Hämmästyttävä Kanada kääntyi Venäjälle ja juhli kultaa Prahassa

Anna heille mitali suoraan, mestaruuden aikana faneja kuultiin useita kertoja. Se oli reaktio kanadalaisen valinnan absoluuttiseen määräävään asemaan, jonka kaikki joukkueet voitti luokan eron. Venäjä mukaan lukien.

Space Ovechkin Malkin vain tuijotti puolustajina kanssa vaahteranlehti liikkuvan. Ja heidän enemmistön yleisöstä O2 Arena – kurssi täytetty lähinnä Venäjän fanit.

Venäläiset pystyivät vastustamaan lähes kolmannekseen, kun muutaman laskeutui mahdollisuudet täytäntöön jäsen neljännen muodostumista Eakin, joka pystyi tarkasti ja sai tečovat Ennisovu ammuttiin vuorosta.Se oli itse asiassa hieman onnea, mutta katsot tasapaino laukausta ensimmäisellä kaudella (15: 5) oli looginen kehitystä pelin.

Hän vahvisti sen jälkeen alle kahden minuutin kuluttua muuttuvien puolin Ennis hieno tapahtuma, jossa hän pyöri maalia kiekon kanssa ja liu’utti sen vastakkaiseen napaan verkkoon. Bobrovskij maalivahti oli paikalla myöhään.

Ja kun aika nousi 27:22 3: 0 Crosby oli tosiasiassa päättänyt: suurin tähti kanadalaiset käytti aurinkoisia päiviä Eberle siirtyy maalin taakse ja meni lähelle yhden Vapaita paikkoja – oikealle ylhäältä ylhäältä päin polvivan maalivahden olkapään yläpuolella.Tarkkaa työtä!

Ja jos joku vielä epäili mielipuolinen venäläiset tippuu polvilleen alle minuutissa, hyökkääjä Seguin.

Se oli runo jääkiekko: Giroux sai pystysuoran syötön, ja vaikka syytetään vastaan, laatineet maaginen ratkaisu, jossa kohotettu maalivahti ulos portista jälkeen hämmästyttävään kaatuessa erehtymättömästi löytynyt vapaa Seguin. Hän oli jo luopunut tyhjä.

Kanada on jääkiekko ja suorastaan ​​hauskaa pelaa samalla tyylillä kuin kaikissa aikaisemmissa kaksintaistelut. Yhteenvetona, voittaa useimmat taisteluita, kaikkialla oli yksi askel aikaisemmin, vaarallisen hän valmis, ja kun se tuli osoittaa pois ja näyte häiriöitä.

Venäläiset, kuitenkin paljon sanaton, lisäksi jättää usein erittää, joka sai alkunsa että he eivät menneet.Nauti se voi vain, että historialliset kilpailussa eniten kultamitalia hallitsevat edelleen, vaikkakin vain kahdella pykälällä.

Mutta pelaajat kertovat sitä, hän myönsi kaksi enemmän maaleja nöyryyttävä.

ensimmäisen Crosby lukuisia etuja odotti vieressä portin kunnes se toinen tanko dobruslí Giroux, ja alle minuutin saavuttaa purku Itä valtuudet nuoren MacKinnon ammuttiin jossa terä putosi maalivahti läpi mitt.

Se ei muuta sitä tosiasiaa, että Venäjä lopulta sai ainakin yhden ääliön. Malkinovan virtaavat Mozjakinin ohjukset eivät tehneet mitään.