Hilgert jälleen taisteli vesipulaliiton edustuksesta

Hiljattain Trnávkan viimeisessä ehdokasjoukkueessa Hilgert oli kolmannen sijan ja ottanut saman sijainnin ehdokkuuskilpailujen lopullisessa arvioinnissa. Joukkue, jossa kolme venettä kussakin luokassa saanut mitään ongelmia ja meloja vavřinec hradilek.

Hilgertová taas viikonlopun kaksi kilpailua ei juuri alkanut. Kaksisuuntainen olympiakilpailu voitti hartioin, jotta hän ei voinut nostaa kättä perjantaina. “Tänä vuonna minulle oli luultavasti vaikein, koska tytöt juoksivat hyvin”, sanoi Hilgertová päättyneellä Kudějová, Catherine ja Caroline Galušková. “Olin tyytyväinen perjantaina, että se oli lopullinen. Tämä viikonloppu on vähän unelma minulle “, hän sanoi.

Hopea olympiavoittaja Hradilek joutui myös terveysongelmiin.Ennen ensimmäisiä ehdokasrikkoja hän on tuntenut kaatumisen ja seuraukset tähän päivään. Hänen piti pyrkiä edustamaan asemaa kolmen vuoden nimityksen jälkeen.

“Tämä oli pahin nimitys, johon olen koskaan ollut. Olen rikki, väsynyt, mutta tiesin ajaessani nopeasti. Tämän päivän viimeiselle kilpailulle, joka on päättänyt kaikesta, olen voinut keskittyä paljon “, hän sanoi. Hänen kanssaan joukkueessa lisäksi aiemmin Prskavec myös tietty George Andrew allasta.

Hradilek haluaa nyt laittaa terveyteen järjestyksessä. “Minun täytyy käsitellä lääkäreitä mitä ja miten, ehkä muutaman päivän rauha riittää”, hän sanoi. Aivojen lievä vapina ei enää ole ongelma, mutta se sattuu olkapään alle. “Minulla olisi ollut kiila siellä. Se sattuu minuun eniten, kärsin koko päivän, mutta sitten se on parempaa vedessä.Mutta se on ärsyttävää, se menee vallassa. ”

sijaan joukkue veti muka paremmin kokemuksen ansiosta ja psyyke. “Teknisesti ja fyysisesti teen samoin. Hän on päättänyt viimeisen ratsastuksen, enkä ole nähnyt ihmisiä niin keskittyneenä pitkään “, sanoi Hradilek. “Mutta olen jo suunnitellut, jos se ei toimi”, hän myönsi. Ensi vuonna OH-ehdokkuuden taistelu odottaa häntä. “Yritin sitä”, hän sanoi.

Kun vuoden tauon maajoukkueeseen palasi kolmekymmentäkahdeksan Stanislav Jezek, jotka onnistuivat dramaattinen taistelu singlkanoistů jossa he ovat viimeksi kolmannella sijalla kolme adeptit saman kokonaismäärän pistettä. Hänen piti päättää lisäkriteereistä. “Lopuksi he kaikki onnittelevat minua ympäri vuoden”, haastoi Ježek, kahdesti olympialaisissa.Viime vuoden jäsenet olivat Jan Mašek ja Vítězslav Gebas.