Hull vahvistaa Steve Brucen Englannin keskustelut ja vaativat nopeaa päätöslauselmaa

Hull City on liittynyt Sunderlandiin ponnistelemalla jalkapalloliittoa tekemään nopean päätöksen Englannin johtaja -hankkeesta sen jälkeen, kun hän on vahvistanut, että Steve Bruce on keskustellut avoimesta työpaikasta.

Hull ei ole saanut virallista lähestymistapaa FA ennen hallintoelintä oli “epävirallisia keskusteluja” heidän johtajansa kanssa.Klubia ymmärretään yllättyneenä ja pettyneenä siitä, että hän ei ole saanut yhteyttä.

Vaikka Brucea haastateltiin, Hullin tunne on, että hänet asetetaan mahdolliseksi varautumisvaihtoehdoksi, Sam Allardyce ja FA tauko.Aaron Cresswell: “Sam Allardyce työskentelee päivittäin heikkouksiasi” Lue lisää Martin Glennin FA: n rekrytointipaneelista, pääjohtaja Dan Ashworth, tekninen johtaja , ja varapuheenjohtaja David Gill, joka on haastatellut Allardycea ja joka on ymmärretty, Bruce’n lisäksi toinen ehdokas, asiat näyttävät pääsevän torstaina FA-hallituksen kokoukseen.

Suunnitelma on, että päämetsästyskonserni – jota sanotaan olevan ulkomailla – esittää tapaus Roy Hodgsonin ensisijaiselle seuraajalle kokouksessa, vaikka ei ole selvää, onko haastatteluprosessi valmis siihen mennessä.

P> Toivo on, että jokaisella on lyhyt listalla myös Jürgen Kli nsmann, Etelä-Kaliforniassa toimiva USA-valmentaja ja Bournemouth-johtajan Eddie Howe, on puhuttu ennen kokouksen avaamista.Howe on Yhdysvalloissa pre-season-kiertueella Bournemouthilla, eikä ole tarkoitus palata Englantiin perjantaihin asti. Tiistaina iltapäivällä Yhdysvaltain liitto ei ole saanut virallista pyyntöä puhua Klinsmannille.

Jos FA on valmis siirtymään seuraavaan hakuvaiheeseensa, ei ole käsittämätöntä, että uuden miehen nimittäminen voisi olla kaikki mutta kumileimasin torstaina.Vaikka hallituksella ei ole casting-ääntä, sen 12 jäsenet vaikuttavat väistämättä päätökseen.

Hull haluaisi nopean ratkaisun, vaikka he eivät tutki vaihtoehtoja. “Se voi vahvistaa, että johtaja Steve Bruce on käynyt epävirallisia keskusteluja Englannin avoimesta työpaikasta, vaikka FA: lta ei ole saatu virallista lähestymistapaa”, Hull sanoi lausunnossaan. “Toivomme, että FA päätyy nopeasti liiketoimintaan, jotta vältyttäisiin lisää spekulaatiota Steveistä ennen kausia, joka on erittäin tärkeä klubille, kun se palaa Premier-liigaan.”

Sunderland haluaa yhtä nopea lopputulos.Klubin omistajan Ellis Shortin sanotaan olevan hölynpölyä Stadium of Lightin limbo-tilassa, joka näyttäisi aiheuttavan haitallisia vaikutuksia esikaupunkisuunnitelmiin. Englantilainen päällikkö tarvitsi kansallista palvelua ja Sam Allardyce -pääjonoa Lue lisää

Lyhyt – joka tekee varautumissuunnitelmia Allardyce’n lähtöä varten, kun David Moyes on voittanut potentiaalisesti menestyä hänet johtajana – oli toivonut, että asia viimeisteltiin tämän viikon loppuun mennessä, mutta se voisi nyt olla ensi viikon alussa ennen neuvottelujen päätöstä ja tapaamisen viimeistely.

Tiistaina Allardyce antoi todisteet videon linkin kautta kruunun oikeudenkäynnin tapauksessa, joka koski väitettyä ylellisyyttä Jouluhaaraa.Väitetään, että Allardyce ja jotkut hänen entisen West Ham Unitedin pelaajistaan ​​joutuivat tuhansia kiloja vastaan.

Tiistai-iltana Sunderlandin johtajan on katsottava, että hänen klubinsa nuoret pelaajat osallistuvat Darlingtonin ystävälliseen. p>

Sunderlandin on määrä pelata ensimmäistä joukkuetta ystävällisesti Hartlepool Unitedissa keskiviikkoiltana, ja keskustelua siitä, onko Allardyce tule kurnista tai haluaa pysyä poissa ja siirtää johtotehtäviä hänen valmennustehtäviinsä. Sunderlandin virkamiehet odottavat hänen osallistuvansa.

Samalla Howe: n uskotaan olevan varautunut Englannin valmennukseen hänen uransa alkuvaiheessa.On ollut ehdotuksia, jotka hän voisi yhdistää avustamaan Allardycea kansallisessa työpaikassa Bournemouthin hallinnassa, mutta ilman logistisesti haastavaa todistusta tämä saattaa aiheuttaa eturistiriidan.