan tapahtumasta. “Ei ollut vapaata potkua, joten siinä ei olisi pitänyt olla mitään”, hän veti. “En tiedä, ei maksettu vapaapotkua.”

Se oli täynnä tulipaloja, mutta Cameron kielsi pyytämäsi pelaajat fyysisesti asettamaan itsensä kilpailuun. “Olen aina sanonut pojillemme – pelaa sitä niin kuin sinä näet”, hän sanoi. “Me kohtasimme todella hyvin. Tiedämme, että joutsenet ovat todella kova taistelupuoli. Tiesimme, että se oli käynnissä ja se oli. Ajattelimme, että on vain yksi tapa ja se on lyödä päätä. Emme voi sivuuttaa sitä. “