Holušalla on Shanghai-timanttirajan MM-kisalle, Ayana lähellä ennätyksiä

Holuša huolimatta hyvä pinta ei riittänyt viiden kenialaisten ja amerikkalainen Ben Blankenship. Voitti Silas Kiplagat Kenian tämän vuoden korkeintaan 3: 35,29.

Indoor Euroopan mestari, joka ennen lentoa Shanghaihin valitti, että hänellä oli vaikeuksia valmistelussa akillesjänteen ensimmäisen terävä alku kesäkauden hän lähestyi hänen henkilökohtaista tietuettaan. Ajan aikani viimevuotisesta Osloon laski 69/100 sekunnin. Hän ilmoitti, että seuraava kilpailu voi hyökätä 32-vuotias Czech Jan Kubista kirjaa 3: 34,87 minuuttia.

“Super alku. Tulos on erittäin hyvä. Ensimmäisessä kilpailussa juoksin hyvin, mutta se oli hidas ja uskon voinut enemmän edessä, mutta ei se mitään.Ensimmäisellä kierroksella jouduin jarruttamaan samoin “, hän sanoi Web Top yleisurheilun Holuša joka nautti johtopäätös. “Menin hyvin nopeasti viime kierroksella. Oli paljon valtaa. Vuonna todella nopea kilpailussa tänä vuonna 03:33, uskon “, sanoi kahdenkymmenen seitsemän vuotta urheilija Dukla Praha, joka on tällä hetkellä nopeimmin Miler Euroopan kausi.

Nigerian pikajuoksija Siunaus ja dálkařka Okagbareová-Ighoteguonorová (oikealla) hallitsi kilpailussa 100 metriä aikaan 10,98 sekuntia. Vasen Shelly-Ann Fraser-Pryce Jamaika, favoritce mutta epäonnistui, päätyi viidenneksi.

isoäiti hyppäsi 220 ja korkeus viisi senttimetriä korkeampi haaksirikkoutuneita kolme kertaa. Kilpailun voitti Katařan Mutaz Essa Barshim hyppää yli 238 cm.Kun hänen Ukrainan kilpailijansa Bohdan Bondarenko jäi 235 cm ja 238 jättänyt kahdesti sekä yhdessä kokeessa 241, The Baršim päätti jatkaa ei hypätä.

“lopetin kilpailua, koska kausi on vasta alussa, ja se on vielä aikaista hypätä niin korkea “, sanoo Baršim ja ylisti muodossa ja arvokkaat voittaa sen suurin kilpailija.

arvokkain saavutus kokouksen annettiin kaksikymmentäkolme Etiopian Almaz Ayana, joka hallitsi käynnissä viiden kilometrin aika 14: 14,32 minuuttia, mikä on kolmanneksi paras suorituskyky historiaa.Aikaisemmin hän oli vain hänen tähtitaivaansa Tiruneš Dibaba ja Meseret Defar. “Maailmanennätys pääni koskaan ollut, en tiennyt, että minulla on hänestä oli niin lähellä”, hän ihmetteli, pronssimitalisti MS 2013, jonka jäljessä Dibabaové enintään 3,17 sekuntia.

“juoksi tahdissa 14:20, mutta kisan aikana pidin kiihtyy, olin yllättynyt, että kehoni on oppinut. Tältä rotu en unohda koskaan “, hän kertoi Ayanaová parantaa henkilökohtainen paras yli kymmenen sekuntia ja toinen maalissa atletce on antanut 26 sekuntia.

maailmanmestari keihään Saksan Christina Obergföll palatessaan äitiys- tauko, kuudennella sijalla. Ensimmäisessä kilpailussa 21 kuukauden jälkeen hän heitti 62,08 metriä.Venäjä voitti toisen äitinsä Maria Abakumovovou, joka oli kahdeksas suorituskykyä 60,66 metriä. Molemmat esitellään Golden Spike kilpailun Ostrava missä hän seisoo heitä taistelussa äidin ja Barbora Špotáková. Urheilijan jalka kilpailu Shanghaissa voitti kotimaan Lu Hui-hui pitkäiskuinen 64.08.

Paras suorituskyky tämän vuoden maailmanlaajuinen näyteikkuna rinnalla Baršima, Kiplagat ja Ayanaové Kiinan shot-putteri Li Kung-tiao (20,23), Kreikan seiväshyppääjä Nikoleta Kiriakopolouová (473) Jamajčanka Kaliese Spencer 400 metrin aidat (54,71) tai Kenian Jairus Birech 3 000 metrin esteillä (8: 05,36). Hän on jo kolminkertaistunut 23.Kolumbian voitto Catherine Ibargüen, joka oli 14,85 metriä.