Lakers tab Warriors avustaja Luke Walton kuin päävalmentaja dramaattinen vuokraus

Luke Walton tulee kotiin Los Angeles Lakersin rakentamiseksi.

Lakers sopi perjantai-iltana, kun Golden State -edustaja tuli heidän päävalmentajansa, valitsi dramaattisesti johtajan uudelle aikakaudelleen Koben jälkeen Bryant. Lakers nappasi Waltonin viisi päivää sen jälkeen, kun he ampuivat Byron Scottin, joka johti 16 kertaa NBA-mestareita kahdessa pahimmassa vaiheessa franchising-historiassa. Ja yksi NBA: n pudotuspeleistä on. Jeremy Lin? Lue lisää

Walton vietti yhdeksän vuodenaikaa Lakersin kanssa ja voitti kaksi mestaruusrengasta fiksu ja vakaa pelaaja.Nyt 36-vuotias Etelä-Kalifornian kansakunta palaa 26. franchising-historian päävalmentajaksi.

“Olemme innoissamme tuoda Luke takaisin Los Angelesiin, jossa meistä tuntuu siltä, valmennuksen ura “, Lakers pääjohtaja Mitch Kupchak sanoi. “Hän on yksi pelin valoisimmista nuorista valmennuksesta, ja meistä on onnekkaita, että hän johtaa joukkueidemme tulevaisuuden tulevaisuutta.” Walton liittyy Lakersiin Warriorsin pudotuspelien jälkeen . Tämä saattaa kestää useita viikkoja, sillä Golden State on johtoon toisella kierroksella, jossa on suunnitelmia toisella suoralla mestaruuskisalla.

Waltonista tuli huippututkija valmennustöitä aiemmin tällä kaudella, kun hän johti Golden Statein 39- 4: n ennätyksestä väliaikaisena päävalmentajana, kun Steve Kerr oli syrjäyttänyt selkävaurio.Walton viilentysti astui sisään ja valmisti Warriorsin NBA-ennätykseen 24-0, ennen kuin hän luovutti tehtävän takaisin Kerrille.

Hänellä ei ole lähes yhtä paljon lahjakkuutta Los Angelesissa, joka on jälleenrakentamassa Bryantin eläkkeelle siirtymisen jälkeen Waltonin pitkäaikainen joukkuetoveri.

Lakersin ydin koostuu viimeisimmistä luonnosluokista D’Angelo Russell, Julius Randle ja Jordan Clarkson sekä vankka veteraanien ja nuorten pelaajien kokoelma. Los Angeles meni 21-61 ja 17-65 Scottilla, kahdessa huonoimmassa vuodessa franchising-historiassa. Lakersin houkutus oli ilmeisesti vahva Waltonille, jonka Lakers laati vuonna 2003. Hän oli syvyys eteenpäin Lakersin mestaruusryhmissä vuosina 2009 ja 2010.