Jos Blairismi oli politiikan miesvaltio, miksi sen nuorisopolitiikka on niin roskaa?

Tietyllä juhla-ilmiöllä ei ole ollut Corbynin hittiä, koska Mel Brooksin eponymous-tuottajat ottivat Broadwaylle “homoseksuaali Adolfin ja Eevan kanssa Berchtesgadenissa” ja näkivät, että hänestä tuli smash. Parhaiten suunnitellut suunnitelmat ja niin edelleen.

Ennen kuin jatkamme nuorten lukijoiden tekemistä kuolemansyistä, jotka eivät ole edeltäneet edellä mainittua, kun SPOILER ALERT, en soita Jeremy natsi. Itse en kutsuta häntä lainkaan ollenkaan, muuta kuin erittäin mukava mies, joka tällä hetkellä uhkaa lakaista hallituksen poliittisissa Tony-palkinnoissa. Titaaninen valta taistelu Blairin vuosien päällä imee hapen ulos lastentarhoista. Syntinen huolenaihe on sen sijaan varattu käsitteelliselle Bialystockille ja Bloomille tässä koomisesti odottamattomassa skenaariossa.Voimme väittää, kuka ottaa roolin, mutta yksi asia on keskustelun ulkopuolella: jos New Labor impresarios Peter Mandelson ja Alastair Campbell istuivat aamulla yleisten vaalien tappion jälkeen ja yrittivät valita valuraudasta, ehdokasta varmistaakseen, että he saivat sen, mitä he halusivat pois johtava vaalit, niin voin vain ajatella, että he olisivat päässyt Corbyn. Heidän silmissään hän olisi ollut Hitlerin kevään kaltainen – mies niin haluttomasti, provoktiivisesti ristiriidassa kaiken kanssa, jonka uskoivat kokemuksensa opettaneen, että hänen kampanjansa voisi vain epäonnistua. Älä ota aikaa tehdä niin. “Wow,” ihme Bloom, kun hän lukee käsikirjoituksen. “Tämä peli ei aio juosta yöksi.” “Yö?” Kauhui Bialystock. “Vitsailetko?Tämä toisto on taattu sulkeutumaan sivulle neljä! “

En ole varma siitä, mistä tämän riutattoman rompuksen sivusta olemme nyt, mutta olemme varmasti ohi väli-kohtaus, jossa teatteriesittelijät osuvat baariin Bialystock ja Bloom ovat – ja heidän äärimmäisen kauhunsa ja epäuskonsa – alkavat piristää näyttelystä.

Sinun täytyy nauraa – ellet ole Blairite, joka lopulta vastustaa itsensä heijastumista, saada todella ristiin. Jotka vain fanit mielihyvän liekit monille meistä. Puolivaiheisissa yrityksissään tutkia mistä tahansa tästä hullusta tapahtuu, et näe liikaa Blairismin kaarenhaltijoita kuvittelevansa, että heidän katsomassaan on ehkä niiden epäonnistumisten funktio.Ne, jotka uhkaavat häiritsevyyttä, saattavat kiinnostaa lähemmäs kotia, varmasti, kun he tutkivat kentän – rummun, kiitos! – Andy Burnham, Yvette Cooper ja Liz Kendall. Facebook Twitter Pinterest Tony Blair painostaa laukausta Alex Ferguson ottaa kansi. Valokuva: Fiona Hanson / PA

Yksinkertaisesti, jos Blairism oli niin loistavasti tehty, niin missä oli toinen hieno joukkue? Blairites voi oikeasti bangata niiden trophies, mutta vain huolellinen uudelleenrakentaminen oli koskaan menossa voittamaan heitä enää, koska Alex Ferguson tuotti kolme suurta joukkuetta Manchester United.Olen varma, että New Labour hienoimmista antaa minulle anteeksi katsomaan niitä verrattuna Fergie’s United – loppujen lopuksi Blair hallinto oli aina tuskissaan ehdottamaan, että kyseisen klubin ja itsensä välinen suhde oli positiivisesti symbioottinen.

