Ilmoita vuoden 2006 MM-kisasta, joka ei pysty sulkemaan pois mahdollisuutta äänestää

380-sivuinen raportti väitteistä, joiden mukaan Saksa on voittanut äänestyspalkinnon voittaakseen vuoden 2006 MM-kisojen, sanoi, että väitteitä ei voitu sulkea pois ja yhdistää Franz Beckenbauerin “salaperäiseen” kauppaan entisen Fidan virkamiehen kanssa Jack Warner. Saksalainen FA jättää liian monta kysymystä vastatessaan vuoden 2006 MM-tarjoukseen. | Raphael Honigstein Lue lisää

Lawfield Freshfieldsin raportti väitteistä, että Saksan FA: sta (DFB) maksettiin 6,2 miljoonaa euroa Fifaan vuonna 2005, näytti tuhoutuneen tai tuhoutuneen – tarkoitti, ettei se päässyt lopullisesti päätökseen. “Emme voi todistaa, että äänistä ostettiin, mutta emme voi myöskään estää tätä,” raportti sanoi.

Freshfieldsin asianajajan Christian Duven raportti ilmoitti lehdistötilaisuudessa, että 6.7 miljoonan euron maksu , jonka Saksan liitto Fifalle teki 27. huhtikuuta 2005, oli maailmanmestaruuskunnan järjestäytymiskomitea “laittomasti julistanut” galaksille ja että rahat oli tarkoitettu aiemmalle Adidaksen päällikölle Robert Louis-Dreyfukselle.

p> Samana päivänä Fifa siirsi rahat Swiss-tilille, jonka Louis-Dreyfus oli laatinut ja Fifa: n presidentti Sepp Blatter sai tietää maksusta. Freshfields sanoi.

summa päättyi Qatarissa, vaikka mitään syytä ei löytynyt sen takia, että se päättyi tilille, jonka hallussa oli epäilty entinen Fidan toimeenpaneva Mohamed bin Hammam.

Beckenbauer, joka johti DFB: n tarjousta vuoden 2006 Cup ja myöhemmin järjestäytymiskomitean puheenjohtaja, osallistui myös rahavirtaan.Beckenbauer on myöntänyt, että 6,7 miljoonan euron maksu oli “virhe”, mutta se on kiistänyt voimakkaasti, että rahaa käytettiin äänten ostoon.

Entinen DFB: n presidentti Wolfgang Niersbach erosi viime vuoden lopulla, kun väitteet julkistettiin .

Blatter ja nykyinen Fifa: n pääsihteeri Markus Kattner kieltäytyivät näyttämästä näyttöä. Entinen FIFA: n johtokunnan jäsenet olivat “ihmisryhmä, jonka olisimme halunneet puhua, mutta jotka eivät olleet voineet kommentoida”, raportti sanoi.

Fifa sanoi, että Kattner ja muut nykyiset johtajat olivat pyysi olla tekemättä yhteistyötä sveitsin edustajan toimiston kanssa.