Kiihotetut fanit ansaitsevat tämän hyväntahtoisen eleennakon lippujen hintojen yli

He kiistivät sen osittain siksi, että poissaoleva tuuletin tarjoaa viskeraalisen jännityksen, jota monet löytävät yhä enemmän kotona ja osittain siksi, että he tekevät. Siirrä korkki lippujen hintoihin enintään £ 30 lähelle faneja on niin no-brainer että ylistää sitä tuntuu outoa asia tehdä.Premier League pois fani lentoliput on rajattu £ 30 ensi kaudesta Lue lisää

Silti kerran fanit puhuivat ja klubit (lopulta) kuuntelivat. Kuinka he eivät voineet? Jopa katsottuna kyynisesti puhtaissa PR-termeissä he luopuvat murto-osaan tuloistaan ​​vastineeksi siitä, että heille on hyvää tahtoa jo pitkään myöhässä.

Nämä samat tuulettimet edistävät suoraan valtavaa televisiota rikkautta luomalla ilmapiiri, johon Premier-liigan brändi tukeutuu niin voimakkaasti sen valittua, erityisesti ulkomailla.Erittäin oktaaninen, villi jännittävä ja arvaamaton kausi kentällä vaarantaa, että heidät varjostaa heidän ahneutensa.

Jokaista hyötyä, joka olisi voinut olla tekemättä päätöstä ennen viimeistä Premier-liigan kokousta, on nyt sekoitettu Pois päältä poistuen siitä, että heidät on vedetty potkaisemaan ja huutelemaan edes tätä vaatimatonta myönnytystä. Mutta kun suostuimme korkkiin, vielä 10 euroa enemmän kuin jalkapallojoukkueen liitto kampanjoi niin vaikuttavasti, seurat ovat ainakin tekivät mielekkäitä eleitä, jotka pelastavat uskollisimmat fanit rahoilleen ja heikentävät heidän monimutkaisempia väitteitään. He olivat väittäneet, että rajanylittäjien hintansa alentaminen alle niille, jotka perivät kotimaisia ​​faneja samanlaisissa paikoissa, aiheuttaisivat kirous.Tai että rentouttavaa kateellisella vartioidulla oikealla omalla hinnallaan jotenkin avata portit marxilaiselle vallankumoukselle.

Oli niitä, jotka kauhistivat Liverpoolin kannattajien pienestä voitosta. Mutta kääntämällä klubin omistajien päätöstä, tekemällä hölmöä Ian Ayrestä ja istuttamalla epäilyksensiemeniä hallitsijoissa ylös ja alas, he tekivät palvelua faneille kaikkialle.

Valioliiga on aina väittävät yksityisesti, että sillä on vain vähän valtaa kollektiivista ja että se jää pöydän ympärille kerättyjen 20 kerhokalanjäljen huipulle.Seurat puolestaan ​​jakautuvat itseään kiinnostaviin riveihin.

Totuus on, että ne, jotka toimittavat nämä valtava eksponentiaalinen, nousevat lähetystulojen (63 miljoonasta puntaa vuodessa 1992-277 miljardiksi vuodeksi 2016 alkaen -17), Premier League -johtajalla on aina ollut enemmän valtaa kuin he haluavat päästää. Toisinaan he käyttävät tätä vaikutusta. Voisi toivoa, että tämä on pysähdyspaikka kohti kypsempää suhdetta klubeja ja heidän fanejaan kohtaan. Se, että puhuttaisiin “stretch-hinnoittelusta”, saattaisivat itse asiassa tehdä sen käytännössä käyttämällä korkeita hintoja toisesta päästä tukemaan lippuja tietyille ryhmille – paitsi faneille, alle 18-vuotiaille ja eläkeläisille, mutta 18-24-vuotiaille, sanoa, tai paikalliset.

Työssä on kaksi vastakkaista joukkoa. Toisaalta otteluajan tulot ovat tulleet pienemmäksi osaksi kokonaista piiraania.Mutta koska TV-rahojen jakautuminen Valioliitossa on, se on myös avainalue, jossa yksi klubi voi saada kilpailuetua toistensa suhteen. Useimmilla klubeilla on varmasti järkeä jäädyttää hinnat uudelleen ensi kaudella. Ehkä, ehkäpä ehkä, he myös alkavat tunnustaa, että puristamalla fanit, kunnes pipsin squeak ei ole kestävä pitkän aikavälin strategia. Fanien oletusasetus on ymmärrettävästi kyyninen. Jos näin on muuttua, kuten ehdotukset järkeviin kokouksiin klubeilla niihin vaikuttavien asioiden osalta, myöhästyneiden lippujen hintojen on oltava alkamatta.