Blair, joka oli säännöllisesti konferensseissa, houkutteli Fergusonia ja lohdutti Blair, joka pyysi häntä neuvomasta Brownin käsittelemisestä (sivuutettu), kun taas Campbell kertoi ihmisille ylpeänä siitä, että Ferguson oli tapana soittaa hänen esi- teini-ikäinen poika taktisissa keskusteluissa, ilmeisesti arvostaen selkeää, puhdasta tapaa, jolla lapsi näki pelin. Campbell antoi kerran Ferguson-riveille, Doris Kearns Goodwinin loistavan kirjan Abraham Lincolnin taidosta hallita valtavaa joukkoa ja piirtää taitojaan.Ferguson lappasi sen – mutta ehkä vähemmän tarvitsi sen oppitunteja kuin Alastairin oma pomo. Islamilainen valtio varokaa – se on Cameronin täyden spektrin uudelleennimeämiskampanja | Marina Hyde Lue lisää

Tänään Blairites ja ei-Blairites voi tutkia nykyisen sadan keskikentän ehdokkaita ja kysyä: mitä on tapahtunut Blairismin nuorisopolitiikassa? Onko se edes yhtä? En halua mennä ulos raajasta täällä, mutta en näe Burnhamia tai Kendallia tai Cooperia tai mitään heidän sukupolvistaan, jotka yhdistyvät tehokkaasti, mikä on kyseisen yön poliittinen vastine Nou-leirissä (Fergusonin toinen hieno joukkue).

Ja ota – äläkä edes aloita minulle kelvollista Super-sub David Milibandia. OK, aloita minulle hänet: hän on kosteampi ja vähemmän houkutteleva kuin pieni paperi pohjaan pakan mince.Ja jotenkin vielä turhaa, mikä on todella jotain. Ajatus, että hän on eräs hieno menestynyt Labour-johtaja, on hallusinogeenisesti naurettavaa kuin tietyn edellä mainitun Broadwayn esityksen lähtökohtana, ja uskon kirjaimellisesti, että Ed Miliband olisi ollut parempi johtaja kuin hän. Mikä on myös jotain, kuten tuskin on korostettava.

Joka tapauksessa. Se kertoo niin paljon Blairite-liekistä, että kaikki heidän konfetiyttämättömyytensä lausunnossa on kolme ihmistä tässä johtajuusvalinnassa, jotka näyttävät pystyvän kommunikoimaan muiden ihmisten kanssa. Näiden vuosien pakkomielteisen median hallinnan perinteet ovat vanhanaikaisia: se ei ole enää android-selkäpuolta, jolla ei näytä olevan näkyviä näkemyksiä, vaan johtajat kampanjoivat johtajuudesta. Jos haluat siirtyä Lady Bracknellin ohi, tämä ei ehkä ole valitettavaa.Sitä ei edes pidetä pelkästään huolimattomana. Se on itse asiassa epäonnistunut.

Titaaninen valta taistelussa Blairin vuoden päällä imi hapen ulos lastentarhoista ja seuraava sukupolvi kuihtui. Ajoittain heidät pakotettiin voimakkaasti hallitsevilla egomaniakseilla, jotka joko eivät koskaan kuulleet, että suuret johtajat tuovat esiin ja ympäröivät itseään suurilla potentiaalisilla seuraajilla tai eivät ole kiinnostuneita oppimaan sitä. Ystävä muistelee olevansa puoluekokouksessa yksi vuosi, kun Mo Mowlam teki puheen ja sai raiskaava seisova ovation.Alustalla rakkauden vahvuus huoneessa sai Blairin näkyvästi yllätyksenä ja – whaddya tietää? – Mowlamin tiedotustilaisuus alkoi viivästyksellä.

Jos johtajat eivät suosittele, mitä Spinal Tapin David St Hubbins kuvaili muistoin “liian paljon perspektiivinä”, heidän pitäisi harkita epämiellyttävää tosiasiaa, että he eivät ole tällä hetkellä menettämässä Clement Attleelle; he menettävät Jeremy Corbynin. Jos Blairismi olisi käytännöllisesti katsoen pragmaattinen progressivismi, olisit luullut, että se olisi ollut käytännöllistä ja edistyksellistä, jotta se pysyisi paremmin.