Hän on saanut yhdeksän maalia, mutta hän on sankari. Lalande ei hylännyt “hänen”

Ei väärin. Lalande oli paljon hyvää tallentaa ja se on lähinnä ansiokkaasti että neodjíždějí valkovenäläiset MM vielä suuremmalla romahdus. Pelkästään tietysti tulivoimaa Kanadan johdolla Seguin, Spezza, Burns ja Crosby kasvot voinut, hänen suorituskyky silti herättänyt ja suun kommentaattorit kuulla sanat arvostusta.

osmadvacetiletého Kevin Lalande ollut erikoisottelun – in puolivälierissä maailma on taistellut maanmiehiään vastaan. Hän syntyi Kanadassa Kanadassa ja kasvoi vaahteranlehden maassa.

Vuonna 2005 hän oli laatinut osaksi NHL, yhteensä 128 siinä järjestyksessä se on valinnut Calgary Flames joukkue.Ja joukkue kuitenkaan Lalande koskaan ole aloitettu vain sukkuloi maanviljelijöiden joukkueet Quad City Flamesin, Las Vegas Wranglers ja Syracuse Crunch, joka myös ei saanut paljon tilaa. Siksi, kun vuonna 2010 saanut tarjouksen päässä KHL joukkue voittaja Tšehov, ei epäröinyt ja meni Venäjälle.

Kun vuoden kirjattu Valko joukkue KHL Dinamo Minsk, missä hän tapasi tähtien esimerkiksi suomalainen maalivahti Pekka Rinne. Koska Lalande kukoisti Minskissä vielä toivoo edustamaan kotimaassaan oli vähäpätöinen, hän alkoi miettiä muuttuviin kansalaisuudesta.

Valko kansalaisia ​​joutuu kahden vuoden jälkeen viettänyt Minskissä ja oli pian laadittu osaksi joukkue.Vaikka kesällä 2014 aloitti jälleen Venäjän joukkue TsSKA Moskova, missä hän sai tänä vuonna, paras keskimääräinen maalien kaikista KHL maalivahdeille (1,39), on juurruttaminen prässi Valko jääkiekkojoukkue ja yksi arkkitehdit menestys, jota voidaan kutsua kaksi puolivälierissä osallistumisesta uusiin kotimaa on MM-2014 ja 2015.

se on laatikko, joka liikkuu

Se loisti tämän vuoden MM-kisoissa. Ydin ryhmä otteluita Slovenia (4: 2), slovakki (1: 2 p), Tanska (5: 1) ja Yhdysvallat (5: 2) se yhdistettiin 113 laukausta, mutta Lalande vapautetaan vain seitsemän.Valkovenäjän fanien sydämet tallennetaan sitten esityksessä yllättävän voiton Amerikassa.

“Valkovenäjän maalivahti ei ole kovin hyvä. Se on kuin laatikko, joka liikkuu, “vitsaili Kevin Lalande, entinen Slovakian maalivahti Ján Lašák kommentoi televisiossa. Mutta lopullisessa kirjanpidon mestaruudesta, kun slovakit häpeä meni kotiin ja valkovenäläisiä omalla kustannuksellaan eteni puolivälieriin, Lalande Lašák ja muut ovat osoittaneet, että jopa laatikon Valko jersey voi toimittaa laadukkaita maalivahdin suorituskyvyn.

Vaikka joukkue saa yhdeksän tavoitetta.