Laura Mongan tekee St Legerin historian, kun Idahon kompastus avaa oven

Laura Mongan aloitti viikon viimeisen hevosen kotiin kuudentekerroksessa, luokan Five haittana Brightonissa. Hän päätti sen Classic-palkittuina kouluttajina ja St Legerin ensimmäiseksi naisvoittajaksi, kun Harbour Law nousi viimeisen askeleen voittaessa Ventura Stormia dramaattisessa kilpailussa, joka avattiin auki, kun Idaho, suosikki kertoimella , ajautui hänen ratsastajansa Seamie Heffernaan, joka oli alle puolen kilometrin päässä.

Idaho matkusti hyvin, kun hän näytti ryhtyvänsä vääriä askelia ja kompastui pitkään kotiin kääntymisen jälkeen. Heffernan kääntyi oikealle eikä ollut mahdollisuutta jäädä satulaan, kun Idaho sai jälleen tasapainonsa ennen galoppista ratsastajaa.

Town Moorin myydyin väkijoukot yrittivät edelleen omaksua 4-6 suosikki, kun kilpailu kehittyi vakavasti kahdella kauemelujaksolla.Ventura Storm ja Houses of Parliament onnistuivat johtamaan suurimman osan viimeisestä neljänneksen mailista, mutta molemmat alkoivat tyhjentää silmällä pitäen viimeistelylinjan, aivan kuten Harbor Law alkoi jäädä voimakkaasti George Bakerin, hänen jockeyinsa puolesta. Hän nousi viimeisen 100 metrin päähän ja sai klassisen menestyksen Monganin stadille 22-1: llä hänen ensimmäisen kilpailijansa kanssa Group One -turnauksessa. Monganilla on noin 20 hevosen sekoitusjoukko Condoverissa Tallit Epsomissa. “Menemään historiaan ensimmäisenä naisena voittona, se on mahtavaa, ainakin olen tehnyt jotain oikein”, hän sanoi. “Tämä ei ole mikään yllätys. Se voisi olla muille [mutta] me emme olisi tuoneet häntä muutoin.

“Hän osoitti kaikille, että hän voisi tehdä sen. George tuntee hevosen ja teki oikean asian hänelle, joten hänelle uskotaan.Se oli todella ammattitaitoinen hevonen, tiesimme, että hän oli tyylikäs ja tiesimme, että hän menisi jonnekin elämään ja tänään hänellä on.

“Meillä on hieno joukkue kotona ja se osoittaa, että voimme tehdä sen oikeilla ammuksilla ja osoittaa, että Epsom voi tehdä sen. ”

Heffernan otettiin sairaalaan, mutta ei uskottu kärsinyt merkittävää vahinkoa tapahtumasta. “Lääketieteellinen henkilökunta tuntee, että hänellä on ollut koputus päähän, kun hän putosi”, sanoi Kevin Buckley, Yhdistyneen kuningaskunnan edustaja Coolmore Stud -yhdistykselle, joka omistaa Idahon. “Lääkäri haluaa lähettää hänet Sheffieldin sairaalaan ennalta varautuvaan tutkimukseen vain 100-prosenttisesti varmaankin.Seamie on istunut lääkärin huoneeseen ja chattaile pois ja tuntuu hyvältä. “Rivet joutui työskentelemään perustelemaan hänen asemansa suosikiksi ryhmän kaksi Champagne Stakes, mutta kova taisteli pään tappion Thunder Snow että hänellä on asenne hyödyntää parhaiten hänen lahjakkuuttaan, kun taas kaksi ensimmäistä veivät neljää pituutta D’Bain kolmesta.

“Hän katsoi tekemään raskaasta säästä, mutta hän voitti ja tämä on kaikkea tärkeintä “, William Haggas, voittanut kouluttaja, sanoi. “Haluaisin ehdottomasti ajaa häntä uudestaan ​​tällä kaudella, mutta onko se yli seitsemän kauempaa tai mailia, en tiedä. Hän on kaikissa älykkäissä kilpailussa, jonka voisin löytää, joten otamme sen sieltä.

“Minun täytyy nähdä se uudelleen arvioidakseni sitä. He vetäytyivät kolmannesta hitaasti ajetussa kilpailussa, mikä on hyvä merkki.Andrea [Atzeni, hänen jockey] sanoi, että hän saisi kilometrin ja nyt todennäköisesti haluaa sen. Hän ajatteli, että maa oli hiukan löysä ylhäältä, mutta kaiken kaikkiaan hän voitti, ja kun tulet tällaisesta kilpailusta tytöstä, toivottavasti he tekevät. “Atzeni valmistui kaksinkertaistuivat ensimmäisten kolmen kilpailun aikana, kun Breton Rock siirtyi viimeisestä ensimmäiseen tilaan hieman enemmän kuin pelkästä pellistä, jolla Heffernanin ratsastama Happy Prince -leipä taisteli kaksipäiväisen Park Stakesin ryhmässä. Hän lisäsi vielä toisen menestyksen, kun Khalidi, 5-2, otti kortin lastentarhan.